163

срамота

преди 7 месеца

Съдбата на предателите винаги е една.Време е да потърсим сметка от нашите предатели ,които даряват милиарди на ФАЩ и Оссраiна ,подариха 4ри и строят 5та база на новите ни господари от ФАЩ , и всеки ден ходят да ги тупат по гърба в Посолството.И сега се готвят да ни заробят с нови дългове ,за да напълнят бездънните джобове на хамериканските си господари.

162

Хунка

преди 7 месеца

Да беше си стоял в Украйна както са му препоръчали, а той отишъл в Испания, пък викнал и гаджето си от Русия, па тя са фоткала, фоткала по плажовете...

161

OMG_Lucker

преди 7 месеца

На мнение съм, че предателите на Родината трябва да си получат заслуженото. А предателите по време на война преди да умрат трябва да изпитат и силен ужас и страх. И го казвам не конкретно за това заблудено момче, а по принцип. Какво ще стане, ако всеки тръгва да дезертира или да се предава? Ама бил против войната, бил пацифист или против Путин? Е хубаво, но няма как да сравняваме индивидуалните принципи и виждания, с тези на твоята страна.

160

Анонимен

преди 7 месеца

Може да. За 700 дни война 300 руски въртолета. 290 от тях са украински, но те пак са си руски де. Та за това 300 ;)То и 1 400 000 руснаци са убити за 2 години. От тях 1 350 000 украинци, но те са си руснаци де. Та толкова са убитите руснаци ;)

159

Анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко ,Хр.Грозев и двете Пасита ,кога?

158

ГНЕВЕН

преди 7 месеца

До do 151 ГНЕВЕН-Не си мъчи малкото евроатлантическо мозъче за "овчиа руски народ".По-добре си напъни 2те останали гънки за "овчиа български народ" ,който търпи краварското робство и храни прислужниците им като теб.

157

anon

преди 7 месеца

Да, със здраве са си харчи парите.

156

Анонимен

преди 7 месеца

Нашият Христо Грозни ще е новият Салман Ружди.

155

Анонимен

преди 7 месеца

Еееее, още един Навални убили. Паметника на руските предатели в центъра на София вече се препълва.

154

КуКлус

преди 7 месеца

Това е да продадеш живота си за половин милион долара ......

153

ХХХ

преди 7 месеца

Със здраве да си харчи парите !

152

Мъфани Замъдов

преди 7 месеца

В испания руснаци бол , както и почти по целия свят де. Но трябваше да иде все пак в някоя занзибарска республика и да води скромен живот доде бъде забравен.

151

Дани

преди 7 месеца

Много интересно, че за новината съобщават именно украинците, а не испанците или руснаците. Да не е да са имали да му дават още пари и хем да са го иползвали да натопят Русия. Ще се вдигне врява. Много прилича на историята със Скрипал.Иначе Максим си е получил именно това, което заслужава.

150

Дипломатично

преди 7 месеца

Руснаците са обяснили на западните ни господари, че нямат нищо общо с евентуална насилствена смърт на Алексей Навални.

149

Анонимен

преди 7 месеца

Много реват укропитеците тези дни. Боли ги като ги трепят. Да свикват. И по - лошо ще става. Ако не сега след 6 мерсеца, след година. След 2 - 3 - 56 години. Украйна ще изчезне. Всичкиото укропитек ще се пребоядиса. Някои вече почнаха.

148

Шиши

преди 7 месеца

Супер!

147

do 151 ГНЕВЕН

преди 7 месеца

Кавви кравари те гонят пък тебе?! Касапницата я устройват от кермъл, овчиа руски народ е наврян уплашен да не го затворят ако гъкне, а вие се наслаждавате на свободата си да пишете каквото пожелаете безнаказано. Така да се каже, възползвайки се, че вече никой няма да ви застреля или затвори за изразяване на мнение.

146

ГНЕВЕН

преди 7 месеца

До do 146 ГНЕВЕН-Нищо от никого не взимам , а краварите и слугите им като теб ,презирам!!!Напълно безплатно.По-гадно от прислужника и предателя няма.Особено тези ,които си сменят господаря при всяка възможност.

145

Тренчев

преди 7 месеца

Това е нормално. Просто трябваше да постъпи във РДК или Легиона. От друга страна ако беше останал на служба във путинското луфтвафе, съдбата му нямаше да е по различна. Живота на фронтови въртолет е няколко дни.(Прайте сметка тутурутки путински - за 700 дни война триста въртолета ощелкани как орешки)

144

уточнение

преди 7 месеца

Да се готви нашенския фалшификатор и краварски прислужник Христо Грозев.Колкото по-скоро ,толкова по-добре.Както и мишоците ,които събориха Паметника и се снимаха с отрязаната глава ,за едно потупване по послушния гръб в Посолството.