343

Иван Анисий

преди 1 месец

Е, нищо зельоньй др0гарЮ! Нали си купи замък в Малобритания с подарените милиарди,ще има къде да се скриеш от народната любов...

342

Бай Дрън

преди 1 месец

Зеленски говори гллуппости. Русия най-много иска войната да спре, за да преориентира икономиката си! Притрябвало и да напада прибалтика и молдова, освен ако срсидните правителства на тия страни нарочно не предизвикат конфликт, както се и очертава, особено за Молдова. По+добре Русия да победи и се стабилизира, отколкото да загуби и да почнат безкрайни неконтролируеми конфликти, които със сигурност вече ще засегнат и други държави.

341

мечти..мечтиииииииии

преди 1 месец

До Евроатлантик...ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАААААААААААААА.......................

340

Евроатлантик

преди 1 месец

Не си евроатлантик, ако не се запишеш доброволец и не спасиш Украйна.

339

баааа го

преди 1 месец

Нищо де!В крайна сметка САЩ, квартал на УкрайнЪ ли е?!

338

Бай Дън

преди 1 месец

Дръж се Володимир! Ще се справиш! Краят на войната е близо!

337

Анонимен

преди 1 месец

Прави се на луд и невменяем за да не го осъдят , усеща вина и го е страх. Шубе го е.

336

Украйна ВЕЧЕ загуби

преди 1 месец

Украйна ВЕЧЕ загуби тази война, както и целия масоно-сатанински Запад, защото силата и победата са в истината, а не в парите или в оръжията. САЩ похарчи 75 милиарда долара в тази война, а ЕС над 10 милиарда евро и сега се чудят как да го обяснят на данъкоплатците. Повече пари и оръжия за наркоманската хунта в Киев няма да има. Сега като изсъхне земята и като тръгнат руските танкове през украинската степ, ще спрат чак в Киев. Това са ФАКТИТЕ

335

Анонимен

преди 1 месец

Не знам в историята за друго такова гиганско точене на пари. Кой ще плаща ?

334

свин

преди 1 месец

много добре

333

Днес бг

преди 1 месец

Те 400 милиарда военна помощ до сега не помогна ... та с тези мижави 60 милиарда ли ще си оправиш Контранаступа ? Я по добре САЩ да гласят едни ПЕТ трилиона долара помощ и годишното производство на всички свои военни заводи , та а дано Зеленската армия да успее да задържи поне Часов Яр .

332

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре е да се спестят тези пари и да се приключва.Ще се спестят и много човешки животи.Стига с това безмислено даване,и да ги получат ще свършат парите и пак ще искат.И до кога така,не могат да победят

331

Мда

преди 1 месец

Края на Укровермахта е много близо!!!

330

Анонимен

преди 1 месец

Не ми пука за украйна нито за зеленски зъл демон убиец на народа си.

329

ПЛАЧАТ

преди 1 месец

Сериозните анализатори чета безсилните коментари на евроатлантичетата, представят си измъчените им физиономийки. И плачат.

328

Анонимен

преди 1 месец

Зе-клоунът заявил горното със сериозен тон. Представете си.

327

Анонимен

преди 1 месец

Като с магическа пръчка изчезнаха селфитата с наркомана а бяха толкова героични. Взе да ги е срам че са го познавали, типична англофилска лицемерия.

326

Бай Дрън

преди 1 месец

От осно Киро Брейка и автомобилите. Русия бе станала втора по продажба на нови автомобили в Европа и гонеше Германия. В България колко сте си купили като мен новинавто обили? Ще ви кажа. При комунизма се продаваха над60000 на година и се чакаше много години. При капитализма найсилната ни година2008, не можахме да стигнем 60000 нови, а след това сме под 30000. И това с реизноса.

325

Анонимен

преди 1 месец

Да шв загубите войната и не - няма да бъдат нападнати други страни. Наркомана си играе със страховете на хората

324

Новомихайловка пада

преди 1 месец

Укровермахтът в Новомихайловка се оказа в огнен чувал. Един от бандеровците предположи, че скоро ще започнат масирани удари с FAB 500, FAB 1500, FAB 3000, РСЗО и т.н. , така че Ще кажа, че не можете да се спасите, така че бягайте, бягайте, бягайте към Киев, захвърлете всичко и бягайте"Казват, че тиловите плъхове, като "генерал 200" Сирски , никога не са виждали руския "Чугуний" с крила да лети, но украинските войници на фронта знаят "какъв ужас обхваща захисниците".