34

Анонимен

преди 1 месец

Ами напишете във ЮТУБ - "С РУСКИМИ НА КИЕВ И ВСЕ ЗАКОНЧИТСЯ" И ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВЪВ ЕДИН ВЛАК.

33

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

32

Анонимен

преди 1 месец

"Тоя в момента като какъв се явява" - като продукт с изтекъл срок в гастроном.

31

Анонимен

преди 1 месец

Първо на първо Зеленски вече не е президент и трябваше да има вече проведени избори за длъжността но малоумникът знае че няма никога да бъде избран и за това си трае. Как има спортни състезания а не може да има избори. Краварите държат джендъра щото им е удобен.

30

Анонимен

преди 1 месец

Украйна се подготвя за по-нататъшните действия и очаква руско нападение в Сумска област, което допълнително ще разтегне фронта. Мисли си, че се подготвя, но силите й са на привършване.

29

Анонимен

преди 1 месец

Врагът не спи и лази по нервите на Зе-то.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тоя нали му изтече мандата като президент и в момента като какъв се явява и от кое име говори...

27

Анонимен

преди 1 месец

Всички печелят само Украйна и ЕС губят. Нека да продължи войната.

26

Гнида

преди 1 месец

Украинският НЕЛЕГЕТИМЕН и вече никакъв НЕ президент Володимир Тухленски не може да заяви нищо трезво тъй като secret services му контролират всекидневна доза.

25

баба мара

преди 1 месец

как може комик от цирка да съсипе страната си и народа си и украинците защомълчат пръснаха се по света уредиха си някак живота и не се интересуват от нищокак е възможно такова нещо в 21 век

24

Ббб

преди 1 месец

Каза кой.. В качеството си на какъв.. Не че натрапвам позицията на ВВ, но на този президент му изтече мандата. А и беше избран от руснаците в Украйна, които сега дали ще гласуват за него, а.. Ако има сега избори за президент, тоя ще е поне пети, Кличко ще го бие, също и генерал мой да е, и Порошенко дори Юлия ще го бие.. А дали ще има избори, не решават те, те са само марионетки, както е у нас впрочем, само в 5-6 страни в света не е така, по-скоро в 2-3.. Всички го знаем това.

23

Анонимен

преди 1 месец

Украйна се подготвя за по-нататъшните действия на врага - смазва се отзад с вазелин :(

22

Зверски в бело

преди 1 месец

Украйна нищо не подготвя. Подготвят я тези, които предизвикаха този убийствен конфликтСамо си мисля, ако САЩ стане мишена за военни действия, тия с наднорменото тегло какво ще правят?

21

Хах

преди 1 месец

За какво се подготвяш бре зелен? Та ти вече си никой! Западните ти доставчици поддържат един нелегитимен узурпатор, който продължава да си въобразява, че е президент! Да, ама не си, предай властта на този, който се изисква да управлява до провеждане на избори понеже мандата ти изтече!

20

Анонимен

преди 1 месец

До 18:При нас е бил циониста Самуил Борисович Бернщайн.За другите не знам,но като гледам има прилики и може да е пак същия.Вероятно сега искат да жънат това,което са посяли преди 40 г. преди да ритнат камбаната дъртите *** и да си правят Велики Небесни Империи.Някакви изкуфели старци са,които не ги е грижа за невинните жертви и ще горят в ада.

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Към днешна дата Украина е най-п..а..Р..а..З..и..т..и..ч.н..а.т..а.. държава в света. И в Боливия са по-малко п..а..Р..а..З..и..т..и..,отколкото украинците. Трябва да си корегирят химна и единственната дума,която трябва да се чува е "ДАЙТЕ НИ" ИБЕРИЙСКИ ИЗПОЛЗУВАЧИ !

18

Анонимен

преди 1 месец

Всички сме за границите до 1991 г. И проблем с Македония няма да има. Между другото, кой създаде тези проблеми в Европа?

17

Анонимен

преди 1 месец

Зеленко е просто една марионетка на Прегрешенко.Никой не е.Обикаля света да подписва договори за още 10 г. война.Украинците дали искат още 10 г. да ги мобилизират насила?Не ми се вярва.

16

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски иска да се оказва натиск на други държави ! Съвсем се побърка света и това ще има лоши последствия за всички!

15

Изклатен демократ

преди 1 месец

Украинците не осъзнаха ли вече, че врагът си ти, зеленски? Ние го осъзнахме!