123

Коментар

преди 2 месеца

Ако има македонец у нас, то той е с двойно гражданство защото е доказал че има български произход. До 91-ва нямаше македония, колко ли македонци са се преселили в България след това за да са формирали малцинство. Ако има такива с какъв статут пребивават в страната чуждестранни граждани? Даже искат да ги пише в конституцията. Те не са дошли да живеят в България а бягат в Европа. Там Германско малцинство ли ще правят?

122

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонименаха ясно накъде биете...ами влезте и вие в македония ако имате с какво,разбира се...

121

Анонимен

преди 2 месеца

много нагъл този, крадеца вика вижте крадеца!!!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Пендаровски е пич. Човек със самочувствие. Всеки един знае какво представлява и никой не може да му го отнеме.Конституциите и кой как те нарича се без значение. Ако се възприемаш Македонец,тогава си такъв или ако пак се възприемаш за Българин,пак си Българин Това важи и за името на държавата. За всеки един Македонец ,Македония ще си остане Македония.Лошо обаче е когато на власт има хора като Бойко Борисов, Пеевски,Радев или някой от Македонското и Българското ВМРО.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Забавно е за гледане как се пържат в собствен сос.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя съзнава ли, че имат за официален език албански и още един, който е западен говор от шопските диалекти на българския език, но не и самостоятелен език. Това не е държава, а някакво менте-подобие. И докато се заяждат с нас - албанците правят деца. А те няма да са македончета.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Македония малтретира българското общество откакто македония съществува!

116

До 102

преди 2 месеца

Запознат ли си на какво са присъствали нашите депутати? Ясно е, не! За познай се и тогава пиши! И нека ти кажа, това, че пп и комунистите от дб са решили да слyгуват чужда държава ги прави лицето и гласът на България! За тях на изборите са гласували едва 10% от имащите право глас! А герб и дпс всички знаем защо гласуват по този начин, поздрави от магнитски..

115

Барселона

преди 2 месеца

Промит...няма как България да малтретира собственият си народ....

114

Анонимен

преди 2 месеца

ВЗЕМИ ХРИСТИЯН ПЕНДИКОВ,ЧЕ ДРУГАРКАТА ЙОТОВА ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ АПАРТАМЕНТА ДЕТО МУ БЕШЕ ПОДАРИЛА И В МОМЕНТА Е БЕЗДОМЕН!

113

долу ес

преди 2 месеца

да връщат лк и да към Македония, както правят истинските българи от Македония.... така става когато оставим да ни се качат на главата. Вие си ги избрахте....

112

Анонимен

преди 2 месеца

Какви да говорим за Македония все там,само не разбирам ще не говорят македонците македонски а турски

111

Анонимен

преди 2 месеца

До КирилА ТИ С ТАЗИ ЖИВКОВИСТКА ТЕОРИЯ НЯМА ДА СТИГНЕШ ДО НИКЪДЕ...ПОСОЧИ МИ ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ,КЪДЕТО ДА Е СЛОЖЕН ПОДПИСА НА ТИТО И СТАЛИН,С КОЕТО СЕ СЪЗДАВА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ...КОИ ЗНАМЕНА СЕ РАЗВЯВАХА ОНЗИ ДЕН НА ШИПКА ЗАЕДНО С БЪЛГАРСКИТЕ-РУСКИТЕ,НАЛИ?КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМ ТА НАЛИ МАКЕДОНЦИТЕ СА РУСКА ТВОРБА?

110

Анонимен

преди 2 месеца

ПЕНДАРО, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ МАКЕДОНЦИ БЕ ПЕНДАРО, КАКВО МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО??!!!...

109

ППДБ

преди 2 месеца

Харесват това :)

108

Анонимен

преди 2 месеца

ОТ ППДБ МНОГО ХАРЕСВАТ ТОВА!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че сме кръгла нула, иначе отдавна да сме почнали СВО кпрямо тия. Ще разберете Путин като му дойде времето. И докъде му е дошло от укромакедонци с чист руски и български език.

106

Анонимен

преди 2 месеца

До До 84 - А относно другите теми за санкции, оръжия, намеса във войната от наша страна и т.н. мнението ми вероятно се припокрива с твоето. Това обаче не означава, че ще възхвалявам Русия или Путин. Просто разбирам реакцията им. Нищо повече. Доскоро не разбирах тази на Запада, но мисля, че вече започвам да схващам. Самозабравил се човек в даден момент задължително ще надцени себе си и подцени противника си, което ще доведе до падение. Жалко за ЕС.Хубава идея, но с такива хора начело няма бъдеще.

105

Кирил

преди 2 месеца

Точно обратното ,Скопие унищожава българите от 80г.и един ден като Украйна.Македонците са фалшива нация

104

Анонимен

преди 2 месеца

АМА ЧЕ БЕЗМИСЛИЦА!!!В БЪЛГАРИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ НЯМА МАЛЦИНСТВА АМА В РАЙОНА НА АЙТОС И РУЕН В УЧИЛИЩАТА СЕ ИЗУЧАВА ТУРСКИ ЕЗИК И ТОВА АКО НЕ Е МАЛЦИНСТВЕНО ПРАВО ТО КАКВО Е?АМИ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ПО БНТ МАКАР И 5 МИНУТИ КАКВО СА?МАЛЦИНСТВЕНО ПРАВО!АМИ АГИТАЦИЯТА НА ТУРСКИ ЕЗИК КАКВО Е ?МАЛЦИНСТВЕНО ПРАВО!