78

Анонимен

преди 2 седмици

Абе кви са тия техни ужасни пиари та трябва да им избягат в планината!?

77

Анонимен

преди 2 седмици

Какво правят 50 откачени високо в планината - Планинска лудница!

76

Анонимен

преди 2 седмици

Така си.Друго си е Герб и ДПС .Сладки и медени.Напр.като видя Делян Добрев и си виждам червата.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Софиянце, пазете се да се не натресете у Киро с 200 като тръгне да се прибира. Ако видите кола на НСО, тръгвайте през горътъ. Нема страшно от мечки.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Мошеницитге се крият в планините, защото на предишната им сбирка техни свои хора бяха отвратени от плановете на Парапетов, Гнома и Мравоядд, та ги записаха и пуснаха в Интернет. Така се разбра, че действията им и хората им за властта били "одобрени от посолството". Жалко, че шмекера не каза в тоя запис за кое посолство става дума. Сега явно ще планират как още по-страстно и интензивно да целуват хората от посолството отзад и да вредят на България??? Затова ги е срам от обществото и се крият.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски ги е извикал да им раздаде новите задачи, че със старите не се справиха много добре, но главното го свършиха - изпраха Боко с омекотител и ароматизант.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Буци и Кира обичат планинския туризъм при определени специфични обстоятелства , кога ли накой ще им направи " баба Меца " вместо записи ?

71

Анонимен

преди 2 седмици

Те сега като го подгонят мутрите на ГЕРБ и ДПС, ще има дълго време да се крие по планините :)))

70

Анонимен

преди 2 седмици

До ЦСКА София Е,да ! Измамници от класа са си Киро и свитата му !!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 2 седмици

същите са, нали имали намерение да сменят всички навсякъде за две седмици, да сменят конституцията и служебен премиер да бъде техен човек, но не можаха да сменят никого и служебното правителство беше на ГЕРБ, щом така са се зацепили за властта, значи не са папкали достатъчно за да отидат по островите,ами гафа с Лайен, тя вече не иска да чуе за тях, а толкова държеше на тях, ами думите на Петков, че ще спре газа на Австрия, ако не ни свалят ветото, а външният му вид дори президента заблуди

68

Анонимен

преди 2 седмици

ПП със сигурност са доста прогнила партия като се има предвид хората , които биха се впуснали да се занимават с политика и ограничения избор на кадри. Но като се види с каква злоба и ярост всички останали статуквеници се обединиха срещу тях на всеки средноинтелигентен гражданин би му светнала лампата , че са се насочили в правилна посока. За съжаление от резултатите се вижда умствения капацитет на населението.

67

до 59

преди 2 седмици

Кой решава, че някой е умен и красив? Мисля, че заобикалящата го среда или той самият. И когато въпросните са се доказали като откровено некадърни, неграмотни и неможещи, защо да се продължава с агонията? Само защото са се нарекли "умни и красиви"? В колко далавери и измами ги уличиха? И нито веднъж някой от тях не излезе и не каза елементарното "Ей, извинявайте, че ви подведохме"... За това има отлив на гласове, защото по нищо не се различават от останалите, или "Пременил се Илия и пак в тия".

66

ЦСКА София

преди 2 седмици

Тия мутри от НСО правят непрекъснато произшествия или предпоставка за такива.Тая служба е за закриване.Едва ли возещите се отзад имат вина,че тия ги обучават да са джигити.Преди години с баща ми пътувахме по работа и тия минаха и почти ни изтикаха в канавката.

65

Киро е

преди 2 седмици

нон стоп на черешата. Айде, сега им е сезона, ама, останалото време...и никога не е виновен за безбройните си издънки. По всичко напомня на един мутропитек от банкя

64

Анонимен

преди 2 седмици

Стига сте плюли по ПП.Не виждате слона,а мухата.Та те са светци сравнени с Герб,ДПС.А ИТН какви са мушмороци.Възраждане пишман патриоти.Изгониха Сидеров и туриха Копейкин.Все още не ни е хванала склерозата

63

анонимен

преди 2 седмици

А дано да останат там в планината! На никого няма да липсват на политическата сцена или почти на никого.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Миро Иванов няма да бъде в парламента, сега трябва да му намерят работа в някой офис на ПП-ДБ

61

Анонимен

преди 2 седмици

Килър Петков си търси кови жертви...

60

Анонимен

преди 2 седмици

Затворена зона, няма много път за бягство, полицията е далече ...хм ... Дали да не отидем на гости?

59

Сифилиско

преди 2 седмици

Имам теория, че ПП се ползват от хора, които подготвят голяма партия скоро, с цел да видят какви методи използва мафията за да тушира всякаква надежда в БГ.