40

Анонимен

преди 1 месец

Каквото каже амбасадора ГАЛЯ от ПосолствоТО това ще стане!!!!

39

Стилиян

преди 1 месец

Много хубаво им го каза Радев и сега всички в обяснителни режими. А добре знаем какво става когато влезеш в обяснителен режим

38

Анонимен

преди 1 месец

мисири експерти

37

Колибри

преди 1 месец

Мечката е най-големият сухоземен хищник и ще млати цялата менажерия като шкембе у дувар,ако се наложи.

36

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

А лично ,след като се подадох да повярвам,че Путин е искрен преди години,подържах Русия в началото.После дойде поправителният ми изпит и осъзнах ,че просто няма как съветските руснаци и украинци да бъдат нещо по-различно от съветски руснаци и украинци.Следоваъелно не поддържам нито Русия,нито Украина. Наглостта на Митрофанова ,която се явява изразител на Руско-Украинското Посолство също ме убеди ,че не бива да аплаудирам постановката на Болшой театър.

35

Няма суверенитет

преди 1 месец

Разговорът между Виктория Нюланд и Джефри Пят от началото на 2014 г. е автентичен. Тя беше разпитвана в Сената заради това. Истината не може да се скрие - как Посолството реди марионетното правителство в Киев. САЩ и Британия - истинските и най-кървави военни престъпници. Помним и курабийките на Майдана, които раздаваше Нюланд. Накрая на войната, ако светът още съществува, ще има трибунал за американци, британци и ционисти

34

СЛАВА на РУСИЯ

преди 1 месец

България е нападната от американските икономически интереси в момента е грабят разграбват и унищожават цялата икономика

33

Анонимен

преди 1 месец

Брей, че се лъже на килограм! Дали всяка държава решава сама или се упражнява огромен натиск за това... То бива да се лъже толкова нагло и то за неща, които всеки вижда!!!!

32

Христо Христов

преди 1 месец

До 17 "Това зависи от българското население, ако хората се вдигнат на гражданска война и махнат тоя режим ще се спасят" - 85% всеки път гласуват ЗА този режим. Факт. И да, ТРЯБВА да има призовки и янките да излязат от базите и да стрелят по дезертьорите. Трябва!

31

Анонимен

преди 1 месец

Експертите от Карлуково могат да помагат колкото искат на Украйна .българите са с Русия и никой не ги напада и на никой не са длъжни

30

Христо Христов

преди 1 месец

До 30 "... bg narod parvo da napravi referendum za chlenstvo eu i nato" - 85% всеки път гласуват Брюксел и Вашингтон да ги командват. Защо е нужен референдум?

29

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да попитам само , що се eбaвaтe с нас , нали не смятате , че сме толкова загубени да ви възприемаме дрънканиците , механизмите са налични , фактите са налични и " самостоятелното " решение е взето .

28

Анонимен

преди 1 месец

А какво стана с досегашната подкрепа? Крим върнаха ли?

27

Анонимен

преди 1 месец

"Големият член се ослушва нещо напоследък" - БайДжо твърдо отказа да присъства на укропската конференция в Швейцария. След него изглежда и Сунак ще се откаже. Премиерът на Австралия също се отказа да участва. Очаквам и други да се оккажат. Към средата на юни ще останат доста по-малко от 80 страни.

26

Анонимен

преди 1 месец

Всеки сам да си решава дали да слуша експерти

25

Анонимен

преди 1 месец

Фашиска Украйна не е в ЕС и НАТО ,не се напъвайте експертите ,сащ нато и ЕС подклаждат и подстрекават Украйна като и подаряват оръжия и милиарди ,които Зеленски краде ,вече е станал милиардер ,но скоро че му теглят куршума и то от неговите хора ))

24

Анонимен

преди 1 месец

Чавдар Стефанов се просна пред американското посолство в молитвена поза

23

Анонимен

преди 1 месец

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

22

ох

преди 1 месец

Ох дано Джо спечели да победи русия наесен в Украйна, иначе Путин ще ни нападне и ще дойдат руснаците да ни изнасилват жените и дъщерите, а аз не искам пияни руснаци да ми барат жената, аз искам само аз да си барам мойта жена, ох дано Джо спечели да размаже русия наесен.

21

Анонимен

преди 1 месец

Така си е , от кумова срама поне , но някои го вземат решението под диктовка .