55

Анонимен

преди 1 месец

Западът е щедър на закани, но губип и във военен и в икономически смисъл и в геополитически . Вече знаят какво да измислят продуктивно. Император Путин! Сами го направиха такъв. Кой каквото самси направи, друг не може. Високомерието на запада трябва да бъде включено в смъртните грехове.

54

противен народ

преди 1 месец

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

53

Е,

преди 1 месец

ако Украйна не сключи мир с Русия ще я победи ли?И едва ли са само 35000 резервите им на Север При толкова наемници и доброволци вероятно са десет пъти повече и е ясно какво чакат като клатят целият фронт които са там.От Сибир до Москва сибирските дивизии им трябваха две седмици да пристигнат и немците след месец на 400 км от. Москва.Някой едва ли знае какви резерви в далечния тил са сформирали,но до месец ще стане ясно като се изсипят на фронта.

52

Анонимен

преди 1 месец

Западът направи анoнс пред целия свят, че води война за запазване на хегемонията на западната демократична и Русия ще претърпи стратегическо поражение. И сега не може да каже, че отива на преговори, това ще съкруши всички механизми на западната система. Затова трябва да се изпрати половин-един милион пушечно месо от източна Европа, да се задържат нещата още 6 месеца или година година, докато Русия смели тази биомаса източно европейци ще и трябва време, и през това време може нещо да стане, на запада да му провърви някак си, може нещо да стане с Русия, с Путин, всичко може да стане.

51

Анонимен

преди 1 месец

Сделка с Русия може да има само на условията на Русия, след пълна капитулация на киевския режим.

50

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

49

Анонимен

преди 1 месец

До Кинжал - не, бе копейка, унищожени са 1 милион украинци, 2 милиона чужди наемници, 500 хиляди самолета и около 800 хиляди танка (плюс-минус). Също е унищожен и билборд с нарисувана дъга - символ на злите гейове.

48

хе хе хе

преди 1 месец

До 66. Ти за жена ми недей се кахъри. Гледай си там небинарните интереси и третия път:)

47

Анонимен

преди 1 месец

Трябваше да подпише още в Турция!Щеше да има цяла държава и много живи от двете страни!Но нали всичко е конспирация!Всеки ни мисли доброто!

46

Анонимен

преди 1 месец

Дългите години дезинформация доведоха до тотално грешна представа за състоянието на русия

45

Кинжал

преди 1 месец

Днес с Кинжал е ударен военен полигон в Лвовска област. Унищожени са над 300 укри и над 100 чужди наемника.

44

абе

преди 1 месец

сибирската мечка ще прегази у-крайната земя, като л.уда крава телето! какви конференции, какви събрания, преговори....дрън, дрън! ....нищо не може да я спре! на измислената държава и турете кръст!

43

Анонимен

преди 1 месец

Ами САЩ трябва да даде на Украйна ядрено или не иска. НАТО е тотален провал и лъсва истината че е при вийна с НАТО САЩ ще гледат да се спасат за сметка на България и др. буфери.

42

Не искам

преди 1 месец

да умират украинци.Чакам натовците да се размазват като мухи. И сега се получава, но още е в малки количества.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ауууь, колко ще е лошо да има сделка! Ще се бием до последния натовец.

40

хе хе хе

преди 1 месец

Руснаците започнаха да правят Хунтата разногледа. А покрай нея и "партньорите". Както казала гаргата на лисицата в оня виц: "Като не можеш да летиш, що се ебавваш?". тат така и ние от Алианца:)

39

Буммм

преди 1 месец

Русия е ударила с Кинжали украйнски полигон в Яворовски, където натовски военни обучават всу.

38

Анонимен

преди 1 месец

Като е с глинени крака що ревете тогава? Напи,кайте го и да се свършва! Аман от пишман аналлизатори, институти и капацитети. Снакции, потоци и накрая в гьза на кучето! Мощното НАТО! ПОЗДРАВИ ОТ НЕНО-бъдещето на Европа!

37

Анонимен

преди 1 месец

"момчетата били изведени от домовете си, без оформени документи и без заповед и отведени в сборния пункт" - дойде краят на времето, когато момчетата се изживяваха като блгъри и инфлуенсъри по голите вечеринки. Vacio с чорапа от вечеринката на Ивлеева, забягна в Пиндостан, а се кълнеше, че ще отиде доброволец в СВО.

36

Анонимен

преди 1 месец

Като не сакаш мира, те ти секира! Стара американска мъдрост.