131

Анонимен

преди 1 месец

До мутрос123.Кога институциите ще заработят в полза на хората,питате?Когато в Законите няма справедливост,Законите всъщност не са закони а иструкции за потискане от една мутренска класа над гражданитеСледователно,когато в Законите се"втъче"справедливост,тогава и институцийте ще заработят в полза на хората а не за каста,потискаща българския гражданин.Няма ли справедливост в Законите няма и демокрация.Няма и да има,макар и да има Народ,докато институциите са завладени от мутрите.Народее..гласувай!

130

ужас

преди 1 месец

леле вижте го, този човес е загубил реална представа къде се намира. лакомията го е направила да изглежда гротесктно. Ояден с милиарди седи и раздава акъл. Тъжна картинка

129

:)

преди 1 месец

Как да не е предизборно, като ревете само по медиите :) Представете доказателствата на и.ф. каскета! Ама няма такива. Всичко е "пунта мара", ако смея да го цитирам :):):)

128

Анонимен

преди 1 месец

Единственото което ни спасява като нация е да излезем и да гласуваме за ПП-ДБ, иначе Герб и Дпс ще продължават да дерибействат, докато и последния нормален българин се изнесе оттук.

127

Бандюга

преди 1 месец

Ето я най-голяма бандюга в България. Този човек е толкова вреден за България, че не знам как още е на политическата сцета. А, да сещам се! Едни по-вредни го възстановиха, изпраха, изгладиха и сега ще му дадат да управлява заедно с ДПС. Разтурай тая жалка България. До 20 години си заминаваме. А политиците работят ударно това да се случи. Те желаят краха на страната. Всичките са подсигурени вече в Западна Европа. Всичките до един ще избягат. Вече са мултимилионери, а Борисов е милиардер! ФАКТ!

126

В шкафчето са

преди 1 месец

Тиквата от възрастта забрави, че парите ги няма защото в шкафчето му под формата на пачки евра, кюлчета злато, къщи в Барсело и Инстанбул и сакове с пари от магистралите! Вервайте му!!! Той ви оправя с 200

125

СУДЖУК ТУЛУПОВ

преди 1 месец

Ти ли не знаеш къде са парите, бе? Ама много хлъзгав мазник си ейййй.

124

Анонимен

преди 1 месец

При бате пари имаше и не се даваха за помощи и пенсии, но населението избяга.... то или парите пускаш или народа си заминава- няма средно положение!

123

Анонимен

преди 1 месец

провери ли да не би да си ги забравил в шкафчето

122

Анонимен

преди 1 месец

То и пътната карта я няма, защо нищо не казваш ?

121

Лойко

преди 1 месец

По най-тъпия (мутренски) начин се опитва да унищожи ППДБ, но на изборите ще си получи заслуженото!

120

Боян

преди 1 месец

Ама Винету,нали трупаше по гърбицата Кокорчо и викаше...:" чудесен финансов министър"!?!? Бах ти хамелеона си ти..

119

Анонимен

преди 1 месец

А, бе Борисов, какво се правиш "ни лук ял, ни лук мирисал". За какво беше Мария Габриел в правителството, за да получава само заплата ли? Нали бяхте сглобка? Нали вие гласувахте бюджета? Нали уж вие щяхте да управлявате контрол? НЕ СА ВИНОВНИ САМО КИРИЛ, АСЕН, ХРИСТО И АТАНАС, А И БОРИСОВ,ГАБРИЕЛА И СДС.

118

ТЕ ТОВА Е.....

преди 1 месец

....КАНАДЦИТЕ ДОЙДОХА , ЗА ДА ВИ ""ОСВОБОДЯТ" ОТ ПАРИТЕ ВИ ....."РЕВОЛЮЦИОНЕРИ СМОТАНИ".....

117

Анонимен

преди 1 месец

Тоя за какво реве, някой да не е изпразнич чекмеджето му ?

116

МУТРОС

преди 1 месец

Ние не сме държава в истинския смисъл на думата,а *** от хора.Вече не е ясно в какво състояние е д-вата,накъде вървим,какво искаме да постигнем.Светът върви напред с бързи тимпове,променя се политическата обстановка,а ние продължаваме да се заниваме с борисовци,радевци,пеевски и пр. мошеници.Кога най-накрая институциите ще заработят в полза на гражданите,кога ще настъпи спокойствие и просперитет?В най-важните моменти ние за пореден път сме извън борда.

115

Анонимен

преди 1 месец

До 118 те не бяха предвидени в бюджета и 100 милиона за Украйна ,но ПП ги подариха ,гадове марш при Путин

114

СМЕХ....

преди 1 месец

ПОНЕЖЕ СТЕ ГОЛЕМИ" РЕВОЛЮЦИОНЕРИ"-----сега КИРЧО, КОКОРЧО И ПЕКАНЧО,,,,ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ ОХОЛНО И ДОВОЛНО В БРЮКСЕЛ И КАНАДА, С ВАШИТЕ ПАРИЧКИ.....И ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ...ХАХАХА

113

Анонимен

преди 1 месец

ПП муше ицуте ги откраднаха преди ротацията ,никой беше писал че няма 9 милиарда ,Бойко натикайги всички в затвора и да върнат милиардите

112

Вин

преди 1 месец

Банкянския пак в когнитивен дисонанс! Хем ги нямало парите, хем приеха да раздават по 100лв. "великденски" за пенсионерите с минимални пенсии, въпреки че не са предвидени в бюджета! Мамамуимутралъжлива!