207

Дядо Соци

преди 3 месеца

Човек от сой , дето се казва.Обича Путин.

206

Анонимен

преди 3 месеца

Факт е, че ДС работеше за България, а сегашните служби работят за САЩ, както и политиците в България

205

Мая

преди 3 месеца

Всичко хубаво, но по-далеч от политиката. Не мога да приема, че един божи човек ще застава на страната на агресор.

204

Николай Стоименов

преди 3 месеца

Факта че е на страната на Русия говори че не е на другия бряг .А такива като Никонор ,Тихон и други подобни извратеняци които го одумват да грабват пушките и да отиват в Усраинъй

203

Анонимен

преди 3 месеца

Е кво не ви харесва? Таман ще са си дружки с Васко. Няма лошо. То и без това накъдето и да погледнеш във властта, все кадри на ДС или техни наследници виждаш. Събрали са се "роднина, милиционер, роднина, милиционер" и така си го караме демократичния преход вече над 30 години... Свикнахме...

202

Анонимен

преди 3 месеца

За успешна кариера в ДС/КГБ се изискват голям ум и голяма безнравственост. Трябва да си нагаждач, ***, подлец, коварен, лицемер, доносник и завършен лъжец.

201

Перун

преди 3 месеца

Баща служител на българска служба а не измекярин -лакей на чужди служби, съсипали нашите

200

Анонимен

преди 3 месеца

За полковник от ДС се иска много ум и характер. За учител по информатика също се очаква да е с ум и последователност в поведението. Така че - произходът е повече от добър. не може да е каже, че е влязъл в църквата от наивност. Между другото, има смисъл да се отдели специално внимание на един друг родопчанин - протойерей Евстати Янков от Чепеларе - реален. съвременен свтец. ( 1886- 1952)

199

Анонимен

преди 3 месеца

ДС не работеше за България, а ПРОТИВ България. ДС защитаваше интересите само и единствено на Кремъл. Имате ли представа колко достойни българи бяха унищожени от ДС??? ДС не позволи (и все още не позволява) да се създаде истинска интелигенция в България. Напротив, тя създаде и издигна в култ мутрите и опростачи българския народ. От 44-та насам България е под червено робство. Това, че сме в ЕС и НАТО, нищо не променя. Не сме спирали да бъдем рускка губерния.

198

Магдалина Ковачева

преди 3 месеца

Тези мишоци не се ли измориха да си правят фалшиви и анонимни профили и да спамят?

197

=

преди 3 месеца

И тримата кандидати за патриарх са отрочета на дс и кгб.Плюс Николай Гергов свинарски.Общо взето БГ църква е сборище на банда брадати сатанаили слугуващи не на бога а та гюндяев, достатъчно е да им видиш физиономиите

196

Анонимен

преди 3 месеца

Докато на нашият евроатлантически кмет баща му Александър Терзиев е бил офицер от Първо главно управление на ДС, дядо му Васил Терзиев е бил партизанин, а после - генерал от ДС и дългогодишен началник на нейното Трето управление, чичо му Павел Терзиев е офицер от VI управление на ДС, братът на дядо му - Тодор Терзиев, е началник на IV управление на ДС. А по майчина чичо му е първият президент.

195

Магдалина Ковачева

преди 3 месеца

Не можаха да намерят нищо срещу този истински християнин и монах, и тръгнаха да ровят до седмо коляно назад. Продажници.

194

Анонимен

преди 3 месеца

80 % от гласувалите за този поп са гласоподаватели и на Възраждане. Поради ламтежа за социални помощи и подаяния тези тартюфи най-често се мотаят из църквите и "молят" за милосърдие. Никой не може да ме убеди, че такава е българската воля Не вярвам на новичкия маскиран. Скоро ще се издаде и ще бъде позорно отлъчен. Никой не е застрахован, хеле *** путински.

193

аз

преди 3 месеца

До 203. ДС е филиал на вражеското нам КГБ.

192

Анонимен

преди 3 месеца

Гадост! КГБ-то влезе като началство на църквата, благодарение на клошарите-миряни от Възраждане, които са на хранилките за безплатен обяд при църквите. Не вярвам Господ да търпи дълго това. Който е гласувал за родоотстъпника в расо, хаир няма да види. Митрофанова няма да се радва дълго.

191

Observer

преди 3 месеца

Ами да си внесем Патриарх от Австралия, Великобритания или Вирджинските острови на САЩ... В тези свети острови всичко вероятно е неопетнено. Що за пошлост в балканска България всичко да е политически обвързано... Нали вие всички гласувахте за архиереите, избрали новия Български Патриарх? Не ми се разлиства БГ политическата листа. Всичките са от едно място.

190

Анонимен

преди 3 месеца

Значи ако се продадеш на американското "ДС" и служиш срещу интересите на България е добре. А ако работиш за бългаското ДС и работиш за интересите на България било зле. Откъде я извадихте тази кръчмарска логика?

189

И какво

преди 3 месеца

Като баща му е бил от ДС? По добре, отколкото да е бил в Белене.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Процедурата за избора на Даниил е напълно редовна, демократична и е изцяло в каноните на Българската Православна Църква. Всичко останало са гнусни клевети, а клеветата е грях.