66

2

преди 2 месеца

Тук зомбитата на киевският наркокартел се управляват от командири, които са плътно до тях, затова подходът на руските витязи е максимално сериозен. Зомбитата на киевската хунта използват тук западна техника възможно най-често - именно в района на Бердичи танковете Abrams и поддържащите ги бойни машини на пехотата Bradley периодично биват унищожавани. От Семеновка зомбитата на киевският наркокартел атакуват в посока Бердичи и Орловка. ВС на РФ постоянно обстрелва позициите на зомбакнацистишена в н.м..

65

1

преди 2 месеца

Адвеевско н-ние. Продължават ожесточени боеве за Бердичи, Тоненкое и Орловка. Зомбитата на киевската хунта прехвърлха около седем армейски бригади на място, за да не позволи пробив на отбраната си и да си върне наскоро загубените позиции. През това време те планират да изградят по-сериозна защита малко по на запад. В Бердичи зомбитата успяха да отблъснат малко руските бойци и се окопа в западната част на н.м.. ВС на РФ нанася въздушни и артилерийски удари по позиции на зомбакнацистишена.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Артемовско н-ние. Има лек напредък в рамките на щурма на Богдановка. Зомбитата на киевският наркокартел заема позиции в южната част на н.м. и все още не възнамерява да ги напуска. От южния фланг, където ВС на РФ провеждат настъпателни действия в района на Клещеевка, все още няма информация. Щурмът срещу Ивановское продължава. Руските бойци заеха позиции в центъра на н.м.. Зомбираната по натовски стандарт биомаса е разположена в южните покрайнини на н.м. и постоянно извършват контраатаки, опитвайки се да изтласкат ВС на РФ от новозаети позиции.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Лиман и Северское н-ния. В Лиманско н-ние ВС на РФ атакуват в посока на Терни.Руските бойци вече са навлезли в самото н.м. и са се опитали да се закрепят там,но не са успели.Сега битките се водят в източните покрайнини на Терни. Лек напредък има и в района на Ямполовка.В Кременските гори се водят позиционни битки - без напредване за никоя от страните.В посока Северское щурмът на Белогоровка продължава.В момента се водят позиционни битки. Руснаците нанасят удари с БЛА по позиции на зомбитата на отвала на кредовата кариера - поразяват опорни точки и картечни позиции,които пречат на щурма на сама

62

Три кокошки !!

преди 2 месеца

Към тия двете кокошки трябва да се причисли и третата дето беше на посещение в България и се води лидер на Белоруската опозиция. Забелязвам само сгодни женици лесни за манипулация и употреба в интерес на трети страни, които страни съвсем на са носители на демокрация и със силно опоречена "ценностна система".

61

Анонимен

преди 2 месеца

до 62 Е какво да се сърдят руските макета, тоест украинските фашисти за Крим, като те без бой го отсъпиха на братушките преди 10 години. А защо без бой ? Причината е много проооста- защото Крим никога не е бил украински и украинските фашисти това го знаят до болка.

60

Анонимен

преди 2 месеца

"Киев мрази Навални", ми че то тогава, Киев да го е убил :-)

59

Анонимен

преди 2 месеца

Крим е руски. Няма какво да се сърдят руските македонци.

58

Анонимен

преди 2 месеца

до 51 Зозо е от Каспичан ми се струва. Щом на улица Граф Игнатиев й казва булевард...нямам думи за сeлякa. :)))

57

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко даде 5 млрд на Краварите ,а Такаренко се подписа на една ламарина .Краварите си правят пълен ташшак с нашите главочи

56

VladTepes

преди 2 месеца

Нищо не пречи да седнат на чашка в памет на алкаш Навални.

55

птичка

преди 2 месеца

Конкурират се за красота, нямат нищо общо с политиката.

54

Анонимен

преди 2 месеца

То не знам някой дето Киев не го мрази!? Мразените от Киев са се наредили на мноооого дълга опашка.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ще се избият кой да седи до камината в Белия Дом.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Тези съвсем се оплетоха в пропагандата. Само истински луд може да пропусне речта на Байдън.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Киев го взеха за 3 дни още март 2022 г. и укронацистите клекнаха и отидоха на преговори, и щом ратифицираха преговора и руснаците се изтеглиха от Киев укронацистите скъсаха договори и казаха - хайде просто да воюваме.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Мноо насериозно са се зели кифляците...

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ами наща кукумявка Габриел ко ши я прайм , през 2 седмици е в Кравария за инструкции

48

Анонимен

преди 2 месеца

до 40 Муахахахахахаа..Ей краварски жалкааар Зозо, улица "Граф Игнатиев" се води, а не булевард ве, смеееешник! Известна е като улица "Графа". Ти от кое село си ве, лльоооооо??? Муахахахахаха..

47

Анонимен

преди 2 месеца

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Изобщо за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?