155

гхахахахаха

преди 4 месеца

журналята тука са с тежки ментални увреждания . Един ден Русия изнемогва , на следващия просперира ... Неам думи

154

Аз

преди 4 месеца

До Анонимен185 - не е вярно! Гай *** подарява БТР-и и не иска пари за тях!

153

2

преди 4 месеца

Краят на фашистката дупка Уссрайна се вижда.Хохлите ще гушнат едни 50 милиарда евро и ще ни се хилят в лицето от хотелските стаи ,които нашите прислужници им дават безплатно.Колкото по-скоро това подло племе бъде заличено ,толкова по-добре за всички българи.

152

Русофил

преди 4 месеца

Вече съм стегнал куфарите продадох имота в София за 3 евро квадрат и отивам в русия да емигрирам взех виза почвам работа в тия заводи за бомби за 200 долара на месец, жената я уредих и нея на работа за 150 долара и така децата почвам училище първия час ще да хвърлят дронове с бомби, препоръчвам го и на вес сделката е много изгодна е има и несгоди ако те видят ,че не ръкопляскаш правилно на путин изчезваш безследно ама карай да върви това са рисковете на живот да живее сталин

151

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха . Копейките чупят тъп0,мера. Русия цъфтяла , а Европа бира зле. БВП на ЕС 17 трилиона долара, БВП на Русия 2 трилиона долара. Единствения шанс на Русия на се мери с Европа е Европа 500-600 години да стои на едно място

150

Бербок

преди 4 месеца

Не ме интересуват нашите избиратели, важното е да помагаме на Украйна срещу Русия. Зелената енергия си я заврете там.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Руската икономика расте, за разлика от други икономики, тя стана най-голямата в Европа и петата в света, този процес ще се засилва.

148

Урсула

преди 4 месеца

Безобразие! Преди 2г предсказах, както и много мои съмишленици в България, че руската икономика ще е на парцали. Руската, да, не европейската. А то какво стана. Едвам събираме за Украйна. А зелената енергия стана на парцали. И европейските граждани дивеят в скъпотия. А фермерите? Те са гадни русофили!

147

Анонимен

преди 4 месеца

Маткапитал ("майчин капитал" - финансова помощ за едно или повече деца) вече може да се получи след първото дете при нас. Въведохме маткапитал за първото дете, сега. Беше само на второто, за да стимулираме второто дете, тогава решихме, добре, и на първото дете ще дадем маткапитал. И на второто. Бихме искали и още повече Путин.

146

Анонимен

преди 4 месеца

"Руснаците и Бог са виновни за нашата бедност" - украинската художничка Гапчинска демонстрира чудесата на логиката

145

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става в Германия?

144

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, ЕС минава на синтетик нютретиенти и майкролaйвсток. Вече няма нужда от руски минерални торове.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Германското икономическо чудо свърши

142

Еврогей

преди 4 месеца

Хайде да направим гей парад!

141

АнонимеН

преди 4 месеца

ОТ ГОДИНИ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ДЪРЖИ СЪС ЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ГО ИЗБИВА МАСОВО ! ВСИЧКО Е ВЪВ ЗАСТОЙ САМО РАЗХОДИТЕ ЗА ВОЙНА СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ И СА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЮДЖЕТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА 2024-ТА!!! НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е БЯСНО!

140

Анонимен

преди 4 месеца

До Приятел Не мога да съмприятел на предатели русофили.

139

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става в Брюксел?

138

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците обичат да минават през отходните тръби!

137

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става в ЕС?

136

Приятел

преди 4 месеца

Краварските санкции и слугинските евро.гейските мерки просто стартираха руската икономика.И то по време на СВО.Сега ЕС се тресе от кризи ,инфлацията цепи икономиките , а господарите от ФАЩ си пълнят гушите от скъсаните евро.гейски джобове.Нашия плъх Тагаренко ще ни вкара във война, за да угоди на новите си господари.Преди слугуваше на съветските комунисти и на укрофашистите.