167

Хектор

преди 3 седмици

И аз съм за Величие...

166

1280

преди 3 седмици

Че ГЕБ ще са първи е ясно. Въпроса е какво от това, ако Възраждане са втори или трети? Пак ще се ходи на избори. А дотогава пак ГЕРБ си управлява, пък жълтопаветния планктон да си мрънка, той и без това само това може.

165

Анонимен

преди 3 седмици

Гледах полковник Марков тези дни.Интересни неща казва този човек.За първи път чувам думи от политик, които ме докоснаха и звучаха истински.Както каза той просто отидете до урните, останалите рискове са за нас.Мисля да гласувам за Величие.Харесвам и числото 25.

164

ПроСоТо

преди 3 седмици

такова голямо ПОМПАНЕ на печелбарите от т.н."социологически агенции" не е имало до сега !...Явно умиращите гропари са развързали яко кесията ..Нашите гропари са като укрите:-Виждат,че губят позиции,но вместо да посвият знамената,тия побесняват в яростта си..Но дет вика "бай Иван" :...-АЙДЕ ПЪТЕКИТЕ!..След Девети ..

163

Анонимен

преди 3 седмици

Баце е разтворил чекмеджетата !

162

смесваш нещата

преди 3 седмици

До БАЧКАТОР Живеят зле глупаците!Умните са си много добре!А кой за кого гласува няма значение!

161

Анонимен

преди 3 седмици

Кофти е , да си 1-ва политич. сила , а да не можеш да управляваш !

160

ха-ха

преди 3 седмици

ГЕрП се откъсват .... ха-ха , явно в Костинброд вече всичко е готово !

159

T

преди 3 седмици

Гробарите ще ни заровят и ще отлетят.Борисов не мога без да изтрие кръвта от ръцете си.Много млади славянски момчета загинаха заради него

158

БАЧКАТОР

преди 3 седмици

Разбрахе,че една част от българите искат да живеят зле,с ниски заплати и пенсии,с разбито здравеопазване,образование,социални услуги,лоша среда за живеене и пр.После обаче затварят пътища,които построени от ГЕРБ вече са разбити.Никой не пита ББ защо БДЖ фалира-защото там явно по-трудно се краде.Щели да правят достъпно здравеопазване-ами 12 г.какво правиха,освен да фалират държавните болници?Мафията така е оплела д-вата,прокуратура и съд,че ще трябва много сила и енергия,за да бъде унищожена.

157

2милиона пенсионери

преди 3 седмици

Помнете какви обидно мижави пенсии ви даваше Боко ,но преди всичко мислете за МЛАДИТЕ.Вие сте огромна изборна СИЛА,ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРАВИЛНО ГЛАСА СИ.

156

Анонимен

преди 3 седмици

мислим да са испразним варху парче амбалажна хартия?

155

истината

преди 3 седмици

Не позволявайте да ви напазаруват като ж.ив.отни!

154

РАЗБРАХМЕ

преди 3 седмици

Разбрахме от всички социолози,че мутрите ще са първи.Да,ама ББ от сега поставя условие,че ако няма мнозинство пак ще ходим на избори,защото ще му са виновни ПП+ДБ.На предишните избори пак беше първи,ама отстъпи на ПП+ДБ управлението,защото го беше страх да управлява в тези смутни години.После не само ги плюеше(както прави и сега),но ги обвиняваше за всичко несвършено от него в мирните 12г.Пропагандата си изигра ролята да бъдат очернени тези,които въпреки всичко успяха да направят правителство.

153

Случаен минувач

преди 3 седмици

Полковник Николай Марков може да говори убедително, но не става за политик. Не може да убеди хората да гласуват за него.

152

бе не знам

преди 3 седмици

Но до тук най-смислена кампания водят Величие!Без изхвърляне и на човешки език!Май тоя път няма да ходя за гъби!Ще видим!

151

Човек

преди 3 седмици

Време е Боко и Шиши да ни го набият с 200. Това е истински кеф за техните избиратели.

150

Анонимен

преди 3 седмици

Очаквам на 10 юни жалните вопли на Баце за коалиция, но само Шиши ще е насреща, пък може и Тошко Африкански да пристане, но срещу много кеш!

149

СМЕХ

преди 3 седмици

ДА НЕ СТАНЕ ТАКА САМО, ЧЕ ТИКВИТЕ ЩЕ СА ТРЕТИ, А ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП - ПЪРВИ И ВТОРИ?

148

Анонимен

преди 3 седмици

За кое лъже копейката?