102

Анонимен

преди 2 седмици

Отговорът е - начин за привеждане на механизмите в действие, без загуби на основни ресурси и без замърсяване на околната среда. Този способ е бил добре известен на "избраните" и тази технология е съществувала още от преди няколко столетия. Юл Браун е създал пpocт вариант на този генератор, който ние за удобство ще наречем "клетката на Джо".

101

До НЕУК

преди 2 седмици

Безплатни лекции няма да ти давам..................отваряй дебелите книги по физикохимия и термодинамика и чети....................ако имаш акъл да ги разбереш.................ако не- бягай на бензиностанцията да си наливаш бензин по 3 лв./литър!!!

100

не е само

преди 2 седмици

Илия Вълков(Юл Браун ), който е предложил нови енергийни източници..................тука нещата не опират само до чиста наука, но и до геополитика и много пари.................големите корпорации нямат интерес от алтернатични източници на енергия!!!

99

НЕУК

преди 2 седмици

МОЛЯ ТЕ Н2О РАЗКРИЙ НИ ТАЙНАТА,НО ПЪРВО НИ КАЖИ КАКВА Е СПОРЕД ЗАКОНА НА ХЕС СТАНДАРТНАТА ЕНТАЛПИЯ НА ОБРАЗУВАНЕ НА ВОДАТА - ДЕМЕК Н2О-то???... И ВЯРНО ЛИ,ЧЕ ПРИРОДАТА НЕ ПРИЗНАВА КОРУПЦИЯ - "КОЛКОТО ДАДЕШ,ТОЛКОВА ЩЕ ПОЛУЧИШ"??!!!... АКО СЕ ЗАТРУДНЯВАШ ВИЖ НЯКОЯ ОТ СТОТИЦИТЕ ДЕБЕЛИ КНИГИ ПО ФИЗИКА И ХИМИЯ,ДЕТО СИ ГИ ПРОЧЕЛ...

98

до цитирующий

преди 2 седмици

..;след като си изгледал един куп ютубски фантасмагории и след като напълни коментарите с цитати из живота и страданията на един неуспял емигрант, то е време да ти се каже, че лъжата, измамата и егоизма съпътстват племето ни от повече от 1300 години и не сме измислили нищо повече от потуритв.....Има наследници на български емигранти, които се потъпват в гърдите, но все забравят, че е работа в екип и си приписват сами заслуги. Примери бол.

97

!!!!

преди 2 седмици

Тоя е експерт по енергетика, колкото аз съм професор по китайски език........................хаха.....................питайте го дали знае разликата м/у енергия и ексергия и дали му е ясен втория закон на термодинамиката!!!!

96

Анонимен

преди 2 седмици

Хората са уникални същества.!!! Всяка птица държи своето гнездо чисто, а ние "венеца на еволюцията", разрушаваме нашият единствен дом - Земята! И все пак точно такива хора като Българинът - Илия Вълков (Юл Браун), ни показват, че съществува по-добър начин Пpocт и Чист, пътят на самата Природа. Браун, неограничаван от многогодишното догматичното, ограничаващо разума образование е открил следното - необходимо е да се зададе "правилния" въпрос към природата за да се получи "верният" отговор!

95

да бе

преди 2 седмици

Те и германците се бяха отказали от ядрената енергетика и щяха да минават само на ВЕИ-та....................но сега преосмислят енергийната си стратегия..................или тоя БГ доцент по география(???) , дори не е физик или енергетик, е по умен от немските професори????

94

Анонимен

преди 2 седмици

Сега ще споделя тези знания с вас. Те ще останат мои дотогава, докато вие не направите своя клетка. И само тогава, не по-рано вие ще знаете как се прави това!

93

до H20

преди 2 седмици

....то и аз така сипя на магарето вода и тегли каручката. Еко френдли, жендър рахат ...

92

белгийка

преди 2 седмици

Българите не са *** като западняците и Слава Богу ! Зелената тъпотия оттече у канала. Връщат ДВГ на поточната линия в германистан . Сбогом електрически простотии !

91

Анонимен

преди 2 седмици

Щом картинката му харесва. Но умните държави, изправени пред климатичните несгоди, си построиха нови АЕЦ.

90

Анонимен

преди 2 седмици

Моето намерение (потенциално) се състои в това, да открехна завесата на тайнственост и секретност, възможни догатки и прочее глюповатости обкръжаващи конструкцията на "клетката" Целта ми е да Ви помогна да създадете мислеща клетка по способа използуван от мен. Аз придобих тези знания в процеса на изготвяне на клетката. Направил съм много работещи клетки и този опит ми даде знания, които е невъзможно да се поучат чрез размисли, върху прочетени книги или с запознаване на мнения на "експерти".

89

H2O

преди 2 седмици

Аз си карам колата с вода от чешмата, но съм гений, затова................и разбирам много от физика и химия , защото съм изчел стотици дебели книги и съм взел от тях най-практичните приложения......................но на вас не мога да Ви помогна..................докато сте живи, ще плащате скъпо за бензин, нафта и газ и ще пълните джобовете на олигарсите и на нефтените корпорации!!!

88

при свети буда

преди 2 седмици

България я очаква невероятно бъдеще стига миряните му да го преизбират и създава нови общ поръчки и нови заеми и армагани за бункера и слуша запада да не влезе в списъка магнитски

87

Анонимен

преди 2 седмици

Ала бала портокала. БГ не е инвестирала в нищо. Всичко се заграбва от западни държава, до последния ресурс. Доказателство - златните мини, даващи 1,5% от изкопаното и 98,5 заграбено от запада. 4 тона злато на година заминават зад граница, килограми мед, сребро и кобалт. Без коментар.

86

Аз

преди 2 седмици

тоя Браунов газ го знам от 100 години...................нищо ново не ми казват коментиращите по-долу!!!

85

Тоя доцент

преди 2 седмици

по география нищо не разбира от енергетика...................тия приказки може да ги разказва на децата в девети клас!!!

84

наивни сте

преди 2 седмици

ако смятате, че ВЕИ-тата ще изместят конвенционалните горива-нефт, газ, въглища.............знаете ли колко учени в целия свят бяха накарани да мълчат, на някои от тях им платиха за мълчанието, други изгубиха живота си, защото предложиха нови и алтернативни енергийни източници, но това не е в интерес на големите нефтени и газови корпорации и конвенционалната енергетика и икономика!!!

83

тъ@@пак

преди 2 седмици

Тоя доцент и експерт не разбира нищо......................България или ще строи ядрени реактори................или ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния!!!!