77

Анонимен

преди 4 седмици

До Фют 113. Ако украинците бяха спазили Минските споразумения, които те привидно приеха, и то на изгодни за себе си условия, домовете им, че и Украйна щяха да останат цели. Но, уви, тези споразумения не бяха изгодни за САЩ.

76

Анонимен

преди 4 седмици

Москва заглушавала инакомислието... А Европа/САЩ, какво прави? Борба с дезинформацията забранявайки инакомислищите. Не врат ами шия има една приказка.

75

Путин е сатрап

преди 4 седмици

ще хвърли всички руски християни в лагери и затвори

74

Анонимен

преди 4 седмици

Споко бе, зеля направо ги праща на фронта протестиращите, а отказалите да се върнат от чужбина за фронта, направо им конфискува имотите и оставя жените, децата и родителите им на улицата, законче си е спретнал даже нелегитимния къс напушен президент, обаче "демократичния" запад удобно си трйка.

73

Анонимен

преди 4 седмици

Някои рускини си искат мъжете в къщи. Други рускини искат мъжете им да са на фронта. Има шанс да не се върне и тогава лапват от държавата 30 000 долара.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Не, *** нещо, но откъде знаете, че не са?

71

Анонимен

преди 4 седмици

Само дето в Украйна няма мобилизирани руски войници.

70

Фют

преди 4 седмици

До 97. Какви протести трябва да има в страна, която я бомбят и е във военно положение бе, мало умнико. Украинците защитават домовете си бе,л***хман.

69

Анонимен

преди 4 седмици

Финансирани са от САЩ и е в реда на нещата да се обявят за чуждестранни агенти, каквито са реално

68

Анонимен

преди 4 седмици

Обречени, лузъри, никога няма да се оправят рашките.

67

До 95

преди 4 седмици

Как ще докажеш, че си ашкеназ... Имаш ли акт за раждане?

66

ТТ

преди 4 седмици

Взех да го разбирам този термин. В България сме основно чужди агенти. Пак сме си българи и си обичаме Родината, но мразим онези във властта. "Чужда агент" - това започва да звучи гордо!

65

Анонимен

преди 4 седмици

В росиа нямаш право да се оплакваш и да искаш, имаш право само да раждаш или да умираш за фюрера. Копейците искат същото и за вас, да си пращате мъжете и децата да умират за фюрера. Мислете за кой ще гласувате.

64

ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 4 седмици

ПУТИН ТАКА СЕ ОТНАСЯ СЪС ХРИСТИЯНИТЕ В РУСИЯ....

63

Анонимен

преди 4 седмици

До Някой То и да има, вижда се какво става- веднага се обявява за агент, шпионин, предат и го пращат при Навални или да пуши до някой прозорез

62

Някой

преди 4 седмици

Ботоксовият Фюрер се бои и от собствената си сянка. Откачена работа! И няма един в цялата Русия, който да излезе и да каже, че това не е нормално. Хитлер като е ставал лидер, винаги се е в зхищавал на Сталин. Сега би се впечатлил и от Путин.

61

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Като допълнение на предният си коментар ще поясня,че мерило за това кой е Ашкеназ е разграничението по произход ,а не по религия. АШКЕНАЗИМ са всички,които нямат Източно и западно Иберийски произход.Всички Иберинса врагове на АШКЕНАЗИМ,сиреч на нашата раса,защото са продукт на смешение . Вината не е на АШКЕНАЗИМ,че СЕФАРДИМ са смесени. Войната между АШКЕНАЗИМ и Сефардим ще свърши зле за ромите,тоест евреите,сиреч иберите.

60

ужас

преди 4 седмици

И какво обвинение е това,това е да знаят хората,че ги финансират чужди държави и като идат на избори да са осведомениВ киев естествено няма никакви протести всеки ден,там въобще не са настроени тези чиито мъже са на фронта срещу тези,които са против мобилизацията и всички след като в нашите медии не пише трябва да саискат и те да идат на фронта.

59

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

И преди съм го казвал и пак ще го повторя.Русия не представлява нация,а с от от нации и точно тук самият Путин се хвърли в пламъци ,които не може да преодолее. Русия трябва да направи сортаж на населението и твърдя,че единствените "руснаци" ,които имат шанс да бъдат в този свят са АШКЕНАЗИМ.Нямам предвид никакви религиозни аргументи.Ашкеназим не е религиозна стойност,а Потомствена. АШКЕНАЗИМ е нашата раса и това ,което ще се случи е селекция наврем в света,за да се обединим отново.

58

Анонимен

преди 4 седмици

Русофилите сега ще кажат, че руските жени са врагове на народа, защото трябва да раждат още синове за пушечно месо, а те не искат. Абе рашка мъка.