33

Анонимен

преди 1 седмица

До gogo Все повече хора се надигат и не гласуват за сегашните поробители.

32

Аз си мисля, че

преди 1 седмица

на следващите избори в края на тази или началото на следващата година избирателната активност ще е около 20%. Тогава каква легитимност? На практика, гласуват бенефициентите, лобитата, роднините на бенефициентите, някой друг заблуден гражданин и всички общински и държавни служители от малките населени места, които ако не гласуват за правилния избор ще получат преждевременно пенсиониране без право на пенсия.

31

ДПС=султан

преди 1 седмица

ДПС на власт ще е връщане на османското и ромското до 1878 и трябва да се забрани.

30

gogo

преди 1 седмица

Тоя измислен психопрофесор пак взе да се изявява

29

Анонимен

преди 1 седмица

До НАРОДА Без влизане на Русия няма как да стане. ГЕРП ше викнат ЦРУ и Турция и няма как. ----------- Да, бе! Пеевски ще извика ЦРУ да го арестува по Магнитски. Голяма смешка.

28

До 23

преди 1 седмица

С такива постове доказваш, че не са.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Най много до 10 години дпс ще стане най голямата партия в България защото - То само членството ши ва опрай . Съответно няма нужда ни от партии ни от избори .

26

Запади ДС из мет та

преди 1 седмица

Цялата държава тъне в разруха и морален разпад!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Нещата отиват към тричане.Бойко ако е умен сега няма да направи правителство.След няколко месеца всичко ще бъде пометено.

24

баба мара

преди 1 седмица

а добро утро ами вие всезнаиковците от сутрин до вечер сте абонирани по медиитеедни и същи въпроси едни и същи отговори и на изборите се видя че никои не вигледа и слуша а 66 процента мислят с главите си не гласуват ами тези 34 процентате какви са легитимни ли са та пипат конституцията с невежеството си хаиде сегана нови избори наесен докато се освободим от герб и дпс

23

В Африка се борят

преди 1 седмица

С спина кого нямат пари за кондоми ние в България имаме пари за кондоми но нямаме пари за пи 4 ки.

22

Анонимен

преди 1 седмица

До НАРОДА Без влизане на Русия няма как да стане. ГЕРП ше викнат ЦРУ и Турция и няма как.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Феновете на Величие са по-пр.сти и от феновете на Боко и чалгаря.Това е резултата от чалгаризацията на нацията.А бъдещето било в младото поколение.Егати поколението,егати бъдещето.

20

FuckOFF

преди 1 седмица

Нява младите хора да воюваме нито за Украйна нито за България!Политиците чингетата комунистите нотариусите и мафията ще ги пращаме на фронта!

19

Анонимен

преди 1 седмица

До Емигрант Точно БКП трябва да се направи а останалите растрели. И се одържави всички фирми и банки. Външния дълг набъбна 50 милярда и държавта ще фалира.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Не само са нелегитимни, но в страната се създават и предпоставки за протести и бунтове.Просто на хората им писнаха тези партии, които вече 35 години се подиграват с тях.При първия призив на протестите ще излязат много хора.Запомнете тези думи.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Политическите партии отдавна са организирани престъпни групи ! Единствено масово клане може да ни отърве от тях !

16

Анонимен

преди 1 седмица

Приемат законите от 1944 и се почва чиска.

15

Емигрант

преди 1 седмица

Професорката е напълно права, но как мишките да разбират български, те само църкат и бягат да се скрият по дупките ? ЛУСТРАЦИЯ няма, следователно няма и живот за обикновеният българин, БКП се разклони и клонира, а ограбването на българинът е закономерно и заслужено ! "Наведена глава, сабя не я сече" нали така "герои" на днешното време ?

14

пияница мистик

преди 1 седмица

Абе, в това БНР само комунисти ли канят да се изказват? И какви са тия нови професии? Политически психолог??? Социални антрополози и всички до един професори и всеки със собствена теза. Партиите не били легитимни. Ами като не гласуват хората какво? Без Парламент ли да се седи? И само служебни правителства да управляват