26

сиромах

преди 2 месеца

Всекидневните обстрели на Белгород и други по-малки населени места на руска територия,да не говорим за обстрела с касетни боеприпаси на Севастопол,за събарянето на цял вход от 10 етажен блок и още много друти золуми на ,,големите ,,ни приятели,които си мислят че Русия,страната с най-много ядрено оръжие ще свали гарда жестоко се лъжат!Те още не могат да осмислят думите на Путин,че свят без Русия не е необходим!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Може би, но при всички случаи с помощта на САЩ.

24

Стига!

преди 2 месеца

Войната започна като ограничена акция, постепенно и двете страни изчерпаха военни резерви, и двете страни са принудени да набират все повече платени войници, в т.ч. основно чужденци.Днес военни доставки от целият свят захранват и двете страни.Икономически и двете са изтощени.Няма изгледи тази дивотия да спре скоро.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има неоправени Украйнки на корем...... ха ха ха

22

жорето

преди 2 месеца

Я ми дайте зеленото човече, ще го вкарам в кучкарника и ще му пусна райски гжаз - да се дупи колкото му стиска на песовете

21

Анонимен

преди 2 месеца

Най бързо развиващите се квартали на Украйна са в гробищата :) :) :) "БРАВО НА УКРАЙНА"

20

Анонимен

преди 2 месеца

трябва да им се дадът томахавки, и да млатят директно по Кремъл

19

gogo

преди 2 месеца

ще праща насамсите в русия ли

18

Анонимен

преди 2 месеца

трябва да се започне с налагане на санкции на страни пряко или косвено подкрепящи военнопрестъпника Путин, като за начало увеличение с 50 % за стоки от Китай, Виетнам и т.н.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Всички писали по-долу и радващи се на разрушението на ДЕТСКА БОЛНИЦА заслужават мизерното си живуркане и още по-мизерното си бъдеще!

16

112

преди 2 месеца

Русначата са иzzrodi.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Дронове ще завалят по руските кратуни както и до сега, те сега с това руснаците си отмъщават за полевите болници. Там всичко става на кайма. Реално вече няма ранени. Всеки паднал руснак или отстъпил се разстрелва или в гръб или на земята от своите.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Според него противовъздушната отбрана на украинската столица е приключила и през предстоящата зима в републиката няма да има нито ток, нито топлина.Нашите политически лидери са направили лоша сметка. Не само една руска ракета е пробила защитния чадър над столицата, състоящ се от системи Patriot, IRIS-T и други, а най-малко 10. Или Киев вече няма ракети, или самите системи за противовъздушна отбрана са станали цели. Така или иначе, това е катастрофа, каза Рьопке.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Германският журналист Юлиан Рьопке заяви, че системите за противовъздушна отбрана, прехвърлени от западните страни за защита на Киев, не могат да се справят с масирания ракетен удар на руските въоръжени сили. Това съобщава Bild...

12

gogo

преди 2 месеца

Бенатова да не би да беше в болницата тогиз

11

Русия

преди 2 месеца

Наслушахми са на атлантическа пропаганда ала Призрака от Киеф. Фашистите си мислят чи *** забрайми как убиваха деца на плажа в Крим.

10

Кога

преди 2 месеца

А кога Украйна ще си плати за убитите деца на плажа в Севастопол?!

9

Разбира се

преди 2 месеца

Сваляме гащите

8

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко действие получава противодействие - в случаят отмъщение, което като правило е по-тежко от първото действие.Минават години, нещата ескалират, никой не помни кой е бил пръв в тази верига, жертвите стават безкрайно много .Ако някой знае изход -да го подскаже на евреи и араби

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ще отвърне Украйна, да внимава накъде си насочва отвръщането, че цели собствени обекти. Какъв е тоя самоубийствен мерак, дето ги владее. За мир трябва да се преговаря, не да си отвръщат. Ще продължи до безкрай и гарантирано няма да е техен последния отвръщащ удар.