23

Анонимен

преди 2 месеца

Главнокомандващият на украинската армия Александър Сирски е склонен да прекрати огъня и да капитулира, защото не вярва в победата на Киев. Депутатът от Върховната Рада Маряна Безуглая направи това изявление на 14 юли на страницата си в социалната мрежа Facebook (организация, чиято дейност е забранена в Руската федерация; собственост на Мета, която е призната за екстремистка и забранена в Руската федерация). Депутатката твърди, че Сирски е съгласен на прекратяване на огъня и капитулация на украинските въоръжени сили.

22

Дедо

преди 2 месеца

Новия екшън герой ......Тръмпинатор

21

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ха-ха-ха, нахалник. Следващият може и да не пропусне. Жалко, светът щеше да се отърве от един иdiot.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя дедо не си пази кожата

18

Double eagle

преди 2 месеца

На близко разстояние стиковете за голф са много ефективни, по-добри са дори от бейзболната бухалка, така популярна при бг спортистите през 90-те.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп и Кремъл - стой та глеаай - целя свят отива на кино..

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Ама Доналд,стрелеца и от напреднал Паркинсон да беше пак щеше да уцели. Просто няма как да се пропусне цел от няколко метра с добра снайперна пушка. Нали знаеш,фашистче сефарадско ниедно,че когато някой изстрелва девет патрона от снайперна пушка Е ПРОСТО НЕВЪЗМОЖНО ДА НЕ УЛУЧИ ЦЕЛ? Е,Доналд? Дали няма да бъдеш осъден за поредната си ромска антиевропейска и антиамерикански лъжа? Аз мисля,че ти Доналд си най-гнусбият опит САЩ да имаш Президент. Ти няма да си президент ,защото си сефарадски мафиот!

15

Анонимен

преди 2 месеца

На 24-ти юни тази гидина в киев в хотел Хилтон в стаята си, заключена отътре, е умрял американски военен, занимаващ се с доставките на самолето ф-16. Не е правена аутопция, но на външен вид нямало следи от насилие, бил имал висок холестерол. Напомням, че преди няколко месеца пак имаше такъв случай, пак тан.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Боливудфилм ....сълзи , перчене и малко кръв , пардон ....кетчуп

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ако цял живот живееш в САЩ би трябвало по-спокойно да приемаш престрелките.В по-големите градове всяка вечер и не само вечер черничките си правят бум-бум.Преди години буквално всеки луд можеше да си купи картечница. Сега промениха законите вече луд може да си купи само пистолет и автоматична пушка с оптика. Сигурна работа

12

Анонимен

преди 2 месеца

Навсякъде в Европа и Британия се готви военна повинност, и система за мобилизация свързана с тоталното дигитализиране! Риши Сунак каза, че ако спечели ще въведе задължителна военна служба.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Киев няма да го взимат. Сергей Караганов каза, че Русия няма нужда от западна Украйна. След края на Специалната военна операция извънблоковият статут и мирът в западна Украйна може да се гарантира, като се установят миротворчески военни контингенти от Северна Корея, като в замяна за опазване на мира Северна Корея ще получи достъп до качествена украинска пшеница.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Целия свят ще му сърба попарата на тоя расистки клоун и измамник..Всичко ще тръгне с хастара на вън- с големия търмък през администрация..бизнес- жална им е майка на американци..емигранти..украинци.. и на цялааа европаЦял свят ще се преобърне заради този комплексар..Да сменят името на Тръмпланд и да се почва - да видим до къде

9

Зозо

преди 2 месеца

Споко, другия път няма да пропуснат.

8

Анализатор

преди 2 месеца

Естествено,че е нормално такова поведение когато си си поръчал сам въпроснато нападение и знаеш,че реално никой не иска да те убие.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Настъплението върви, бавно но върви. А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

6

Анонимен

преди 2 месеца

На срещата на НАТО защо обявиха Китай за главен враг на запада, заедно с Русия? За това че правят по-добри автомобили от немските? За това ли са врагове?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Какво, да легне да умира ли, като Бай Дън? Тръмпи се е отписал отдавна, много ясно че ще прави каквото му е кеф. Докато не го лепне деменцията. Тогава ще носи памперси и ще се губи из Белия Дом.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Следващия няма да пропусне ....Ко стана с настъплението , превзеха ли Киiв