59

Анонимен

преди 2 месеца

Ужким турците не ядели свинско, но скоро Доган май ще заколи едно пpaсе в разгара на на лятото, доста преди Нова Година.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Дебеланеее, дебелане, не си разбрал къде си. ДПС е ТУРСКА, ЕТНИЧЕСКА партия. Тя е НЕЗАКОННА и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА. Но това е друг въпрос.Основният въпрос че гъжвалиите няма да оставят г.я.у.р да им е шеф.Както и да се въртиш не Доган - структурите от Кържалъка и Долината на широките ***, ще те набучат на кола.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Дебелия съвсем се изживява като главатар.

56

Анонимен

преди 2 месеца

А така Шиши, покажи твърда ръка над тур ч а ля та :)))

55

Анонимен

преди 2 месеца

"С чии пари се излюпи Росенец?" - че кво толкова има в Росенец? Хайде, не всеки може да си построи пристанище, но иначе за един средностатистически богат човек от България, това не е кой знае какво. Всъщност какво стана с това пристанище? Или всяко чудо за 3 дни?

54

въпрос

преди 2 месеца

дали има връзка наматнитиния делянчо,син на партийна секретаркка от бкп в борбата му срещу агент сава,който разпределяше парчетата от баницата последните 34г!?!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Аз залагам за агент "Сава". По-обигран ми изглежда.

52

До 54

преди 2 месеца

Пеевски го проверяваха уж. А Доган - НИТО ДАЖЕ НА УЖ. ПЕЕВСКИ БЕШЕ РУСКИ ОЛИГАРХ. ВЕЧЕ НЕ Е. И ТОЧНО ЗАТОВА Е ВОЙНАТА. НОВО НАЧАЛО!!!:)))

51

Анонимен

преди 2 месеца

Peално ДПС през годините се доказа като най-истинската партия и най-българската. Така или иначе всички партии гледат да се облажат, но ДПС за разлика от другите прави нещо за хората по общините в които има техни кметове и техни съветници. Всички други слугуват или на Русия или на Запада или на Македония. Пък ДПС не се съобразява с никой, даже и с Турция. То затова политиците в Турция мразят ДПС. За България направиха повече от всеки.

50

Анонимен

преди 2 месеца

ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ ДС ПО НАКЛОН ОТ КГБ. СЪЩОТО КАТО С МАКЕДОНИЯ ПО СТАЛИНСКО ВРЕМЕ. ДПС НА ДОГАН Е ОТРОВА, КОЯТО НИ СИПА КГБ!

49

Сложно е

преди 2 месеца

КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ОТ ПРИХОДИТЕ НА ЦАР ДОГАН??? С чии пари се излюпи Росенец??? ---- А от Пеевски кога ще се заинтересува? Той как е станал русли олигарх?

48

Яснооо!

преди 2 месеца

Ще има мазни борби и който спечели зима овена!

47

Анонимен

преди 2 месеца

КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ОТ ПРИХОДИТЕ НА ЦАР ДОГАН??? С чии пари се излюпи Росенец???

46

Ристем от Славяново

преди 2 месеца

Къде е Мари от Койнари? Махай го

45

Дебелян Пеефски

преди 2 месеца

Искам да обявя, братя, че вчера приех исляма в мойто мазе където се обрязах сам с кухненския си нож.Малко си отрязох чалъма, ама карай.Яви ми се шайтангел Манафиил и ми каза, че моята мисия е да оглавя депесето.Всички мои верни корупционери се събираме пред джамията където от минарето ще произнеса проповед и ще излетя в космоса.Очаквам ви

44

Анонимен

преди 2 месеца

Йордан Цонев мълчи. Велислава Кръстева не се вижда. Циркът е забавен, но да нямаше война в Европа, да беше спокойно в Близкия Изток, а то напрежение от всякъде. В повече ни е войната и в ДПС. И да не беше навън 40

43

Шиши,

преди 2 месеца

Като е ново начало ,първо върни ония 500млн.от КТБ,нали работиш за хората,а фалира Булгартабак и остави хиляди без работа,дори и Lafka фалираха и пак безработни,какво ще кажеш за докладите на официалните турски служби за твои контрабандни канали за един милиард на година.Пак ли беше за хората?С тях ли дели парите или си накупи институциите?

42

haha

преди 2 месеца

цялото е тетър само и само да протакат нещата с втория мандат. Ще видите как ще се запрегръщат и заобичат месец два преди изборите

41

Хахахаха

преди 2 месеца

Тоя път шoпapa настъпи мотиkaта!!! Къде си тръгнал да дyxaш срещу вятъра бре Шишши?!? Тръгнал нашиО срещу доганя... Ти пияян ли си, нашмъpkaн ли си или пpоcто си ***?!? Все едно след малко като дойде шефа да го уволни!!! Е как ще го уволня като фирмата е негова?!? Как да изгоня хазяйката като къщата е нейна бе алaHkoлуу?!? Замириса на cвинcku пържоли май!!!!

40

Стоко

преди 2 месеца

Пеевски е троянският кон на американците в ДПС. Доган е параван, зад който стояха руските интереси в енергийния сектор, но с войната в Украйна и разместванията на пластовете, международните му гаранти са го изоставили. Сега ще гледате саморазправа по прабългарски, безцеремонна и брутална.