88

Първи полъх на

преди 1 месец

здравомислене, не си спомням! Ама ние си спомняме за разлика от мравомислещите!

87

Анонимен

преди 1 месец

Първо лъга народа с джапане около Росениц , после лъга народа с Конституционни и съдебни реформи , накрая като омаза гащите заяви , ааа не бях аз , не помня .

86

Исо Хазара

преди 1 месец

Антихристо от Демонократична Ад България! Хахаха!Пратете го в затворите на Путин да му опресните паметта!

85

Христо Христов

преди 1 месец

До 81 "Обаче много са гадни тия ПП-ДБ" - ми и те са същите кат ТЕБ. *** си про'с'т да го вденеш.

84

преди 1 месец

Ко речи, Ице? Както винаги нищо смислено и конкретно. Ала, бала в махалата! И продажни не мога да ви нарека, просто сте прости, ама знайте, че българите сме, колкото дори и търпеливи, толкова и отмъстителни. Няма остров, та който да се скриете!

83

Христо Христов

преди 1 месец

До 83 "Психодесни - вече и с деменция, видни последователи на Костов!" - типични евроатлантически политици.

82

Анонимен

преди 1 месец

"Не бях аз. Не си спомням кой. Не бях там. Никой не ме е питал. Не ме разбрахте правилно. Аз само послушно гласувах. Ама не разбрах и за това по този начин гласувах. Ми то грешно ми отчетоха гласа, аз другото копче натиснах..." Щом има такива проблеми с паметта да не става депутат и да ходи да се лекува. Ама не само тоя лалугер, а всичките, че то тази амнезия се превръща в пандемия в тоя парламент. Ако не е така викайте някой поп или кукери, да гоня злите духове от сградата на парламента.

81

Христо Христов

преди 1 месец

"... той е по-сложен за прилагане, но неговата сложност е демократичен елемент да осигури съгласие и баланс ..." - ще даде възможност на правителство загубило доверие поради например корупция, некадърност или опит за вкарване във война да продължи да управлява. Факт. ПП. Като в Холандия, където рюте, макар и в оставка поради загуба на доверия, еднолично сключва 10 годишен договор за военна помощ с Украйна.

80

Анонимен

преди 1 месец

Психодесни - вече и с деменция, видни последователи на Костов!

79

Дай България

преди 1 месец

Сега остава да се обиди , като почетния р омлянски председател и собственик на да България иван костов и ще е идеално. Както се казва - по - добре той да се обиди / оттегли , отколкото да си види резулата на изборите

78

Анонимен

преди 1 месец

Абе по убеждения съм демократ, русофоб абсолютно, за мен Русия е олицетворение на Злото! Обаче много са гадни тия ПП-ДБ! Егати урудити!

77

Баба Гошка

преди 1 месец

Конституцията я превърнаха в мокър лист хартия, който дори за тоалетни нужди не може да се употреби. Ще дописват и променят всичко както им е изгодно с 10% гласували за тях, а вие лапаййте мухите в перфектната демократична узорпация на властта. Велико народно събрание? Да, ама друг път!

76

Анонимен

преди 1 месец

Тия от пп/ дб е време да минат в пенсия. Грозни и нахални. Пълно некадърие.

75

Шегобиец

преди 1 месец

Случва се човек да забрави. Да погледнем записите от камерите, а? Да не вземе да забрави и как е гласувал тогава?

74

мравояд

преди 1 месец

Убаво се насраате , сега трябва и убаво да го размажете .

73

ХАХАХАХАХАХАХХА

преди 1 месец

Бат'ви Бойко с пожарникарската диплома така ви нагласи че всички харвардски дипломи немогат да ви помогнат.

72

Бонго Бонго

преди 1 месец

Джоарт ИцоПоздрави ха ха ха ха

71

Анонимен

преди 1 месец

Настанало е време за чистка на жалкото подобие на български политически елит аз съм 83 набор средно образувание и според мен съм на светлинни години обща култура пред тоя мравояд

70

ВЛАДО

преди 1 месец

По слабоумни политици от Пепетата несъм виждал. Честно !

69

Анонимен

преди 1 месец

Не е вярно че Мария е предложила хора, които не е виждала! ПП-ДБ са предложили, след това са ги накарали да лъжат! Те го правят умишлено, с цел да злепоставят! Киро и Кокорчо са много мръсни хора!