14

Ченгесари упикани

преди 4 месеца

Кого ще лъжете ме НСО карало бавно ?!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов за едни измислени рисунки го гонят постоянно очернат го организираха платени протести а тези за убийство продължават да лъжат какво е това кой закриля тези убийци и защо

12

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 - Стига спекулира ...

11

АНАЛИТИК

преди 4 месеца

Явно е бързано за прибиране на поредния кеш, щото изборите много наближават, а Пудело-Пачкаджийте върват надоле и им требат още мъни за агитация.

10

32335445

преди 4 месеца

Ако тоя джип е ударил тая кола странично със 130 щеше да я е разполовил. Преди съм гледал краш тестове със страничен удар. Има ги в ютюб, изгледайте ги, интересно е. Ударят ли те странично дори с 50-60 положението вътре в купето е много тежко. И това говорим за нови автомобили. Ако гумите на леката кола са били стари си представям поне 15-20 годишно возило, което значи, че материалите са захабени. Това със 130 със сигурност не е така, по мое мнение.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Има убит български гражданин и КИРО И НСО НЯМАТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗАЩО ТЕЗИ ИЗЛИЗАТ СМЕЯТ СЕ ЛЪЖАТ НАГЛЕЯТ ПИТАМ АЗ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ ЗА КИРО Е НИЩО КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ СПЯТ ЛИ ЗАЩО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА

8

Анонимен

преди 4 месеца

Редно е Петков да се откаже от предизборната надпревара има починал човек! Но от къде достойнство в този некомпетентен и неадекватен индивид !

7

Анонимен

преди 4 месеца

да съдат НСО за поне 100 милиона. Да видим колко е ценен живота в Биджерия

6

Анонимен

преди 4 месеца

"По навигация ограничението е 90 км/ч, а официално - 60 км/ч." По нагоре по пътя има знак - край на ограничението 60км/ч ,така ,че кое е официалното ?? А това ,че "Пострадалият автомобил е бил с много стари зимни гуми" как би повлияло на това ,че другия автомобил (на НСО ) го помита с много висока скорост ???

5

Наблюдател

преди 4 месеца

За да няма никакво време за реакция и спирачки, значи скоростта е била изключително висока! А и тия от НСО са обучени и тренирани! И не са виновни изнесените зимни гуми на загиналите шофьор!

4

Анонимен

преди 4 месеца

И Кирил петков не е разбрал, че се влиза в завоя със 130 :) - Колко осъзнат и възприемчив лидер, а?

3

НСО УБИЙЦИ!

преди 4 месеца

ВРАГОВЕ НА НАРОДА!

2

Анонимен

преди 4 месеца

"По навигация ограничението е 90 км/ч, а официално - 60 км/ч. " - Няма такова нещо "по навигация". Има си закон, знаци, магистрала, междуградски път и прочие.

1

Ачо

преди 4 месеца

По навигация може и 200 да е ограничението. Иначе е 50. Всички разбрахме че НСО е убила човека, сега търсим вол за да намерим телето под него.