49

Чудно защо?

преди 2 месеца

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

48

Наблюдател

преди 2 месеца

Винаги когато излезе истината за първобитните ватняци другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 прозовава всички русофили дружно да обиждат редактора/ка и да ги наричат мисир/ка, да изопачават истината за блатото наречено русия и да крещят че е фейк. Постоянно блатняшките ботове се включват с ВПНте и пляскат минуси и плюсове да внушават че болшинството обича московското тресавище.

47

Истината

преди 2 месеца

Колко трябва да си задръстен за да вярваш на скалъпени пропагандни клипове и писания на украинските нацисти и американските манипулатори? Четейки този пасквил всеки нормален човек ще се погнуси от това промиване на мозъци.

46

Какво следва

преди 2 месеца

Бог забавя но не забравя. Това малоумно късокрако кремълско изчадие ще го постигне същата участ като на останалите диктатори. Кремълската хунта ще е в суматоха и всичко ще е както е било в историята на блатото наречено русия. Хората ще се обърнат отново на запад за помощ но за разлика от както след ВСВ и 1991 този път цивилизованият свят ще си има едно на ум.

45

Анонимен

преди 2 месеца

И сега ко става там на фронта ? Кой е в настъпление ? Кой в отбрана ? Като беше контранаступа ни проглушихе ушите а сега няма информация ко става с евроатлантиците ? Кой ще победи ? Ние пак ли сме на губещата страна срещу Русия ? Пак ли ??? Кой ще носи отговорността ??? Ще има ли народен съд или от същия дет не вкарва политици в затвора ?

44

Истината

преди 2 месеца

Колко трябва да си задръстен за да вярваш на скалъпини пропагандни клипове по нациските телеграм и таас? Един от ръководителите на тролската фабрика разказва пред медиите как е била съчинявана опорната точка за бомбардирането на Донбас 8 години от украинците. Срещу заплащане са били наемани хора, които да разказват за ужасите, които уж била причинила украинската армия. Режисьорите ги карали да плачат , за да изглеждат убедително, но тъй като не се получавало ,повтаряли дублите по няколко пъти..

43

Анонимен

преди 2 месеца

Просълзих се. По последни измледаания, употребата на руски език в частния живот на украинците се е увеличил.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До 47. Приятелю, имам познати в Харков. Строителния хипермаркет (не супермаркет - даже това не си разбрал) отдавна е бил превърнат в склад за боеприпаси. Как си обясняваш, че при удара загинали практически няма? А знаеш ли, че голяма част от отвлечените от Путин деца е открита в Германия? Чул ли си за оплаквания от родители на отвлечени деца? Аз не съм.

41

удоволстието

преди 2 месеца

До АнонименЗа истинските европейци е Зеленски да изчезне!

40

Христо Христов

преди 2 месеца

Холандските съдии отказаха изслушването на свидетелите на защитата по МН17 "в името на холандското правосъдие". Факт!

39

Христо Христов

преди 2 месеца

Ако холандското правителство не а лъжеца и сайкопат Рюте не искаше да жертва холандци в името на ескалация с Русия и беше спряло полетите на авиокомпаниите, както другите големи държави и авиокомпании сториха след срещата на ЕС министри за сигурността на въздуха над Украйна, нямаше да има МН17. Факт.

38

Ивтересно

преди 2 месеца

Каква статия ще изкопае т.н. нела, когато русия си Върне одеса херсон и цялото черноморие? Много ме съмнява, че ще слави Червената армия...

37

Анонимен

преди 2 месеца

Мда, верно е лицемерие започналия войната колхозник който нахлу пълномащабно от 3 страни в суверенна държава да твърди, че друг му е виновен...то друг му е виновен и за взривения язовир, за убийствата в Буча, за ударения театър на който с големи букви пишеше деца, на големия супермаркет, на детската болница, малайзиския самолет, отвлечените деца и т.н и т.н Не случайно са обявени за терористична държава и жужака го търсят да го опнадизят.

36

Само да вметна

преди 2 месеца

Това беше преди 10 г! Днес нещата са още по трагични за Европа! Днес самият Европеец Желае " война повече от самите Американци! За 34 години " присъствие" и Окупация,Америка скара Европееца Сам да " повярва", че " мрази " Русия Повече от Америка! И успя за съжаление! Не така стоят нещата за тия,които помним " Студената война"! Дедо им Рейган"актьорчето" изгни отдавна,но забърка голяма каша тогава! То бяха " преговори" чудо в Рей Кявик тогава!-:) Подкупиха Горни,но мисленето на Европееца Не!-:)

35

Анонимен

преди 2 месеца

До 40. Ако, според теб, са загинали стотици хиляди руснаци и само десетки хиляди украинци, как си обясняваш, тогава, истеричния лов на хора за украинската армия? В Русия такова нещо няма.

34

Анонимен

преди 2 месеца

По-гнусна статия не бях чел. Поздравления на екипа на дньесбг

33

Анонимен

преди 2 месеца

Уникално лицемерие! Че нали вие направихте всичко възможно, за да предизвикате тази война? Тя нямаше да започне ако бяхте накарали Украйна да спази Минските споразумения и Донбас щеше да си остане украински. Но те ви бяха нужни за да хвърлите прах в очите на руснаците, да спечелите време и да въоръжите украинската армия. Признахте го в прав текст. Войната можеше да спре и след преговорите в Истанбул, но какво каза Борис Джонсън? "Никакви преговори! Ако ще воюваме, да воюваме!" Нещо да възразите?

32

Россия=Психиатрия

преди 2 месеца

ГРУ отдавна ликвидираха повечето директно замесени участници в инцидента с цел замитане на следите. Гиркин който също е официално обвинен едва ли ще излезе жив от затвора. Но килиите за Путин, Герасимов, Шойгу и Патрушев в Хага вече са готови, изчистени и миришат на нова боя.

31

Петров

преди 2 месеца

Какъв е този осакатяващ гугъл транслейт?

30

Анонимен

преди 2 месеца

То реално Гиркин го тикнаха в пандиза самите руснаци щото почти всички главатари от тия времена или ги изтрепаха или ако са щастливци са по затворите. Руснаците просто крият и трият историята от тия години. Обаче майтапът е, че ако Европа беше смазала още тогава руските войски в Украйна, реално СТОТИЦИ ХИЛЯДИ руснака щяха да са още живи. Да не говорим пък за десетки хиляди украинеца.