111

Анонимен

преди 4 седмици

Нищо ново. И преди 41 година *** сесесерейци бяха "против войната" и активно агитираха за включване на България в........ДА познахте - Тристранния пакт! И сега пак така - каквото им наредят от маскфа, те козируват и се надупват.

110

Анонимен

преди 4 седмици

Европейските лидери действат заедно с европейските царе монархиите-Испания,Белгия,Холандия,Швеция,Норвегия,Монако също и Ватикана.Искат да Радикализират,Контролират,Опресират,Фашизират,Национализират и ред други мизерии...

109

Анонимен

преди 4 седмици

Тепърва ще гледаме руско фиаско. С дронове самоделки и Нептун бета версия Украйна потопи целия черноморски флот на РФ и унищожи батареи С-400 за близо 100 милиарда долара. Взимаме пуканки!

108

Боби

преди 4 седмици

До *** Цончев Ех *** 70% от Ленд Лиз е доставен в СССР КОГА? Можеш ли да смяташ и можеш ли да мислиш? СЛЕД КУРСКАТА БИТКА - там е счупен реално гръбнака на бронетанковите войски на Германия. А колко е важен ЛЕНД ЛИЗ - СССР от деня Д(десанта в Нормандия) минава повече от 2400км до Река Елба за само 600км от съюзниците. Западните страни осигуряват супер логистиката на СССР армия. Да много е важно това, но и без тази супер логистика Германия е обречена. СССР щеше да има повече жертви...

107

Анонимен

преди 4 седмици

Милиони германски семейства които са страдали от нациския режим и после са били бомбардирани и са избягали днес децата им са в Англия,Америка и Нова Зеландия те са за Русия,защото помнят разказите на родителите си и признателни за освобождението.

106

НАРОДА ЗОВЕ

преди 4 седмици

Правят всичко възможно западняците да ни вкарат в трета световна война. Това е! Затова на 9-ти юни всички разумни българи сме за Костадинов!

105

.

преди 4 седмици

Тия много бързо забравиха историята, но ще им я напомним пак.

104

Анонимен

преди 4 седмици

Фравцузите са против война с Русия,хората са против пращане на оръжия,даже познавам англичанка от германски произход дето е за Русия.Но мнението на обикновените граждани по света не се отразява,а тук който е против войната е наричан копейка.

103

от 104

преди 4 седмици

"до 95 А къде беше ти ве кравар жалъъък, когато краварите бомбардираха Сърбия 1999-та година, а Новак Джокович е изживял като 12 годишен този ужас от бомбите на краварите в Белград? Къде бешее веее, кравааар? Самият той го е споделял, че е изживял най-ужасните моменти в живота си тогава. Кажи къде беше вееее???"

102

Анонимен

преди 4 седмици

до 99 Брач'ед, тоя 1999-та година може да е бил още в топките на баща си. Тука пишат пубери на по 18-20 години масово.

101

Христо Христов

преди 4 седмици

До Анонимен/101 "... тези по върховете осъзнават какво се случва и че не трябва да влизат в тази война" - мухаха... абе про'с'так неграмотен, тези по върховете СА ЗАВИСИМИ и влизат във война. Само европеиден про'с'так не може да го види.

100

Анонимен

преди 4 седмици

Щом некадърните францвите са се заели,значи нищо няма да излезе от тая работа.Те обичат само да плашат за нищо не стават.Ще пращат сарацини като през големите войни.

99

Dark

преди 4 седмици

Тук е пълно с копейки :) аве плиткоумни макаци какво разбирате вие гео политика бе? Европа трябва да бъде защитена, а сърбите да ги бомбардират пак. Ако са забравили НАТО ще повтори! Комедианти:)))

98

Анонимен

преди 4 седмици

Немците не са ***, колкото ги мислите, тези по върховете осъзнават какво се случва и че не трябва да влизат в тази война, но мълчат, изчакват да видят накъде ще задуха вятъра.

97

Христо Христов

преди 4 седмици

Време е да се поправи гршката на Сталин. В Тиергартен щЩЕ има Т90 до старите Т34. И концлагерите на Айзенхауер този път ще са не на Рейн, а на Рейн И Шпрее..

96

Анонимен

преди 4 седмици

България трябва да излезе от НАТО спешно ако не искаме да участваме в третата световна!

95

Анонимен

преди 4 седмици

Най-новото е че Урсула, Джорджия Мелони и Марин льо Пен са сключили Пакт заедно.

94

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен ''ако излезем от нато до няколко години няма да има България " , мнозинството в НАТО са турци, те и сега те командват, последно и англичаните останаха там, след като излязоха от ЕС.

93

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 87- ЗНАЧИ СПОРЕД ТЕБ ЗАПАДНЯЦИТЕ УБИВАТ И РУШАТ В МИРНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА- А АЗ МИСЛЕХ ЧЕ СА ОРДИТЕ НА КРЕМЪЛ....

92

Анонимен

преди 4 седмици

1488!!!!