50

Анонимен

преди 1 месец

От Н. Вапцаров поет , бомбаджия, македонац, интеркомунист. Пише " попаднах в затвора и станах човек "

49

Анонимен

преди 1 месец

Мисирката от АРД знае ли колко са били затворниците преди войната в Украйна и колко са в момента? Като е тръгнала да плещи врели -некипели, да каже междувременно колко затворника има Украйна!

48

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със зелената сделка. Индустрията на ЕС мина ли вече на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

47

Анонимен

преди 1 месец

до Анонимен - Е, скоро няма да има какво да си гледат, на запад вече масово фалират и уволняват.

46

комплексирано джудже

преди 1 месец

Германският канцлер Олаф Шолц се противопоставя на евентуално разширяване на военната подкрепа за Украйна от страна на Запада, Почва Специалната военна операция " Чистката " в Кремъл по сценарии на американския едноименен филм..ха.хаКой катастрофирал с самолет , кой паднал от терасата.. кой се е самоубил с 9 куршума..ха.ха Провала на Путин е ясен и някой трябва да плаща .ха.ха бушоните ще горят един по един..ха.ха

45

Дарк

преди 1 месец

Най-важното от дългата статия е в последният абзац,в който затворника Микола Рибалко казва "Нямам друг избор,дали ще отида сега или след като изтърпя наказанието ще бъда мобилизиран е без значение".Изводът ми е,че този вярва в дългата с години война,а останалите не вярват,че ще продължи още три години и не искат да рискуват.

44

Анонимен

преди 1 месец

Мене Маджар много ме кефи - красив, интелигентен, добре говори! Ето от такива политици има нужда сега Унгария. Мене много ме кефи Маджар.

43

Анонимен

преди 1 месец

Фашистка Европа до последно се е била с руснаците, водели са се жестоки битки, от всяко мазе, от всяка сграда, не само в Берлин, руснаците е трябвало да заобиколят много градове за да стигнат първи в Берлин. Еврофашистите са се били настървено до последна капка кръв, въпреки че войната е била загубена. И сега ще бъде така, ще драпат до последно в Украйна, от ЕС нищо няма да остане.

42

Анонимен

преди 1 месец

Нали незаконния президент на Украйна Зеленски плюеше по Русия, че пуснала във войната затворници рецидивисти? Сега какви затворници ще пусне Украйна? Затворници аматьори или затворници излежали 50% от присъдата си? Някой изобщо знае ли останаха ли хора по затворите или отдавна са убити на фронтовата линия?

41

Анонимен

преди 1 месец

До40 . На Запада не му пука /на обикновените хора / какво пишат медиите . Всеки си гледа професията и бизнеса сериозно . Власта в ЕС си носи отговорността сериозно , не Формално . Войната си е за военните , за другите е бизнеса.

40

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с шейсетте и един милиарда долара и новите оръжия помощи за Украйна? Върнаха ли, върнаха ли вече Крим с новите оръжия и шейсетте и един милиарда помощ?

39

Анонимен

преди 1 месец

за трети път го преписваш маНело :))) -- dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/05/21/nad-3000-zatvornici-v-ukraina-iskat-da-uchastvat-vyv-voinata.608085 ; dnes.bg/notifikacii/2024/05/09/ukraina-puska-zatvornici-v-armiiata-bez-ubiici-i-narkomani.606859

38

Василев

преди 1 месец

Украйна предаде ли се, или пак избива азиатските варвари!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

Много украински мъже предпочитаха да извършат кражба или друго дребно престъпление и да влязат в затвора за 1-2 години докато войната приключи. Така избягваха мобилизацията и риска да ги пратят на фронта. Но и тази хитрина прецакаха. Сега даже и в затвора немогат да се скрият.

36

Фют

преди 1 месец

До 22. Дали наистина вярваш в глупостите, които си написал??? Жени, деца и старци на фронта. Това да не ти е раша през ВСВ, бе червенотиквеновче .

35

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Влезе ли вече държавата Украйна в НАТО?

34

Ха-ха

преди 1 месец

Колко будала трябва да си за да идеш на фронта при условие,че ти остават само 3 години?Таман ще свърши войната.Виж,ако имаш над 10г присъда става.

33

Анонимен

преди 1 месец

Западът е в тотален тупик и не знаят какво да правят. Като петел в кълчища. Остана му само медийно превъзходство и тъповатото западно население което арогантно вярва в превъзходството си и поема всяка лъжа на западната медийна машина. И не само на запад, в много страни които клонят към Русия западът контролира медиите и ги залива с дезинформация. Само на това се държат.

32

Олимпий Панов

преди 1 месец

Готови ми как и те като Зеленски!

31

Василев

преди 1 месец

Падна ли Украйна вече, Русия победи ли във войната???Агент Ърв Глостър!ЦРУ!!!