126

Анонимен

преди 4 месеца

До Само да отбележа, ПРАВ СИ ХИЛЯДИ ЕВРОПЕЙЦИ СА ЕМИГРИРАЛИ В РАША И СЕВЕРНА КОРЕЯ- ГРАНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ С ЕМИГРАНТИ ОТ ЕВРОПА- ФАЛИРАЛА Е.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Комунизма беше толкова лош, че когато падна, 3 милиона избягаха от демокрацията да мият улиците на запада - ха ха ха хаааа!

124

Анонимен

преди 4 месеца

Запада използваше национализма в Унгария, Полша, Чехия, за да прави разкол сред Източна Европа през социализма. Запада искаше да избухне война в Източна Европа и тя да дава оръжие, както сега дава на Украйна.

123

Диана

преди 4 месеца

До Анонимен118 Слушаш грешната радиостанция, значи...Отвори си ушите, очите и мисли със своята си глава, значи...Нищо във Вселената не става без причина!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Росстат- мин заплата 380лв средна 1400лв за 2024г след 25% данъци мин пенсия от 200лв и 20 000 000 под нивото на бедност .....пълни магазини и хора без доходи- напомнят ми да ония снимки от Виденовата зима, които гледаха витрините а заплатите бяха 2/5дл.

121

БИВШ ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 месеца

Русиия е изолирана и неможе да скара никой с никого от западния свят. Истината е че хората проглеждат. Започват да си махат конските капаци и виждат каква е реалната действителност. Лично за мен чувството беше ,все едно дълго време съм бил сляп и изведнъж съм прогледнал. Благодаря на медийте който 2 години не се спряха да излъчват западна пропаганда. Без тяхните лъжи няма да прогледна !

120

Анонимен

преди 4 месеца

До Па защо ли?*** те избягаха през "демоНокрацията" , като им закриха производствата и работните места "демократично", цели райони в България опустяха, като по време на война.

119

ИВАН

преди 4 месеца

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАК ЗАПАДНИТЕ ИКОНОМИКИ ИЗПОЛЗВАТ ИЗТОЧНИТЕ КАТО ДОНОРИ?! КАК КОМПАНИИТЕ ИМ ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ И ЗЛАТОТО ОТ ДЪРЖАВИ КАТО БЕ ГЕ?! КАК СИ ИЗНАСЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО И ИЗПОЛЗВАТ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА, А?!

118

Само да отбележа,

преди 4 месеца

че дори Русия да стоеше зад националните движения и настроения в ЕС, тяхната стратегия никога нямаше да сработи ако либерално-глобалистската политика на запада не се беше провалила с гръм и трясък. Либералите се самозатриха, а сега обвиняват Русия, Китай, Иран или дори Северна Корея за несгодите си. Не ви е никой виновен, сърдете се на себе си, че имахте властта, нямахте никаква конкуренция и успяхте да се провалите, налагайки абсолютно малoyмни политики.

117

Анонимен

преди 4 месеца

До ПЪЛНИ РАФТОВЕ, "ПЪЛНИ РАФТОВЕ" внос от чужбина, а пълни джобове имат ли българите? А? И защо 37% стоят на студа, понеже нямат пари за отопление в България?

116

Анонимен

преди 4 месеца

Па защо 1 милион избегаха от демокрацията като падна лошия соц, бе, ха ха ха хаааааа!

115

Анонимен

преди 4 месеца

до Па защо ли- 1 МИЛИОН избягаха веднага 90-те като падна соца явно все доволни хора помниш ли?

114

Анонимен

преди 4 месеца

Яйца има ли?

113

Анонимен

преди 4 месеца

Кремъл какво каза- Норвежците още ли са на границата да ни вземат децата?!

112

Па защо ли?

преди 4 месеца

"измирате като за световно и от 9 милиона станахте 5 милиона" - не измираме. 3 милиона избягаха от гнилия кoмунизъм (на запад). Изоставиха дом и родина и побягнаха, в мига в който падна комунизма.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Спомням си през "светлия" соц през "голямото имане" как в плод и зеленчука миришеше на прокисна...ло , а на рафта имаше 2 буркана и 3 консерви, като дойдеха зелените чушки посред лято се виеха огромни опашки и накрая даваха 3 кила,ако иска човек 5 кила отиде цял ден в корекома ни водеха да гледаме като в зоологическа градина това време ще се върне ако дойдат въшливите руснаци попарата сме им я сърбали а режима на тока 2 на 2 помните ли.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Па защо с тия пълни рафтове измирате като за световно и от 9 милиона станахте 5 милиона, бе?

109

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименХохохооооо, отвори видеата, за да видиш Русия , "магазините" им и в нашите Балкански държавици, за да сравниш, колко сме жалки! Да не говорим какви неща строят в Русия и има ред и законност, а не престъпници, крадци, мутри да управляват! Градовете им са чисти, троят цели квартали+магазини+болници+училища+детски градини+паркове и т.н. и в новите(стари) области на Украйна. Има да ги гониш доста време руснаците, докато ги стигнеш!

108

Анонимен

преди 4 месеца

Здрейте пичуе! Как сте? Добре ли сте? Хайде да ходим се бием и да воюваме за една героична малка страна която мирно и тихо си седеше и нищо не правеше когато изведнъж без абсолютно никакъв повод и без абсолютно никаква причина беше вероломно нападната от една 28 пъти по-голяма зла страна, а? Или поне пари да дадем, а?

107

Адмирации

преди 4 месеца

Това го пиша 2 години, че съседите на Украйна, ще я изядат накрая! Но за жалост, нашите са слаби, за да искат автономия на Бесарабия ( Одеска и Молдовска област ) за нашите българи там, които са повече от населението на Исландия! Също, Румъния ако ще дели Карпатите и сигурно Молдова, то тогава ние искаме Северна Добруджа, да се върне цялата! Сила трябва, не розов либерализъм!