73

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 73 С този правопис и 500.лева заплата са ти много.

72

До 72

преди 3 седмици

Българите са добри работници! Когато ги поставиш при равни условия с германците българите по нищо не отстъпват. Недейте да си мислите че на запад за извънземни. Хората навсякъде са едни и същи. Въпросът е да ги поставиш в добри условия, всичко да честно и почтено. Представи си как ще работи един германец в България с българска заплата!

71

Реалист

преди 3 седмици

До Ей така става...Какво точно му е лошото на каквото си описал?

70

Анонимен

преди 3 седмици

Офисите за бързи кредити и заложните къщи които са на всеки ъгъл ви чакат.

69

Анонимен

преди 3 седмици

Са като тия в Газа сле бомбардировките .И никой не ме пука.Пари има,но се пилеят или се крадат чрез Наши фирми.Е,няма как да стане на добре тая работа

68

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 71. Ти отде знаеш как работят германците ?

67

Анонимен

преди 3 седмици

Като почнете да работите съвестно като германци например тогава можете да претендирате за високи заплати. Дотогава,у лЕво.

66

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 62. Айде бе качественик още чакам да кажеш какво качествено ти произвеждаш ?

65

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 66. Кво работно време бе днеска е неделя. Освен това има безработни, пенсионери, отпуска, смени. Ти откъде знаеш кой откъде пише и какъв е та така обобщаваш платено и неадекватно ? Всички обобщители че българите са мързеливи и работят некачествено сте платени тролингени не знаечи какво е това производство и работа.

64

Анонимен

преди 3 седмици

България е страна на абсурдите.Знам малки градчета,че и села, където Кметствата,читалища е училища се ремонтираха по 4-5 ПЪТИ по Европейски проекти.Улици се ремонтирана 2-3 пъти и сега качеството е в Пъти по-добро от доста софийски квартали.Вижте улиците и тротоарите в Лозенец-лунен пейзаж. Наоколо жилища,струващи 500х ЕВРО .Безхаберен кмет.Улица"Емилиян Станев "в Кръстова вада -правят ремонт,който деца от забавачницата,играейки ,ще направят по-добре И много по-евтино.Доста софийски училища

63

DO 21 опетков от MNE

преди 3 седмици

Ако прочетеш още един път моя коментар , искам реванш .

62

Анонимен

преди 3 седмици

Човек като види колко коментари се пишат под разни статии по сайтовете през работно време и веднага му става ясно че и тези зплати са подарък за българските работници. Толкова по въпроса.

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 62. Ти кво можеш като хората конкетно ? Кажи какво произвеждаш ?

60

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 62. То качеството на храната да не зависи от работника бе образ неземен.

59

Анонимен

преди 3 седмици

Днеска нема пруграмисти сигур броят бюлетини

58

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 52 Не се опитвай да се правиш на умен. Не можете дори една опаковка да направите като хората. Искаш да ти посоча някой некачествен продукт. Хранита които ви продават по магазините ,всички без изключение.

57

Ей така става...

преди 3 седмици

Тия хора защо се опитват толкова сложно да ги обяснят не знам. То е толкова просто... Шефа си построил къща, построил и на синчето. Двамата с коли за по 150к на лизинг. Синчето обаче иска и кемпер - айде и там 70к евро... Обаче вика - тя кризата ни уби, работа няма, то ковид, то война в Украйна, то ЕС ни мачкат... И хвърля 1500 лв. заплати, плаща си както му е реда осигуровките и за пред държавата е съвестен и коректен работодател...

56

Анонимен

преди 3 седмици

Най големите български компании са Аурубис България, Астра Биоплант, Лукойл България, АЕЦ Козлодуй, Акспо България, НЕК, *** Газ, ТЕЦ Марица Изток 2, Мет Енерджи Трейдинг, Бией Глас България, Това са все сектори със ниско заплащане! Добив на ресурси, производство на горива и ел енергия. За сравнение вижте какви са най големтие компании в богатите държави! Всичко е високи технологии, производства, електроника, автомобили, машини и др такива.

55

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 55. Нал каза, че сме имали пари и да не мрънкаме къде ше тръгват нещата кат изгониш русофилите и кой по-конкретно гоняч си ти бе ?

54

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 3 седмици

Цената на труда в България е много ниска, стандартът на живот не се покачва . . . Така искат банките , всички финансови и икономически институции , съдилищата и законите , всички силови ведомства и организации и всички които са се провъзгласили че представляват държавата . Всички те наречени за краткост държавата действат и съществуват на принципа - АКО НЯМА БЕДНИ НЯМА КОЙ ДА НИ РАБОТИ И ДА НИ РОБУВА . ТОЧКА ! За това докато ние им служим за да се обогатяват те ще бъде така !