124

проговориха руски

преди 2 месеца

терористите от крокоса. следите водят накъм Киев. ТА тука ЗАТОВА се чудят какво да сътворят че да покрият зелените мерзавци!

123

Стара манджа

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

122

Анонимен

преди 2 месеца

90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

121

Нане

преди 2 месеца

русофобските краварски слуги имат само една отличителна черта, но за наше съжаление тя не е в мозъка им... Там е гладка тепсия... ===)))

120

Анонимен

преди 2 месеца

Financial Times: Повече от 47 000 фирми в Обединеното кралство са близо до фалит

119

емо

преди 2 месеца

поредният преведен от англоезична медия материал, пълен с измислици. отдавна стана ясно, че руската армия няма нищо общо с труповете в буча, а това е постановка на украинците, като в руските медии бяха изнесени убедителни доказателства в тази насока. статията манипулира общественото мнение на запад, а преведена от русофобската редакция на тези новини - представлява опит да се манипулират *** мозъци у нас.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Амнести Интернешънъл написаха истината, че бандеровците използват местните хора в населените места за жив щит. Пан Президентът им изсъска и си глътнаха думите, но истината остана. Бандеровците, извършили Волинското клане и били се в СС Галичина през ВСВ са същите като днешните си наследници. Целият запад го знае, дори сами писаха, че азовци са нацисти, а сега се правят на у.лави.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Продажбите на електрички в Германия се сринаха с 54% след като спря субсидирането и бонуса който Шолц и сие плащаха преди това, за да стимулират продажбите. За март 2024 г. само 31 хиляди електрически превозни средства са напуснали салоните, което е с 29% по-малко, от март 2023. Фирмите правят отстъпки, но това не помага. Настроението сред производителите на автомобили е мрачно: Audi, Mercedes-Benz, Opel и VW губят пари и им липсват старите, обикновени автомобили и се страхуват от стагнация. Ето как ерата на електрическите автомобили завършва в Германия, дори преди да е започнала.

115

Анонимен

преди 2 месеца

Торфът гори много хубаво, според очевидци

114

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Русия изпрати...", та тя цъфна и върза. Лавров постоянно си влачи дъртия дископатията на дъртия г.з до Сърбия, Китай, Иран. И пак нищо. Само горящи торфове.

113

си го набучи

преди 2 месеца

западната пропаганда със постановката във Буча,

112

гърч и припадък

преди 2 месеца

това е западната пропаганда сега.

111

Задна прашка

преди 2 месеца

и бучове за Путин!

110

Един голееем буч

преди 2 месеца

на Коцето посред меките!

109

зле вървят нещата

преди 2 месеца

щом изкараха старите измислици....

108

Буча е украинска

преди 2 месеца

продукция по английски сценарий - доста западни журналисти го разкриха. Явно укропия е зле щом тука изкарват същите лъжи за пропаганда.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Само ЦСКА!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Русия изпрати ЕС във военен и икономически нокдаун.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Няма такова нещо като "Украйна". Има бивша УССР, разположена на историческата земя на Русия. Не съществува и "украински народ". Това е една измишльотина.