74

Анонимен

преди 4 седмици

Всеки купувал имоти да нови апартаменти без ток и трафопост за 10-15 хиляди и по 50 хиляди под масата перат си парите.Или спекула купуват да ремонтират и препродадат,защото няма закон против това.Ако плащат като на Запад едно 2000 евро държавна такса на година и по-скъпо за второ жилище ще се замислят.

73

Анонимен

преди 4 седмици

До По същество Виж Югославия 1980 пазарна с хииперинфлация на имоти и се распадна.

72

комунист

преди 4 седмици

Нали не искахте социализъм ?!

71

тТт

преди 4 седмици

"""""""Почти 40% от територията на България е демографска пустиня""""" ------- Не "почти", а над 40%... Често ми се налага да пътувам, има селца с по 2-3 човека. Европейците пощуряват като видят пиродата ни (личен контакт и разговор), но основния проблем, с който се сблъскват по селцата е, Липсата на дори Елементарна Битова Инфраструктура. Тъй, че доста над 40% от територията ни пустее...Страшно е дори да си го представите какво ще е след по-малко от 20-на години!!!

70

Байой

преди 4 седмици

Нека хората дето бият палец надолу на моя коментар ...по- дплУ да се аргоментират. Какво не им допада в думите ми ? Приемам всякаква критика. Има две деца и това , което го казвам е истина

69

ПРАГА ЗА ДЕТСКИТЕ

преди 4 седмици

Е 10,3 ЕВРО НА ДЕН НА ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО > една закуска и една вечеря само

68

Анонимен

преди 4 седмици

До До 61 Виж Югославия 1980 демокрация но хиперинфлация милярди % и огромни доходи.

67

До 57

преди 4 седмици

На слепец няма как да обясниш що е то адаптивен човек и интелектуален труд. Той затова е и беден, защото не умее нищо. От там се ражда у злобата към можещите.

66

Анонимен

преди 4 седмици

До до 49 При демокрация не са ли затворени граници. Имаш визи за САЩ и Англия а европа са мюслиман.

65

До 61

преди 4 седмици

Доходът расте с инфлацията. Не говорим за заплата тук, а за инвестиции или поне така се е изказъл човекът. А ти като нямаш бъкел идея и не виждаш по-далече от заплатата си, не знам къде си тръгнал.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Това е крайната оценка дали Социализма е по добър от демокрацията и капитализма

63

По същество

преди 4 седмици

Цените на имотите обаче в цяла България - нагоре, нагоре, нагоре. Всеки купува.

62

Анонимен

преди 4 седмици

За българите социализма е най-добрата система. Това е въпрос на народопсихология. Трябва да си има социална диктатура у нас, да мачка капиталистите и мутрите. Иначе нямат мярка. Тая западна демокрация, с гейовете и с всичко останало вирее само на запад. Българинът не я разбира и му е чужда. Затова Соца имаше успех у нас, защото пасва по-добре на народопсихологията на българина. На запад обаче няма успех Соца, защото там хората имат друг манталитет.

61

Анонимен

преди 4 седмици

До до 42 Инфлацията след 2-3 г. изяжда сичкия ти дохо. Ако е хиипер още по-бързо

60

Анонимен

преди 4 седмици

До 58 Нурофенът ти е мноооого добър.

59

до 49

преди 4 седмици

при социализъма, при затворени граници

58

Анонимен

преди 4 седмици

Затриха ни , но пък ние си мълчим,все едно имаме резервна държава

57

до 42

преди 4 седмици

Докато ИИ ме съкрати, ще имам пасивен доход за 3 века напред. Вече имам за 1 век напред, отделно сума ти странични занимания и инвестиции. Едно не научихте- програмистите НЕ са неуки като вас. Те могат всичко. Аз мога абсолютно всичко. Само инструментите ми струват стократно на първия "професионален" майстор, а съм хоби майстор. Всяка работа мога да върша. Адаптивен съм. А мрънкалниците завистници с 4к заплати в склада не умеете нищичко. Затова исамо мрънкотите и мечтаете ИИ да ни вземе работата

56

Анонимен

преди 4 седмици

Киро нали обеща безплатни градини и мафията в кауша.И къде са? А щерка му ще учи за хиляди долара годишно в щатите както децата и на други бг политици.

55

Анонимен

преди 4 седмици

Спокойно след новото ядрено гориво, ще станем и истинска пустиня