157

Анонимен

преди 2 седмици

Хубаво ги вижте тия двамата, най-обикновени безмозъчни чeнгета, които се готвят да ви нареждат как да живеете. Ако не ви хареса ще ви ступат да влезете в пътя.

156

Анонимен

преди 2 седмици

Тия знаят на Български език само три думи да изразяват: "Аз Съм Герой", "Ти Си не знам кой си". "Той Е монтьор на компютри"

155

Анонимен

преди 2 седмици

Тия от фотото едва свързват две изречения правилно,но такава е родната картинка..

154

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 154 - Айде айде ... пожарогасител ми се правиш сега.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Т.ъпанари сър забавляват се - вкарват 1 к.аун у парламента :)))

152

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 153 пожар гасил ли си има даста средства насрещен контролиран оган си е едно от тях през контролирана от теб изгоеяла линия пепел оган не минава . изеатено или не така се прави а не с протес Терористите се лекуват с коршум не с протест на Грета Тунберг

151

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 152 - Да борим една репресия, като бивняваме за съществуането и друга репресия, нямкак си е малко ... извртено.

150

Анонимен

преди 2 седмици

само да напомня Гешев царския не каскета си е Шев на Държавна Сигурност и е изловил цялата руска агентура на балканите барабар с директора и от кгб и ДА Държавна сигурност си съжествува под това ИМЕ Много преди 9.9.1944

149

1245

преди 2 седмици

Убедих се ,че сме една много *** нация

148

Анонимен

преди 2 седмици

По делата им ще ги познаем. Ако имат краткосрочна цел - ще проличи като сменят тона. Ако обаче имат дългосрочна - дупе да им е яко на днес управляващите.

147

Истината!!!

преди 2 седмици

"Величие" продават Мичти да ***!!! Докато има наивници да им вярват, ще ги има и "Величие"! Те са като измамниците, които карат пансионерите да хвърлят пари през болкона, като ги лъжат! Докато има хора, които нямат критично мислене да отсяват лъжците, такива винаги ще съществуват.

146

Гламав народ

преди 2 седмици

Всички те знаят ве миндерас ти си американса *** сороид от службите на беге ти трябваше да си в затвора на хляб и сол предател

145

Държвна Сигурност

преди 2 седмици

Няма и нужда да разбира Един инструмент който кастрира руския проект възраждане Създавайки контролиран от хъм София а не от москва Деуг обираш маргиналите

144

До 145

преди 2 седмици

Ами тука да ти кажа въобще не си прав. Винаги са го казвали, винаги. Само че ти не си слушал и сега лаеш ей така, без нужда.

143

Величие са Лъжци!

преди 2 седмици

Величие са шизофреници с раздвоение на личността. Ходеха да защитават позорния паметник на Съветските Окупатори, унищожили свободата и независимостта на България за цели 45 години. А после Лъжат (!), че не били срещу ЕС и НАТО!!!!

142

Анонимен

преди 2 седмици

"Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО"____Още не са влезли в парламента и си завъртяха зад ника.Някой съмнява ли се че са соросоиден проект?

141

Я, па Я

преди 2 седмици

В БГ има една политическа каста която практически е БКП+ДС. Тези хора са задкулисието, олигарсите и те определят и ръководят политическата върхушка. Никой не може да бъде даже регидтриран за избори ако не е одобрен или създаден от тази каста. Кандидатите трябва да са от гнусни по гнусни и нагазили в *** за да може да бъдат държани за топките с железен юмрук. Там читави и почтенни хора няма да бъдат допуснати никога. Честният и почтен човек не може да бъде контролиран и това го прави неудобен..

140

Анонимен

преди 2 седмици

Величие са фанатизирана секта измамници събират сена бизнес семинари - продават застраховки живот - искат много пари за нищото .. Продават слетлото бъдеще след 25-30г.

139

Величие напред

преди 2 седмици

Мачкай, Величие! Много *** има в тази държава за изхвърляне! Ще започнем първо с ниско челите, неграмотните и с промитите мозъци! Мафията рита от злоба и се гърчи! Дано има нови избори, на които да покажем, че сме интелигентни хора мислещи и милеещи за българското! Всички, които тук плюват не са видяли статистиката, че за вас гласуваха вишистите, умните, българите, а не малцинствата, младите, които не искат да ги управляват престъпници и крадци! Гласуваха и хората в чужбина!

138

Я, па Я

преди 2 седмици

В интернет са най много русолюбските национални предатели и путинофилите. За това и чрез нета сте набрали електорат. Тежко ми на Путин няма да може да си вдигне панталона от кандидати да му лижат ... знаете какво.