12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 - забравяш Кувейт - "отцепен" от Ирак

11

Радев

преди 4 месеца

Така е. Аз винаги съм защитавал Кремълския интерес, не българския. Мястото на Македония е като придатък на Велика Сърбия, а на България като придатък на Велика Русия.

10

Коки

преди 4 месеца

Кой крив, кой прав в този спор , никога няма да се изясни, но е унизително, че България всеки може да я обругава, да я краде, да й заповядва какво да прави, и това е заради нашите продажни политици. Те досега не са защитили по никакъв начин авторитета на държавата ни.

9

Зозо

преди 4 месеца

Хахаааа, Пендара ще се вози и той скрит в багажник към Белград :)))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да измислим някакъв умен план да ги асимилираме. Това е все едно детето ти в тинейджърска възраст да изперка или да иска да си смени пола и да не направим опит да го излекуваме.

7

Историята...

преди 4 месеца

Минало несвършрно. Историята се описва, но и се създава. А създаването й е настояще. Не е миналото. Каквото и да е било миналото, си е останало там. Никога, никой от нас няма да се върне в пелените. Европа е настояще. А нейните настоящи интереси са на имперския ринцип "дивиди ет импера". Да ризнае нашите искания, означава, да признае че сме една държава. А европа умира от страх пред големите държави. Затова ги разпарчетосва. Изводи?

6

До 4

преди 4 месеца

В средата на деветдесетте години им дадохме 100 танка и 104 гаубици!

5

Българин

преди 4 месеца

Пендо, договорите се подписват за това, че да се изпълняват! Върти се около историята, като стриптизьорка около пилон! Историческата комисия не била повод, да се спират преговорите? Защо бе, защото историята не ви изнася? Или вервате на историята , която само от Кремъл и Белград ви спуснат? Решението е лесно, отворете архива на вашата ДС, и истината ще блесне! Нали сте големи мъже? И да си кажеш, че Гоце е Българин, все е някакъв напредък!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна = Косово = Македония = Тайван

3

Анонимен

преди 4 месеца

100 те БТР-а трябваше да ги пратим в Македония, ама пълни с войници. Тия лапенца нямат място на световната сцена , камо ли в ЕС.

2

България над всичко

преди 4 месеца

Европа спаси умрялата Северна Македония.. иначе ветото оставаше хахахахахахахаНищото Северна Monkeydonia не спира да разсмива

1

Анонимен

преди 4 месеца

Искаме да влизаме някъде където въобще не се съобразяват с нас и историята ни . Това на нищо не прилича. Европейски ***. само гледат безогледно да се разширяват. Няма и Шенген. какво има за нас в така съществуващата Европа? май нищо. Остава ние сами да продължаваме да държим на себе си. Пендо да си гледа работата. Много неприятна личност.