273

СМЕХ...

преди 1 месец

Абе , кви руски оръжия е купила Турция....ха,ха,хааааааа.....Я , ГИ ИЗБРОЙ...!!!!!!!!!!

272

Горд Българин

преди 1 месец

До ироничен вземи се пообразовай малко. Прочети техническите характеристики на натовските оръжия и сходните руски. И както виждаш самите воюващи украинци признават че натовските оръжия са *** и търсят руските. Турция е натовска държава но купува руски оръжия защо ли.

271

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 272 Натовските танкове във всичко са по-добри от руските им аналози, с изключение на унищожението на собствения екипаж. Там руските нямат равни и са конструктивно проектирани така, че директно да го пращат в отвъдното, ако бъдат нацелени що годе нормално

270

Пепи

преди 1 месец

Баси превода . Направо кърти мивки .

269

Анонимен

преди 1 месец

Те украйнците не спират да откриват топлата вода. Няма непробиваем танк. Това го казват екипажи на всички видове танкове в тубата. Разликата е в това че нато техниката е по-удобна за употреба например абрамс има климатик а т72 няма .Питайте някой танкист каква фурна става вътре без климатик и колко добре работи екипажът на 50-60 градуса сврян под 40 тона метал.Естествено войната не е борба на комфорт но бойната ефективност нараства когато вътре е 24 градуса вместо 55.

268

Ироничен

преди 1 месец

До Костя Странно, че в американски танк един от екипажа губи крак, а в руския целия екипаж отива директно в казана на ада, но целта била някой да "умира". Ако беше такава целта, щяха да оставят украинците да използват руските танкове и нямаше да им доставят такива, които опазват живота им.

267

Нормално

преди 1 месец

Все пак от 31 Абрамса, 3 000 са унищожени или пленени, 7000 са бронираните машини, а американските кораби от ЧФ стават лесна жертва на укро Магурите, ПВО, щабове и 500 000 американски окупанти сгънаха чадъра. Затова хамериканците фантазират че воюват срещу Нато и Галактика, и едновременно с това плашат през ден светът със аналоговнетьното си ядр оръжие.Да живеее ЦПЗ Карлуково!

266

Анонимен

преди 1 месец

Мисирката не си е направила труда дори да редактира текста...директно PASTE AND COPY !

265

Костя

преди 1 месец

Идеята на англо-саксите е да умирате, а те да трупат печалби

264

Ироничен

преди 1 месец

До Гошо "и за това украинците не искат да воюват с натовска техника." Е тва е, важното е да се пише, не е важното, че противоречи на реалността.

263

Гошо

преди 1 месец

И не само те. От началото на доставките се говори за това , но никой не слуша. Запада си чисти старата техника и за това украинците не искат да воюват с натовска техника. Даването на помощи е прах в очите. Блокираха новините на руснаците и хората нямат истинската ситуация. Руснаците правят новините от фронта, а украинците на майдана и в Холивуд.

262

Помнещ

преди 1 месец

До Русия Според логиката на руската пропаганда, купуваш ли американско оръжие, значи е защото си зависим, но за този начин на мислене си има обяснение: и на България през времето на режима преди 89та Русия й пробутваше оръжие, защото я беше натиснала под ботуша й, та другарете са усвоили този начин като "нормален" и го "пренасят" върху други. Нищо ново, руските окупатори и техните слуги винаги обвиняват противниците им в собствените им действия.

261

Ироничен

преди 1 месец

До Горд Българин "както и повечето натовски оръжия" Не трябва така да ограничаваш верността си към руските другаре, като дори намекваш, че може да има натовски оръжия, които стават. Така най-накрая ще успееш да спреш и смилането на руската техника, защото всички знаят, че ако руската пропаганда отрича, че нещо се случва, то престава да бъде реалност.

260

Анонимен

преди 1 месец

Ако не вкарат месо от вънка, с Украйна е свършено, а после и с ЕС, без ресурсите на Русия икономиката на ЕС постепенно ще спре.

259

Набор 1966

преди 1 месец

До Горд Българин. Свещенният отряд от Тива е бил съставен от любовници. Гейове по сегашната класификация. Били са страшна сила. Непобедими. Всеки е прикривал гърба на любовника си. Това съм запомнил от историята на древна Гърция. Така, че не ги отписвай тези от отсрещния бряг.Че като ги срещнеш в тъмното не знам какво ще правиш.Шегувам се.

258

противен народ

преди 1 месец

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

257

Бай Дрън

преди 1 месец

Танкът е паркирано под един дърво, защото е трети пол, а дървото от трети, първи. Трябва да се съобразяваме с новата гендърска реалност в армията на САЩ

256

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

255

Анонимен

преди 1 месец

Преди 30 години УССР по икономически потенциал се намираше сред 5те top страни в света, не в Европа, в света. Повече от Германия. Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев, проект който Китай успя да повтори и да построи самолетоносач едва 20 години след Украйна. Произвеждаще пътнически самолети и ракети от тежък клас, които САЩ и до днес не могат да направят.

254

Бай Дрън

преди 1 месец

От тия танкове са произведени ако не греша, 10000 броя. Не ми се мисли ако ги дадат на бай римлянин, колко желязо за скрап ще изкара. Че и малко уран може да извади от броните.