71

Дедо Поп

преди 2 месеца

До скоро бягаха само то Северна Корея, а сега и от Украйна. Амин.

70

До 69

преди 2 месеца

Коя година е сега ,отварял ли си календара скоро

69

до 69

преди 2 месеца

Верно ли тей беше?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Охранителят бил използвал огнестрелното оръжие при самозащита. Тук никъде не се казва, че опитващият се да избяга през границата военнослужещ е бил въоръжен. Следва, че граничарят е използвал огнестрелното си оръжие неправомерно.

67

БАНко

преди 2 месеца

ЗА ДА НЕ МОЖЕ ,,ПИЛЕ ДА ПРЕФРЪКНЕ " ФАШИСТКАТА ХУНТА НА БИВШИЯ НАЛОЖЕН ОТ САЩ ,,ПРЕЦЕДЕНТ " ЗЕЛЕНСКИ НАЗНАЧИ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА 15 000 ВЪОРЪЖЕНИ ПОЛИЦАИ ПО ГРАНИЦАТА !!! ТАМ ЖЕРТВИТЕ СА ЕЖЕДНЕВНИ !!!

66

блицкриг

преди 2 месеца

През 1941-45г. хиляди дезертьори -съветски граждани, бяха разстреляни от Заградотрядите на НКВД и това не беше новина, а нещо нормално. Когато са нападнали страната ти е нормално да се разстрелват дезертьорите.

65

09

преди 2 месеца

Значи в българския затвор е по добре от колкото да си украинец. Не чакай пенсионира се чивека

64

Анонимен

преди 2 месеца

И в Расиа ги гърмят като пуйки по финландската граница, при това не от сега, а от 1945г. насам! Да ви припомням ли че и в България беше същото, по времето на комунистическия "рай"?!? Можеха спокойно да те застрелят, ако опиташ да минеш граница

63

Точно така, 61

преди 2 месеца

Един "демократичен" президент, на който отдавна му изтече мандата и "демократично" отказва да проведе избори, ги кара да воюват насила, и "демократично" ги разстрелва, когато не искат да убиват хора!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, хората бягат не "за да избегнат служба", както манипулативно сте го формулирали, а за да избегнат ГАРАНТИРАНА смърт в името на високия "идеал", на украинска територия да има американско стратегическо оръжие ... и заради корупционния келепир на един индивид с изтекъл преЦедентски мандат.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Това са европейски ценности и американска Демокрация - всички трябва да са готови да умират заради интереса на Урсулите и САЩ!

60

до 61

преди 2 месеца

Май не ти държат спирачките. Съзнаваш ли какви глупости дрънкаш?

59

страшно

преди 2 месеца

Хората не искат да умират за чужди интереси прикрити под илюзиорна свобода.Все някога войната ще свърщи и ще видят колко са свободни- избит и разбягал се народ,без икономика,всичко разрушено,а което останало няма да е Украйна.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Но Украйна е свободна и демократична страна, чийето управление няма НИИИИЩО общо, с това на Путин. Нали, те ангели - свободата и живота го обичат и тачт най-много, особено ако е чужд!

57

Анонимен

преди 2 месеца

"Преди да каканижете как се стреляло по комунистическо се поинтересувайте колко граничари са убили бягащите." - Ами като ги стрелят и те отвърщат! Акон е ги стреляха, нямаше да има проблем, нали?

56

Анонимен

преди 2 месеца

До До 38 - Лесно, авер! По-същия начин, по който 3-*** от роднините ми не излежават 30 годишни присъди за ... абе какво ли не. С парички, кдъето трябва, с връзки и услуги :)

55

Анонимен

преди 2 месеца

До рекорд - Така е! Чакай ... за какво говориш?

54

Анонимен

преди 2 месеца

УЖАС! Убил е човекът. Един от неговите! Ей така! ЖИВОТНО!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Също като болшевиките.

52

мдаа

преди 2 месеца

Укрограницата вече е минирана, опасана с бодлива тел, само и само да задържат "доброволците" да не избягат от ТЦК-то. Не искат да умират хората за наркорежима и това е. Но и нямат голям избор. Каквото и да ви облъчват "демократичните" ни медии, ситуацията е много по-различна.