117

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 120. Глупости дрънкаш на поразия.

116

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 122. То не е само Нидерландия. Има много държави сменяли си имената и Индия наскоро искаше но не знам какво стана.

115

Еврокорупционери

преди 3 месеца

Никой не пита как ЕС ще се спасява. Брюкселските зелки пренасочиха цялото еврофинансиране към въоръжаване, а там точенето е на ново ниво, защото е засекретено и няма никаква отчетност.

114

Анонимен

преди 3 месеца

До 116Нидерландия миналта година си смени името. И сега кво ? Започва нова история на Нидерландия от нулата ли ?)))Винаги е носела това име, но в света беше повече позната като Холандия. Власта рече да наблега повече на Нидерландия! Само незнам, що и ние се хванахме на тая безмислица.Все едно германците да ни наредят да ги наричаме Дойчланд и дойчовци.

113

Ехаа

преди 3 месеца

Как Русия успя да се спаси от икономическа катастрофа?--Питайте Роско Пръднялиев и Соломон Паси , А може и Джони Бидон.

112

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 114 Всичко са сменили дори езика си. Руския език е създаден от група учени начело с Ломоносов. Преди това твоите руснаци са говорели на фински диалект. Ленин е имал фикс идеята да замени руския език с немски и само напредналия сифилис не му позволява да я осъществи. Точно той е казвал на опониращите на тази му идея, че щом за две три поколения руснаците са минали от фински на руски, пак за две три поколения ще минат от руски на немски.

111

Пацо Терасата

преди 3 месеца

Урсула-шефката на ЕС ще ни оправи.Миналата седмица се е обзавела с брониран Мерцедес за 1 милион Евро.Така че няма да се плашите.

110

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 117. Че срамувай се на никого не пречиш. Още назад в историята ше дълбаете ли ? Че вие напред не гледате.

109

Анонимен

преди 3 месеца

До 101"светци" като Александър Невски са обикаляли из руската пуктош да събират данъци за монголския хан)))И да клевети брат си пред хана за да стане той княз. Същият този Невски потапя в кръв Новгород който възстава срещу.. монголците.Канонизиран е почти 300год.след смърта му по заповед на Петър Велики.Защото Русия имала нужда герой! Явно от фалшиви! Срам ме като си помисля, че най-големият храм в България носи неговото име!

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 112. Нидерландия миналта година си смени името. И сега кво ? Започва нова история на Нидерландия от нулата ли ?

107

Пламен Пържолата

преди 3 месеца

Толупа ни прецака с Южен Поток,Киро и Кокора с американска евтина газ.

106

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 112. И кво от туй ? Да не кат са сменили името да са сменили и населението. Въобще какви глупости бръщолевите и са излагате бе ?

105

Любо Къдравия

преди 3 месеца

Левски ако види какви предатели ни клатят в днешни времена сам ще се обеси.

104

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 102 Названието Русия е измислено от Петър Първи. Преди това държава с такова име не е съществувала. Няма географска карта преди 1722 година на която да е отбелязано съществуването на Русия. Петър I е плащал луди пари на картографите в Западна Европа само и само да пишат Русия вместо историческото Московия. У нас какви ли не глупости се изговориха от псевдоразбирачи като руската поддлога Мартин Карбовски как българските селяни през 16 век си мечтаели Русия да ни освободи.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Тази статия е леко подготвяне да признаят , че Русия печели войната , както и икономическата война . Някак си трябва да обяснят на европейците къде са парите !

102

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 108. Тцъ. Не ти се получи. Ама никак.

101

Пепи Еврото

преди 3 месеца

Киро и Кокора ни заробиха с американската втечнена газ.Щеше да бъде 2-3 пъти по евтина но се оказа обратно.Там в колония в Сибир,там трябва да заминат.

100

Анонимен

преди 3 месеца

То добре , че има Русия ,че днес да се прклоним пред Левски ! Ако не беше Русия , тук щеше да е европейската част на Турция .

99

Абе

преди 3 месеца

До ГеоргиевТи да не си пил газ,светлина газ.

98

Анонимен

преди 3 месеца

До Русобил. Чуек земи кажи нещо свястно а ? Всички имат интернет. Повтарям всички ! А не само ти както си представяш. Вашите глупости с тая глобална мрежа вече не вървят бе спрели пенционери.