11

Анонимен

преди 6 дни

Ако извънземните наистина са между нас сигурно вече са се убедили, че по-*** народ от нас няма. Политиците крадът милиарди, а народа вместо да ги измете събира капачки

10

Анонимен

преди 6 дни

Само не мога да разбера къде потъват няколкото мирярда лева които са отделени от държавата за здравеопазване, че все се организират дарителски кампании и без тези кампании нищо не случва.

9

Отличник

преди 6 дни

Eвала на момчето

8

Анонимен

преди 6 дни

"Капачки за бъдеще" трябва да покани Мара Отварачката, да започне да сменя всички кувъози от миналия век и да ги вкара в буркани на сегашния век, за да може народа да си прави в буркани кисело зеле и да е доволен! Стари Капачки ходом марш, за да започне народа да купува капачки от новия век!

7

Анонимен

преди 6 дни

А след като всички водещи корпорации в България замениха дизайна на капачките и те вече не могат да се махат (невероятна тъпотия), как ще работи кампанията в бъдеще?

6

Емигрант

преди 6 дни

Ако искате да сте добре трябва да съберете смелост да излезете на площадите и да изметете тези политически престъпници които ви управляват, мамят и обират ! САЩ и Великобритания ясно и категорично ви показаха частот корумпйраните, вие обаче ги вкарахфе в НС за да имат ИМУНИТЕТ за да са НЕПРИКОСНОВЕНИ ! Нали сте герои останалите в България, кое ви е геройството да търпите и мрънкате тук всеки ден и да говорите само чуждици и звуци като УАУ ? Герои били и родолюбци но тук, в действителност - мишки

5

Хейт

преди 6 дни

*** пък за колко кувьози откраднаха нашите...

4

Анонимен

преди 6 дни

И сега кувьози има ама няма кой да ражда . Е нищууу важното е че и без държавата можем да минем . Ми тогава що не ги уволним ? Държавните хрантутници ?

3

Емигрант

преди 6 дни

Как става така, че се събират всеки месец милиони от здравно осигуряване, директори на болници имат заплати десетки, ако не и стотици хиляди, плаща си всеки всичко за прегледи, консумативи платени и накрая няма пари за нищо събират се помощи като просяци, за децата си родители се молят по телевизии за пари....АБЕ КАК В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ВСИЧКО Е ПОДРЕДЕНО В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НИЩО ДОБРО НЕ СЕ КОПИРА ОТ ТЯХ ЗА ДА СЕ ПРИЛОЖИ В ТАЗИ ОВЧА КОШАРА ?

2

ефродеебил

преди 6 дни

Как така?? Защо не са използвани за помощ за 404???

1

Анонимен

преди 6 дни

на кое ОПГ (организирана политическа група ) е фирмата дето си прави реклама със страданието на българския народ ???