311

ПЕНКО

преди 1 месец

КОЯ УКРАЙНА ГУБИ И КОЯ ПЕЧЕЛИ БЕ КРЕ ТЕНО *** !!! ДВЕ ПЛЕМЕНА "БАНДЕРОВЦИ " ПРОПОЛЬСКИ -ФАШ ЕТА И ДВЕ ПЛЕМЕНА ПРОРУСКИ - " ТАРАС БУЛБА " --- "ДЕСЕН СЕКТОР " И ПОЛКОВЕТЕ "АЗОВ " И " АРАЛ " НА ЛВОВСКАТА КОЛЧАКОВШИНА --БЯХА УНЕЩОЖЕНИ --2000 ПЛЕННИЦИ !?!?

310

Русия терорист

преди 1 месец

Свалят пътнически самолети с невинни цивилни жертви, убиват деца и цивилни почни половин милион в Украйна. Правят терористични акции в България,ЕС и САЩ, правят терористични актове по жизненоважна инфраструктура в Украйна за оцеляването на цивилни и невинни . Опиват се да взривят АЕЦ в Украйна за да да предизвикат радиационна катастрофа.

309

Чудна логика))

преди 1 месец

До 305 Значи и българите са терористи, щом Путин забрани изучаването на български език в окупираните територии. Ти си международнополитически гений!!! Защо не работиш във Външното ни министерство? Проблем с образованието, с банките, с Интерпол? Да нямаш черен печат в паспорта? Ми смени си ЕГН-то бре! Глей колегите ти какво правят!

308

Щерев

преди 1 месец

трябва да изгоним всички с руски паспорти от България утре да не осъмнем с Руски Народни Републики на българска територия. Да си ходят на кални бани в гр Оркс и на фронта . Путтлеровия рай що не ги привлича а се измъчват в ЕС?

307

Анонимен

преди 1 месец

Тази новина скоро ще е тригодишна.)))

306

Нема лошо

преди 1 месец

Таман ша кротнат укрите и ще мирне света... Ама по бързо требва да вдигат бялото знаме...

305

Тоталитарист

преди 1 месец

До ДемократРуснаците нямат нищо против украинците да измрат за свободата си, на освободената от тях територия ще заселят руснаци и вече го правят.

304

Украйна=терористи

преди 1 месец

Няма да има прошка за фашистка Украйна, която напълно възприе нацизма като държавна идеология и го преподава в училищата на украинските деца!

303

Анонимен

преди 1 месец

300 и 301. Според теб, не, щом Путин не ни "освобождава"))))). Забавен си, зомби!)). Сигурно си душата на възрожденската компания във всяка квартална кръчма.)))

302

Анонимен

преди 1 месец

Изборът по тези географски ширини е само един: американско или руско робство. Ние избрахме първото и сме най-бедни на света.

301

Анонимен

преди 1 месец

До "Припомни ми кога Русия нападна Беларус": Никога! Явно не можеш да четеш и да възприемаш прочетеното.

300

Анонимен

преди 1 месец

До такъв е руски мир: А ние свободни европейци ли сме?

299

Анонимен

преди 1 месец

До демократ: А ние свободни ли сме?

298

Путларах асбар

преди 1 месец

руския поп гундяев каза че който умира за Путин ще иде в руския рай и ще го *** 40 надарени чеченци за вечни времена.. Аз се чудя защо българските русофили се натискат..ха ха ха ха ха

297

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрах защо Германия е в тежък фалит, според копейките. Нафрашкала се е с руснаци. .

296

Демократ

преди 1 месец

До 292. Не, не можеше. Защото украинците не искат като в Беларус. Но зомбиран съветски мозък като теб явно не може да разбере, че има хора, които са готови да умрат за свободата си, вместо да живеят под кремълски ботуш. А сибирските ушаннки защо са там да умират, вместо да оставят на мира украинците?

295

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 292 Припомни ми кога Русия нападна Беларус, че не си спомням. Щото преди нападението на Путин Украйна си беше като Беларус. Със живи здрави хора.

294

такъв е руски мир

преди 1 месец

ама много са лоши тези украинци .не искат хубавото руско робство а искат да се мъчат като свободни европейци.

293

Реалист

преди 1 месец

До 285. Никой не е казал, че Украйна ще победи русия. Съотношението на силите е огромно, в това никой не се съмнява. Украинците искат нещо много по-просто - да освободят окупираните територии от гнусните агресори. Нищо повече.

292

Анонимен

преди 1 месец

Щом го казва бивш главнокомандващ, не може да му се вярва. Той няма достъп до актуална информация. Пък и казва, че не е сигурен. Само си приказва