231

Алекс

преди 1 месец

Киев за три дни не стана.Изглежда сега алкохолизираната сбирщина наречена руска армия ще демонстрира мускули в малка Молдова.

230

Анонимен

преди 1 месец

То и "специалната военна операция" в Украйна щеше да продължи само няколко дни.

229

Корчагин

преди 1 месец

Молдова ще бъде изпепелена за една минута.

228

Анонимен

преди 1 месец

До 218. Първо ще набия теб заради глупоста ти да се водиш по чужд акъл.

227

УМЕН

преди 1 месец

Пет лева да си угасим пожарите нямаме, но за нарисувани самолетчета дадохме милиарди. Това е нормално, нали

226

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

Нека не забравяме че тази така наречена медия тук зовяща се инвестор беге е създадена със соросссоидни капитали под прякото ръководство на ЦРУ. Вижте кои са учредителите и ще ви стане ясно че свободно слово тук няма и не може да има. Само фашистка цензура и яко пропаганда от платени ми жи турки

225

FMC

преди 1 месец

В момента нашите евроатлантицинсе оказват върли защитници на румънския ултранационализъм. Защо не защитавате българския национализъм, а сте тръгнали да се пените за румънския?

224

Австралиец к

преди 1 месец

До ...А ,ти с твоята историческа памет , помниш ли кой ти го наби за първи път , или си забравил бройката 😁

223

00007

преди 1 месец

....МЕДИИТЕ НИ СА ПРОИЗВЕЛИ ДОСТА НЕАДЕКВАТНА МАСА.....СРАМ !.........ЧЛ.106,107 ОТ УСТАВА НА ООН ДАВА ПЪЛНО ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЗАЛИЧИШ ЗАРАЖДАЩИЯ СЕ ОТНОВО ЗАПАДЕН МАРИОНЕТЕН ФАШИЗЪМ !

222

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

FMC, безсмислено е да се хабиш да обясняваш истината на глобалните интернационални соростутки. Те са платени и ще квакат докато им плащат. Ако почне да им плаща кралят на Того и него ще величаят до припадък.

221

Australian

преди 1 месец

До Така е ..Вече всички могат да се е***ват със САЩ! Толкова низко паднаха !

220

Анонимен

преди 1 месец

До 234. Като всяка страна трябва да има армия защо България няма? Защо НАтО ни накараха да се раззоражим. Защо НАТО ще дава оръжие на Молдова а не на нас. Дали и на тях ще бавят самолетите толкова колкото на нас.Мислиш ли че Молдова има толкова пари да се въоръжи до зъби или и на тях ще 'подаряват" както на украинцитенас. Мисли бе човек, мисли и тогава ще разбереш дали руснаците не са прави.

219

FMC

преди 1 месец

Представете си следната история. Някакви си там на някакъв принцип приемат, че са румънци и искат да се съединят. Нищо, че около тях милиони от други националности и че половината румънци са асимилирани българи и други. Аналогично би било, който се смята за българин на Балканския полуостров, да иска да се обедини в една държава, вземаща територии от Сърбия, Турция, Румъния, Македония, Гърция, че и Унгария и Украйна. Точно това представлява румънският национализъм от осно Молдова. Че и Украйна.

218

До Анонимен 241

преди 1 месец

еми вашата главатарка путин бря продажнице многоклатена!

217

FMC

преди 1 месец

Пичове, явно не познавате по-подробно историята на Молдова и Влашко. За Румъния да не говорим, защото все пак това е измислена държава като Македония през 1854 година след загубата на Русия в Кримската война. Не познавате и съвременната история на Молдова и как това е единствената държава в света, която се отказва от молдованското си минало и се румънчее на незнам си какъв принцип. Това е все едно България да се откаже от българското, да вземе за основа днешния македонски език и да се обедини.

216

Анонимен

преди 1 месец

А кой е ученика на Хитлер гллуупако неедооклатен

215

...

преди 1 месец

еми навремето стали така направи! сключиха договор с хитлер и единия нападна и завзе половината Полша другия нападна и завзе другата половина от Полша! Сега се вижда, че ученика на хитлер а именно *** и той така прави! Първо напада Украйна после разправя че и Молдова и не ще нападне сигурно може да се пробва и с Полша пак! Еми ко да ви кажа само продажната путинофилия НЕ помни историята! Ама да видим до къде ше го докара тая путин!

214

Анонимен

преди 1 месец

Финландия кога ще ни признае за освободители?

213

Анонимен

преди 1 месец

Дп 202. Изводът ти е изсмукан от пръстите. Явно не си чул за Приднестровието и че не иска да е в Молдова. Въоръжаването на Молдова. Те дори преди поискаха помощ преди време от Русия. Като се въоръжава Молдова се получава точно украинския сценарий. Но откъде да знаеш тези неща в официалните медии такива новини не се съобщават.

212

УМЕН

преди 1 месец

Охххх, платеният пееедал се сети че трябва да работи, завалията. Важното е че аз те накарах да кажеш че ще се биеш срещу САЩ. Не че ще го направиш....защото си пееедаллл и винаги се надупваш в критични моменти