51

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам че страха ви е стиснал за гърлата. Я се стегнете. Когато повечето мъже тук са били на 15-17 години да не би да не ходеха по групички и никога ли не са се били с други такива. Палма и арабите от хотел Хемус, редовно си спретваха бойни срещи. НДК беше място където редовно някой някой беше набил. Кварталните банди ходеха по други квартали и се биеха с местните. Това че са чужденци, емигранти, не ги прави втора или трета категория. Нашите фенове излезли да раздават правосъдие, но объркали???

50

Хермес 7

преди 2 месеца

Много измислени държави се пръкнаха по нашите географски ширини, за племена, които дори не могат да управляват катун от 3 чадъра, камо ли държави - Косово, Црна Гора, Македония, България, Молдавия, Украйна, Белорусия и пр. изгъззитси. Цар Путин и Ердоган султан трябва да се разберат и въдворяд ред и порядък в еврейогейталлашкката коттчинна.

49

Анонимен

преди 2 месеца

На шега, приятвлски спор за момиче, сериозно? А момичето какво мисли за такава шега - да го наобикокят група аборигени с вулгарни подмятания и заплашително поведение? Дали ù e било много забавно!

48

Този

преди 2 месеца

Дезертира от родината си вместо да се бие срещу ИД и САЩ, позор.

47

Ана

преди 2 месеца

До 43.Виж, мила - мъжете, които познавам не биха устанали безучастни, ако талибан ( защото само те се позволяват - достатъчно киро ( просто ) ли ти го обясних ? По правило - възпитаните хора, когато са приети вдруга държава се съобразяват с правилата ( законите ) в нея. усраинците са друга тема - те не опипват хората, но не спазват никакви закони. Загледай нарушителите в дюните . Достатчно просто ?

46

Резидент-разединител

преди 2 месеца

Аз си казвам мнението за наблюденията ми за сирийците, които познавам, но който не може да се впише в обществото и чака на помощи и аз съм на мнение, че трябва да се маха. За мен афганистанците примерно са проблемни. Но това че някой е мюсюлманин не означава, че е агресивен и дивак. Има много течения в исляма някои радикални други нормални. За мен и католицизма е радикално вярване в Бог и католиците са показали, че могат да убиват друговерци(дори и християни) с лекота. Православието е миролюбиво

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Резидент-разединител - Сирия била древна държава?!! Кралство Сирия е основано от френките през лето господне 1920, и преди това няма държава Сирия, както няма такава народност като сирийци. Обитателите на северните части на Сирия в болшинството си етнически са или турци, или кюрди, и много малка част са араби или арменци.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Затова на мен Израел ми харесва как води войната при жертви 1:200 ония са същите.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ей, по-голяма сълзлива история не бях чел. Какво се опитват да ни насядат продажните медии, че вижте, ние сме лошите ли? Погледнете Германия , Австрия , защо ги гонят?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Всички мигранти участвали в боя трябва да бъдат незабавно екстрадирани.

41

Анонимен

преди 2 месеца

За араба жената е вещ диван който ражда деца.

40

До Ана

преди 2 месеца

Ама иначе украинците били нацисти, а? Ще полудеете от русофилската шизофрения накрая. Патриоти, ама про руски и антинацисти, ама ксенофоби.

39

Анонимен

преди 2 месеца

А сега, купете му пиле и кока кола. Нахранете го тоя мюмун и после му осигурите женички за харема.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Сега, по мои разбирания между Сирия и Гългария се намира република Турция. Там война няма. Знам че подслоняват милиони сирийци и сугурно не им е лесно, но след като прескочиш държава дето може да ти даде подслон и отидеш в друга не си бежанец вече. Просто си нелегален мигрант, човек дето отива където не е канен, нито искан. Не разбирам защо нелегалните мигранти не се връщат автоматично, вместо да се чисти кой бил крив, кой прав за сбиването.

37

Българин

преди 2 месеца

Трепане за вас м-:а-ичката ви сирийска арабска африканска и мигрантите неканени навлеци. Докарайте си тук жените , вас не ви ще. Вие се бийте там в скапаната ви държава и у-ми-райте за религията ви

36

Анонимен

преди 2 месеца

Те се бли гъделичкали значи, на майтап било всичко. Ерин се вижда как гъделичка с отскок с крака направо в главата. Ама много мнителни сме станали.....

35

Ана

преди 2 месеца

До 34Значи, за да не се тормозят културно тслибаните българските мъже трябва да постъпят като австрийците и да ги оставят да ги опипват? Цветни мисли?

34

баба Пена

преди 2 месеца

БГ Властите са където трябва - спът по колите, гледат тв онлайн в някоя кола на сянка, разкарват се кат тарикати пак в колите , човъркат си фейса, и после викат малка ми е заплатата и много се преработих тая седмица. Ами то за времето у фейна май не плащат, ама кой знае, може и да плащат

33

До резидент

преди 2 месеца

Говориш глупости. Наистина Сирия имаше цивилизована част, но преди много години.Тези, който идват тука последните години - почти всички над 95 процента са си диваци - необразовани, мързеливи, с техните си поради- неподлежащи на никаква интеграция.

32

до Ана

преди 2 месеца

Те са влюбени в който им каже пудинг. Няма по-гнусно нещо от русофил, въобразяващ се като патриот.