13

Анонимен

преди 1 месец

На шуробаджанащина мирише, директора иска да назначи баджанака си. Уволнете директора за корупция.

12

мдааа...ха-ха-ха

преди 1 месец

Няма дим без огън....Защо няма камери на двора на училището?Там ясно ще се види кой крив...кой прав...

11

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

По закон и от образователната ни система всички учители нямат право да отправят молби или да " карат" - задължават ученик да извършва действие за което носи отговорност или уред , предмет свързан с неговите компетенции - на учителя . Още по-лошото е когато събитието е случайно или в резултат на грешка от ученици, тогава учителят е задължен сам или с помощта на пълнолетни и имащи право да помогнат (в случая) за отстраняването на проблема от тази грешка или случайно събитие.

10

баба мара

преди 1 месец

като влезе човек в критическата възраст всичко може да се очаква от него в трамваитеот гр игнатиев до лъвов мост от 70 години се подвизават различни поколения с едини същ дефект...........

9

ха-ха-хи-веерваме му

преди 1 месец

Тоя да не се е взел за Ергенът...Вижте версията му:В час по физическо топката се беше заклещила между мрежата на прозореца и самия прозорец. Пробвахме да я бутнем, но след като не успяхме, избрах най-дребничкото момиче от класа, което да вдигна, за да може тя да свали топката. Нищо друго не се е случило, категоричен е учителят.

8

Анонимен

преди 1 месец

До ПловдивДиректора на училището може да е решил да изгони този учитил и да назначи на негово място някой неговор роднина или приятел които не знае нищо от физическо.

7

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Едно време по време на соца имахме учител по физическо, който редовно учеше момичетата да заемат стартова позиция за спринт и им нагласяше телата как точно да застанат, с други думи ги обарваше, но беше хитър и обарваше само определени момичета. Знаеше кои да обарва и кои не. Никога не е имало оплаквания срещу него години наред и накрая се пенсионира

6

ФАКТ !!

преди 1 месец

мутрата е по ценена от даскала в бг. ей го килър петков уби човек и нищо :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Не ми изглежда на такъв. Децата трябва да кажат най-правилно. По съм склонен да вярвам, че директора играе мръсно.

4

Анонимен

преди 1 месец

Има упражнения които за да се покажат се налага да се опипа човека понеже човека ги прави грешно и друг начин няма освен да му се нагласи тялото от тренера.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ми тууу

2

Пловдив

преди 1 месец

Познавам човека много добър педагог и треньор е . Всичко това е просто една целенасочена атака срещу него от страна на директора на училището Петър Берон .

1

ъ

преди 1 месец

Ми той и Дебелян току вземаше в скута си Ристю. Че го разгласи и публично. Сега ще го приберат ли Дебелян?