12

Шебек

преди 2 месеца

Демократи....

11

баба мара

преди 2 месеца

че какво се учудвате това е територия населена с убии-ци и крад-ци по генезисвсичко е закономерно тръмп извади късмет че го одраска по ухото жалко че убиханар-ко-мана можеше да каже кои му плати

10

емо

преди 2 месеца

като прочете тази статия мислещият читател може да си направи извод какво представлява демокрацията в сащ, на която толкова се възторгва управляващата ни евро-атлантическа сбирщина. аз винаги си припомням думите на сърбина от "До Чикаго и назад" на Алеко: овде е таква велика корупция где е нигде по свету нема; овде парица е царица. и досега е така.

9

ДЖОН КЕНЕДИ

преди 2 месеца

ГО УБИХА ЮДО-КОЗАРИТЕ от ФЕД, ЩОТО БЕ ПОЧНАЛ ДА ПЕЧАТА ДЪРЖАВНИ АМЕРИКАНСКИ СРЕБЪРНИ ДОЛАРИ > И СЕ ГОТВЕШЕ ДА ВЗЕМЕ ПРАВОТО НА КОЗАРИТЕ ДА ПЕЧАТАТ ДОЛАРИТЕ

8

Хейт

преди 2 месеца

Интересно: сграда зад трибуната на Тръмп - необезопасена. Стрелецът гръмнат веднага (като при Кенеди). И разбира се е бил вълк единак? Колко удобно!

7

Анонимен

преди 2 месеца

До 1, нормално е за глyпaвия човек да не познава историята, да не се интересува от нея, и да си мисли че всичко започва от него, тук и сега

6

Меден рудник

преди 2 месеца

Според полицейското управление на Бътлър, още един стрелецът, идентифициран като Марк Виолетс, член на Антифа, е бил арестуван на мястото. Преди инцидента Марк Виолетс качи видео в YouTube, заявявайки, че справедливостта идва.

5

БрюкселПрес

преди 2 месеца

Спокойно Поданици - Зеленски и Урси са Добре - Арчат си Милиардите от Милионите Човешки Живота, които Погубиха - Единият с Оръжие, другият - с Ваксини!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Избори, демокрация и накрая насилие. И в древния свят е било така. Когато започнем прекалено да вярваме в нещо, идва ред на насилието.

3

морски

преди 2 месеца

На фаталния 13-ти ли го стреляха ?!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Започва си. Сега ще разтягат този локум журналята поне 2 седмици

1

Анонимен

преди 2 месеца

Другите не ни интересуват. Освен Тръмп. Той олицетворява надеждата за един по добър свят. Последната надежда.