112

По Клекнала

преди 3 месеца

Псевдо-държава от Сърбия няма

111

Кочината Сърбия

преди 3 месеца

Трябва да срине

110

Не искаме

преди 3 месеца

Сърбия в ЕС

109

България

преди 3 месеца

Трябваше да срине Сърбия, не да спира пред Белград

108

Всеки Българин

преди 3 месеца

Мрази Сърбия.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки трети сърбин мрази ЕС и не иска страната му да се присъедини към съюза. Ако днес се проведе референдум в Сърбия за присъединяване на страната към ЕС, едва 40 на сто от гражданите биха гласували "за". Сърбите, които биха гласували "против" присъединяването на страната към ЕС, представляват 34 процента от анкетираните.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Колко са нагли европедерастиците, имали очаквания моля ви се. На никой не му пука за очакванията на извратеняците.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Си Дзипин беше в Сърбия, отиде в Сърбия, не в ЕС.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Потъващия еврокораб . А заради българските евроатлантици къде са ни приели ? Нито в Шенген нито в еврозоната . Евроатлантизма е некадърно недоносче . Най добрия модел за развитие в Европа е швейцарския . Да не си член на ЕС и нато а да си в Шенген за да не ни спират на границата . Кво иска ЕС монопол на германските електрички за да вдигат цените в полза на Германия . Да затваряме реактори и ТЕЦ ове а с наще въглища сърбите да ни правят ток . Нямат интерес от членство . Ние също .

103

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв е ЕС? Песерастическо сборище на западаща западна цивилизация. Кой се интересува от ЕС, ЕС не е никакъв фактор.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

101

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

гледах гугъл мапс, трасетата на тръбата за сърбия подозрително приличат на шосета за верижни машини. дали па задунайските татари не си го набиват самички, под вещото общославянско ръководство на ал и пег бънди

100

IQ 3.14

преди 3 месеца

шумадийците немат излаз на море и понеже не може да стане "вътрешен конфликт" с македонците, щото армията им е едно беларусово ремарке хора, ще се гъзят на който им падне за да ги вкара в някаква форма на съюз. не случайно пак почнаха да ни пробутват братската идея за югославия, в състав шумадия, макестан и задунайская губерния. 20 мин след като задунайски татарстан излезе от нато, първата сръбска бронирана машина ще е на табелата "София"

99

читалище заря

преди 3 месеца

пажалуста, давайте на етат ***-жизи готовие реплики ча направа падладявам

98

Анонимен

преди 3 месеца

Ситуацията е такава,че не Сърбия гори от желание да влезе в тая уния,а на ЕС ще му се наложи да направи всичко тя да бъде приета,ето там е малката но съществена разлика между нас и сърбетата,в заформящият се многополюсен свят те ясно разбират своята тежест в Европа,на който от големите му се прииска да ги приобщи към себе си,ще му се наложи здраво ухажване във вид на инвестиции там!

97

силно учудЕна

преди 3 месеца

Защо се дава трибуна, на това насекомо?!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Когато сърбите избиват мюсулмани е нацизъм,а когато евреите избиват мюсулмани е демокрация. Ето това е двоен стандарт.

95

Бай ви Тошо

преди 3 месеца

ЕССР се оказА едно недоносче! Ето това е целата истина!

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Въпрос на вкус , казалo пceтo и ударило един език под опашката.

93

Мда

преди 3 месеца

Винаги действащ като пургатив, освен това предизвикващ позиви и за повръща-не.Това мекотело е еманацията на "съвременния" български политик - сервилен, хлъзгав и вечно наведен към моментната "правилна" посока...Анаризатор ли?! Ха, ***-Лизатор, по-точно