115

Говедовъд

преди 1 месец

До Анонимен..104..Правилно,затова хората от ЛНР и ДНР се бият за Родината си,срещу Окраина ,която изпрати армията си срещу тях!Има една много хубава сентенция:"Една армия може да стреля срещу народа си само веднъж,след това стреля срещу чужд народ"!

114

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

113

Анонимен

преди 1 месец

Украйна изчерпа до дъно американския бюджет

112

Българин

преди 1 месец

Сега най-важното за нас българите е да се мобилизираме и да напрегнем всички сили за да се съберат 100 милиарда долара за Украйна, каквото и да ни струва това.

111

Мега държавата

преди 1 месец

Ооо, преклонете се всички пред мега държавата, свръх хегемона, военият лидер с най-силните оръжия, които в следващите 100 години никой не ще може да изобрети. Най-богатата държава на преродни ресурси. Целуната от Бога! С най-здравите, най-борбените и най-силните хора в света. Преклонете се пред Великата Русия и нейният пълководец - г.н.Путин - най-великият държавник в историята на човечеството. Ооо и завалаяха кинжали, циркони, Сармат гръмовно Вашингнон разпра, и накрая САЩ изгоря. Русия е МОЩ!

110

Има изход

преди 1 месец

Пращаме десант - Ристо, Киро, Тагарев, ББ, Шиши и останалтие "ястреби на терирорията". Те ще принудят Тръмп да вземе друг курс и заедно с Денкоф да заяви че ще помага на окраина дори и за сметка на американците... Щом наште евроАтлантици (квото и да значи това) могат да работят срещу интересите на територията, по същия принцип Тръм ще се задейстяа под натиска на Сглобкаджиите... хахахахаах

109

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп каза - всеки да плаща 3% от БВП в НАТО, който не плаща лично ще се обадя на Путин и ще му кажа правете с тия каквото искате!

108

Бай Дрън

преди 1 месец

Май още не може да осъзнаете , че тая война почна 2014 година. Опитайте се да го осъзнаете. Русия и за изтегли руските части, остават донецки и лугански. Тоест, войната пак не свършва! Поне не и без ценоцид от страна на европассмината.

107

Public enemies

преди 1 месец

Сега Украйна е призната независима защото проруски правителства или такива които не са представлявали заплаха за Русия са управлявали Украйна, Зеленски е американска пионка която щеше да разпали война след като влезе в НАТО и всички тук не *** също щяха да бъдат мобилизирани да участват във война за чужди интереси. А че руското население в Украйна години наред не е било особен интерес за управляващите президенти Русия е факт и не е повод за войната.

106

Анонимен

преди 1 месец

Много ще ги пита Путин кога да спре и кое да вземе и запази.Тръмп е националист и изолационист и ще си гледа интересите на Америка.Хич не му пука за Европа, еле па за Украйна.Това са интересите на средният американец - гласоподавател.По тази причина ще смачка сенилният дъртофелник.

105

Байдън

преди 1 месец

А това е 25 трилиона БВП, г-н. Путин. И Путин се бутнал в тоалетната преди Байдън...

104

Анонимен

преди 1 месец

Няма такава война като сегашната. Дори немците ПСВ се предават като им свършват снарядите. -----///------ На Украйна не са и свършили снарядите.

103

Ми

преди 1 месец

Ми Аз не виждам треперещи от руската армия. НАТО в тая прокси война изби 200000 руснаци, а нито една държава от НАТО не пострада. Що така, бе другаре ? Просто Путин е на принципа "на умряло куче нож вади". То и затова цикли в Украйна над 2 години

102

Далеч от BG

преди 1 месец

Путин и той ще натисне за Одеса,Харков и Киев и всичко вече ще е както трябва.Слава на РУСИЯ

101

Путин

преди 1 месец

Путин развежда Байдън във военото министерство на Руската федерация, показвайки му свръх модерните оръжия на Русия. Това г-н. Байдън е Посейдон, а това пък от ляво е Буревестник. До него виждате Кинжал, Искандер и Циркон. А пък по надолу са Авангард и Сармат. Байдън примрял от страх стигнал в края на коридора. А там нещо странно! Байдън запитал панически Ааа това какво е??! Путин се засмял: Г-н. Байдън това е тоалетната. Повечето колеги я ползват след като им покажа оръжията. Заповядайте и Вие.

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87 - ами допусни поне за момент, че някои хора имат и чувство за чест бе пич! И, че не са готови просто така да паднат на колене пред всеки насилник унищожаващ Родината им. Зная, че ти е непонятно и неразбираемо, ама - има и такива хора.

99

Анонимен

преди 1 месец

памперса

98

До вестника

преди 1 месец

Апък ако остане дедо Джо, ще натиска Путин ако е възможно разбира се да остави поне Лвов и малко от Западна Украйна. Тръмп е единстеното спасение за Украйна, другото опция е дедо ДЖО, което означава тотално заличаване на Украйна от картата на света. Украинците да си изберат кой вариант ги устройва повече. Още от началото беше ясно, че укрите няма как да се мерят с военното страшилице, мега държавата, световен хегемон и с най-силната армия в света - Русия. Пред руската армия всеки трепери. МОЩ!

97

Бай Дрън

преди 1 месец

Чешат си езиците само. А как да дойде мирът? Предполагам първо ще разкара Зеленски, на негово място ще назначи свой човек, дето е склонен на мир. То друг вариант няма.

96

Анонимен

преди 1 месец

Защо да натиска? Те са си руски. Отдавна. А от преди 1991 г. - винаги са били такива.