18

Анонимен

преди 6 дни

В очакване на поредните балами..всеки който иска нормални,условия,отношение и съответно съобразени цени- знае къде да ги намери..в България НЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ..

17

Свидетел

преди 6 дни

Работих едно лято на морето, в хотел. Идват инспектори от Инспекцията по труда да проверяват уж, видяха се с управителя, здрависаха се, разприказваха се, хилеха се, онзи ги черпи 2 часа и чао! Отбиха номера там подписаха се просто за формализъм и чао. Чакай ти ние да се оплачем. Знам ги аз тия проверки.

16

Анонимен

преди 6 дни

Какво е туй нещо бе? Значи така: Имаме си министерство на Туризма, а нямаме министерство на Пролетта, Лятото, Есента и Зимата?

15

До който му стиска

преди 6 дни

На Марешки плажа няма ли да проверите, вилата му със загражденията само дето не влиза в морето. Приказки от 1001 нощ. Като ви бутне по 2000 лева на джоб и ще забравят за проверката веднага.

14

До 11 USA-та

преди 6 дни

Ти пак ли си тук да ръсиш проsташки изрази бе НЕЩО с умствен капацитет на макак ?

13

Кики

преди 6 дни

Тая пълничката в синьо, как се ухилила на сладката държавна службичка. Като я гледам потна вода никога не е пила.

12

Джоко

преди 6 дни

Когато гърците започнат да летуват на нашето черноморие , тогава ще съм сигурен , че се предлага качествена услуга ! Сега на мутрите няма да плащам >>>>>>>

11

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ОДЕТЕ НА МОРЯ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !

10

Гедер

преди 6 дни

Тия проверят,ама очите им на четири ,да не се появи отнякъде Митьо Очите, че тогава проверката им рязко приключва и излизат всичките в болнични.

9

Анонимен

преди 6 дни

Тая защо ни лъже? Руски бизнесмени изкупиха над 700 хиляди имота по Българското черноморие, тая ми заговорила, че имало някакви си частни имота. Ми то цялата Камчия е на Московски Бизнесмени!

8

Анонимен

преди 6 дни

Колко са тези актове? По 100лв? И после тези крадци си работят до края н сезона без проблем. Когато една държава не си заслужава интереса никой не може да ни помогне. Мафията си има държава.

7

Роб в Слънчев

преди 6 дни

Бряг-перфектно?? От чадъри няма място, мизерни обслужване, 7 лв Бургаско,масово персонал *** карабини от Узбекистан, храната скъпа, некачествена.

6

Анонимен

преди 6 дни

Не ходя по българските плажове. Гледам си мачовете. Не давам пари на комунистите окупирали хотели, барове, и.т.н. за да богатеят на моя гръб.

5

Анонимен

преди 6 дни

Трябва и ХЕИ да се включи в проверките за да следи дали въпросните шезлонги и шалтиета за които се прибират пари се перат и почистват редовно.

4

Анонимен

преди 6 дни

А сянката от палма колко струва ? Ако няма палма до мене на плажа въобще не *** търсете .

3

Я пак

преди 6 дни

Xaxxaxaa някои ли, хахахаха

2

Анонимен

преди 6 дни

Да даже водата с минералите от тоалетните става лековита и можещ да я пиеш на корем.

1

Капитанът

преди 6 дни

Във Варна една трета от южния плаж е зает от огромния бар на шефчето на БСП . Ама иначе се загрижил за пенсионерите и социално слабите .