61

Анонимен

преди 1 месец

това има ли общо с новината че Германия връща задължителната наборна военна служба??

60

Развеселен

преди 1 месец

Бе другаре, нали уж Крим беше "руски" а и ДНР и ЛНР са официално част от Расия? Даже и в конституцията им го писаха, а пък украинците си ги млатят руските окупатори там от сума ти време. Какви са тия приказки от шефовете ви, ако удряли по територията на Русия? Да не би да се издадоха, че много добре знаят, че Донбас и Крим са си украински, а? Кво ше кажете? :)))

59

Анонимен

преди 1 месец

Га бихте по украинците не ривахте за мир? Ся много мирни станахте нещо? Пацифист до пацифиста, мила моя майнольо...

58

Анонимен

преди 1 месец

Официална война между Русия и Украйна НЯМА. Затова и двете страни са свободни да взимат оръжия от всякъде, на база на междудържавни споразумения. Всички тези приказки са пушилка, че уж върви някакъв политически процес. Западът го е страх да се намеси директно, затова го раздава бавно и на порции.

57

Анонимен

преди 1 месец

Спиране на огъня, преговори, мир. Това е пътят за решение.

56

Бай Дрън

преди 1 месец

И да, тогава Русия и САЩ са били дори съюзници против Великобритания. Русия помага за независимостта на САЩ. Сега като се връщаме назад си мислим, че САЩ и Русия са били врагове. Не, по-големият враг на САЩ е бил Великобритания. Вече т.н. комунистическа идеология, прави разделението.

55

Бай Дрън

преди 1 месец

Всъщност, истината е, че Русия почва да получава оръжия от САЩ още преди Хитлер да атакува. А ако се върнем още 30 години назад ще видим, че САЩ е произвеждал пушки за Русия, но с доста по-ниско качество. Причината е, липса на достатъчно производство в Русия. Дават си пушката на краварите и ония я дялкат. Но са били толкова зле издялкани, че се е налагало да ги разглобяват в Русия и наново. Изобщо...краварска му работа, но са им взели парите, хаха. То всисчките им военни дела на САЩ са такива.

54

Erich Rommel

преди 1 месец

Вермахта и Луфтвафето могат да се възстановят в спешен порядък. Германецът не е забравил да воюва. Да му мислят голташките монголоиди. Ще пуснат пак кръв в десетките милиони.

53

Шаши

преди 1 месец

Щом обикновените германци спят. Защо тези с изплисканите легени да не ги управляват?

52

Анонимен

преди 1 месец

Честно казано и афганистанските талибани изглеждат по-цивилизовано. А и е твърде възможно да са.

51

БГ+ДЕ=ВНЛ

преди 1 месец

С ВАС СМЕ ГЕРМАНСКИ БРАТЯ

50

Зозо

преди 1 месец

Че от къдя на къдя Психото ще удря в Украйна, а Зеления да може да удря в Блатная????

49

Анонимен

преди 1 месец

Това е много удобен начин на колективния Запад да се измъкне от конфликта разрешавайки на Укрозомбитата да бият по Руска територия. Те са наясно, че отговора на Руснаците ще бъде още по силен и унищожителен за Украйна. Явно войната ще приключи тази година лошото е, че ние пак на грешната страна.

48

Огън в Очите

преди 1 месец

Германеца само чу за война с Русия и очите им светнаха на ТОТАЛНА ВОЙНА. Хахаха :Д

47

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 Какво му дреме на света какво е казал някакъв побъркан диктатор?

46

Анонимен

преди 1 месец

До Става Страшно Предния път я започнаха като съюзници, сега е различно.

45

Анонимен

преди 1 месец

А дали мислят, че Путин ще бездейства и ще чака да унищожат Русия. Нали е казал, за какво ни е света, ако Русия няма да съществува? Това е края на света.....

44

Към 38

преди 1 месец

Има давност и тя изтече - 100 години минаха

43

Бай Чеп

преди 1 месец

До ...10. Този виц е много стар и няколко пъти е публикуван във форума и затова предлагам да има следното продължение: ".... и носят бяло знаме".

42

До 37

преди 1 месец

Помним, да. Русия беше разгромена, Германия стигна до Москва. После, благодарение на САЩ о техните оръжия, Русия изтласка Германия и празнуваме Деня на Европа. Тоя път, обаче, голташка Русия няма богат съюзник да помага.