238

може и да е прав

преди 2 седмици

Русия не се интересува от западния мир (мир на руски има значение на свят ) та Русия вече не се интересува от западния свят!

237

Анонимен

преди 2 седмици

Моя плюс не ми се хваща но сорросоиден минус ми се хванал на мига. Що тъй.

236

Анонимен

преди 2 седмици

НИКОЙ, КОЙТО КАЖЕ "руски де* би* ли", НЕ СТАВА АВТОМАТИЧНО "НАЙ-УМЕН" -- ПЪРВО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ПСИХИАТРИЯТА ЗА ПРОВЕРКА НА СТАТУСА!!...

235

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Тоз като какъв е там?Турист?Изби 80%процента на мъжкото население в Украйна,а сам си джитка по форумчета.Дори не знам как да го обидя-аморфно същество!

234

Анонимен

преди 2 седмици

В Украйна депутати от Радата, украинския парламент, вече обсъждат руските предложения за мир. Докато Зеленски в качеството си на нелигитимен украински президент се шляе безсмислено из Европа, в Украйна остатъци от здравия разум са предприели действия.

233

Анонимен

преди 2 седмици

НИКОЙ, КОЙТО КАЖЕ "руски ***", НЕ СТАВА АВТОМАТИЧНО "НАЙ-УМЕН" -- ПЪРВО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ПСИХИАТРИЯТА ЗА ПРОВЕРКА НА СТАТУСА!!...

232

Анонимен

преди 2 седмици

Ами бандеровския поздрав. Зеленски накара преводача да го каже в ефир. Преводача повтори след него поздрава и Зеленски каза Благодаря това е важно демек поздрава на Бандеровците нарочно беше повтарян в медиите но ние поне не сме неутрални , ами Швейцарците уж неутрални боже пази ...

231

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски, гален по главата от евроатлантическите си партньори, изби половин милион души. Нали е излишно да казвам какво би ни се случило, ако бяхме в същите ръчички. То не че не се случи! Бленуваният Запад върна България 150 години назад!!!

230

.|.

преди 2 седмици

Май е точно обратното, но това няма да ви го напишат тук в купената "медия"!

229

Тома неверни

преди 2 седмици

Като участва Зеле,що не му пратихме *** ???Еднакво лигитимни са .....

228

Анонимен

преди 2 седмици

До Я всегда буду противТака ли бе? А защо държавите от източна Европа не развиха икономиката си? Щото дойдоха олигарси и мутри, насилие, наркомания, убийства от запад и ни разрушиха заводите, науката и всичко в страната, предизвиквайки безработица, глад, обезлюдяване, нисък социален статус, за да си насадят техните фирми, не ни дадоха даже Белене да си построим, затова днес има демографска криза и се чудим как да се справим с нея!

227

Анонимен

преди 2 седмици

Швейцария не само че не е неутрална страна но вече не е нито независима нито суверенна. То няма как да приемаш бансеровци азовци и десен сектор какви са ония нациските кръстове по танковете им ?!? Ами Мадоната от Горловка ами мемориала на стотици загинали деца в Донецк. Швейцарците нима не знаят това. Имаше западни репортажи 2014.

226

Анонимен

преди 2 седмици

НАПРЕГНИ СИ ОЩЕ МАЛКО МАЛКОТО МОЗЪЧЕ "Я всегда буду против" И МОЖЕ БИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ,В КОЕТО ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ...

225

Анонимен

преди 2 седмици

До Я всегда буду против, Напоследък много хора, не само от Украйна, но и от европейски държави, се изнесоха към Русия, Белорусия и когато ги попитат как се чувстват, почти при всички отговора е еднакъв - чувствам, че дишам свободно и усещам свободата, удовлетворение, приятно усещане, много добри хора. Много от тези хора, са избягали тайно и с риск от западните държави, по различни причини, но най-вече заради липсата на свобода и възможност да се защитят и живеят свободно и заради децата си.

224

82-ОМБР

преди 2 седмици

И както Лойд Остин каза: "Путин е изгубил всякаква представа за баланса на силите"

223

Анонимен

преди 2 седмици

Еми въпросната жена не е много умна щом сама си признава това.

222

Анонимен

преди 2 седмици

Долното явно ти сънуваш десант но го преписваш на опоненти които наричаш галено копейки не знам защо...

221

Анонимен

преди 2 седмици

Швейцарски професор е дал интервю в което е казал че много от швейцарците са притеснени от това репутацията на Швейцария да не пострада от срещата. Не би било чудно щом приемат бандеровци !?!

220

Анонимен

преди 2 седмици

""Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя."-------------------Я, някой си призна, че пет пари не дава за украинците и се интересува само от територията.

219

Я всегда буду против

преди 2 седмици

До 211Това, че държавите обслужват интересите си новост ли е някаква? Путин не води ли война за собствените си стратегически и икономически интереси? Ми какво сме виновни ние, че той не може да развие икономиката на страната си в пряка конкуренция със запада? Толкова много човешки ресури и потенциал в Русия, но за стабилизиране на икономиката отговора на управляващите е развитието на военната им индустрия.