122

Анонимен

преди 3 месеца

До КоцетоТова говори още по-зле за Путин и Русия, които започнаха цялата тая простотия, за да натъпчат САЩ с пари и Путин да си заздрави властта и да унищожи всякаква опозиция, да промени всички закони, за да си осигури още повече власт за сметка на около 1млн убити до сега. САЩ и Русия не са много различни и за двете всичко са интереси, разликата е, че САЩ не си избиват хората за разлика от Русия, която всичко гради върху смъртта на своите.

121

До Анонимен 128

преди 3 месеца

Точни заключения ! Аз съм на същто мнение !

120

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

САЩ печелят от войната в Украйна а ЕС губи. Европейците дават пари на Зеленски а тези, които той не прибира за себе си и за неговата дружинка, отиват в САЩ за закупуване на оръжие. А работата на политиците от Брюксел е постоянно да приказват за заплаха от Русия за да оправдаят това безполезно харчене на пари

119

Гошо

преди 3 месеца

Открихте Америка. Това е ясно от самото начало. Украйна се разплаща с територии, и практически е парцелирана между западните държави. Така беше и с нашите ракети СС300. САЩ дадоха пари да унищожим СС300 и търгът спечели американска фирма която нае Терем да ги унищожи. Дадоха им жъли стотинки и в резултат нито ракети нито пари. Американска демокрация в действие....

118

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

117

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ си правят далаверата, а шара_ните си мислят, че ни пазели от лошия чичко Путин и защитавали демокрацията хахаха хахахаха Наистина има много про_сти хора на този свят. Не харесвам Русия, още по-малко начина, по който се управлява там, но това не означава, че трябва да харесвам хора, за които войната е бизнес. Еми не и тях не харесвам. Имах надежди за ЕС, но вече не. Няма как един съюз да се управлява от нечии слуги и да има добро бъдеще. За жалост Китай помпи мускули и накрая 3-тия печели...

116

2

преди 3 месеца

без да предоставят тази информация на широката общественост", пишат украинци в социалните мрежи. Киев предприе съмнителни действия, очевидно предназначени да повдигнат духа на фанатизираните последователи на фашистите и нацистите, чийто общ идол е Бандера. Няма съмнение, че след като ВС на РФ освободи града от фашистката *** старите имена ще бъдат върнати, особено след като киевските власти едва ли ще отидат в зоната на бойните действия с нови улични табели и съответните инструменти за поставянето им.

115

1

преди 3 месеца

Украинските власти спешно преименуват улиците на Авдеевка, преди да предадат града. Докато в Авдеевка бушуват боеве, а главкома Сирски разполага бригадите си в безсмислена отбрана, Киев преименува улиците на града в чест на нацисти. Местни публични страници пишат, че улиците, кръстени на руски писатели и генерали, сега променят имената си на имената на героите на Бандера. "Ние сме малко шокирани, че нашите власти сега намират време за това, когато градът е по същество разрушен! Сега това очевидно беше "не му е времето", но го направиха по някаква причина,

114

3

преди 3 месеца

Всичко това изглежда като пореден опит на Вашингтон да отвлече вниманието на обществото от други новинарски емисии - проблеми в Тексас, интервю на Путин... Може би това е поредната изкуствено създадена тема за нагнетяване срещу РФ.

113

у края?

преди 3 месеца

Какво означава името Украйна - у край на, у края на какво? Каква е тази държава която си избира такова име "у края" на нещо?

112

2

преди 3 месеца

но Русия "не е по-близо до предоставянето на такива оперативни способности в близко бъдеще". "Администрацията на Байдън е бясна на Майк Търнър и републиканците в Конгреса, които разгласиха историята, защото те представляват заплаха за източниците на ам.разузнаване в РФ, които сега може да бъдат разкрити", пише в-кът. Вчера Джейк Съливан каза, че ще свика лидерите на Конгреса, за да обсъдят тази "сериозна заплаха". Междувременно федералните западни медии продължават да ескалират ситуацията, като твърдят, че РФ едва ли не е създала "Звезда на смъртта".

111

1

преди 3 месеца

САЩ се страхуват, че Русия ще "заслепи" американски сателити с ядрена оръжейна система в космоса. За това пише New York Times. По-рано медиите обявиха "сериозна заплаха за националната сигурност на САЩ, свързана с Русия". По-късно се оказа, че тази заплаха е свързана с предполагаемото желание на РФ да разположи в космоса ядрени оръжия, които биха могли да извадят от строя сателитите на САЩ. Според американците Русия иска да "заслепи" тяхното разузнаване. New York Times отбелязва, че в момента на САЩ им липсват способността или средствата за откриване и защита срещу такава атака,

110

2

преди 3 месеца

Очевидно, без да искат да покажат пълната си безпомощност, ВСУ съзнателно са подценили броя на изстрелванията на ракети, които удариха много военни цели, включително две летища (Староконстантинов и Миргород), които командването на ВСУ предпочита да не споменава в докладите си (както и успешни атаки срещу украински военно-промишлени заводи).

109

1

преди 3 месеца

Тази сутрин имаше ракетен удар срещу Украйна. Известно е, че ударите са извършени от ЧЕТИРИ ракетоносеца Ту-95 МС. Това го запомнете. По данни на ВСУ е имало и пускове от морето, една ракета Искандер и две ракети Х-59 не от Ту-95 МС, те нямат такива ракети. В същото време, според Киев, украинската ПВО е свалила точно половината от ракетите. Запомнете и това. Сега нека си зададем един въпрос. Наистина ли ви трябват ЧЕТИРИ Ту-95 МС, за да изстреляте ОСЕМ ракети X-101??? В края на краищата, дори една "мечка" може сама да ги изстреля.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Тази сутрин (между 6.45 и 8 часа) ракетоносците Ту-95 МС нанесоха нов мощен удар по тилови цели на Въоръжените сили на Украйна и военно-промишления комплекс на Украйна. Киев (и региона), Днепропетровска, Запорожка, Лвовска, Хмелницка, Полтавска и Ивано-Франковска области бяха атакувани. Навсякъде местните гаулайтери говорят за повредени обекти. Освен това в Хмелницки и Полтава става дума за военни летища...

107

Коцето

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли колко ги боли Г...за за Украйна и ЕС.Пари и власт само това ги интересува.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Силно се надявам хорицата с ограничени аналитични способности (изключвам тро_ловете, на които им се плаща за коментарите) да прочетат тази статия и да преосмислят мнението си относно това, че САЩ защитавали демокрацията, демократичните ценности и се борели с диктатора Путин. САЩ са прагматична страна. Мислят за джоба си, а жертвите в Украйна не само, че не се отразяват зле на бюджета им, а явно печелят доста от тях. За тях войната е бизнес. За Украйна смърт. Ако ви пука за Украйна МИСЛЕТЕ!!!

105

ggg

преди 3 месеца

Тук нашите кражби са детска ясла с сравнение с тия.

104

Олимпий Панов

преди 3 месеца

То беше ясно още от самото начало!Схема за изпиране на капитали и яко крадене!

103

Агенция УНИТАЗ

преди 3 месеца

Абе, не е леко лицемерно, да настояваш за разоръжаване и нарязване на техника и ракети, а после да мрънкаш, че държавите не харчели достатъчно за отбрана, при положение, че всички натовски стандарти са де факто стандарти налагани от САЩ, като те държат монопола върху производството на техниката, че и на не малка част от консумативите. Малко се получава "Кой ми се изака в гащите?!" :D Ако не си бяхме скопили армията щяхме да харчим повече за поддръжка и щяхме да сме по-боеспособни.