58

КуКлус

преди 4 месеца

Страхотен бизнес върти Зеленски :) Осама Бен Ладен 2-ри номер ! Само да знае че един ден и той ще стане неудобен !

57

IQ 3.14

преди 4 месеца

***, ако се повториш тая вечер аритмията ше те затрие

56

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън сега изпитва трудности с отпускането на нов пакет помощ за Украйна, така че съюзниците на Киев "са в много критичен етап" - Шолц. Шолц призова европейските партньори да засилят финансовата и военната подкрепа за Украйна, съобщава Bild. Той възнамерява "да говори в Европа за това как всеки може да увеличи и разшири своя принос". Шолц смята, че в други европейски страни, за разлика от Германия, военната подкрепа често е "ограничена".

55

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Преди доста години питах една американка, която току що беше пристигнала в Прага от Киев и каза, че много й харесва Прага.. Между другото не знам защо но повечето американки много харесваха града и много тях казваха, че това е най красивия град в Европа. Поговорихме и след като разбрах че идва от Киев я попитах дали й е харесало там. Тя ми каза: "Има голяма разлика между двата града." Попитах я каква е разликата? Тя ми отговори много кратко "Като разликата между деня и нощта"

54

888

преди 4 месеца

Копейките избиват рибата с неадекватни коментари. Една копейка обяснява, че сме живеели в панелите от соца - ми пич ти сигурно живееш в панелката дето се предава по наследство и си мислиш че, всички са толкова закъсали. Друга вика, че Русия мачкала на фронта, а бе момче за 700 дни мачкане Русия е с 400 000 войничета назад и е напреднала с 30км. Става ли си , как мислиш

53

Анонимен

преди 4 месеца

То в кое стaдо няма мpша! Важното е ,че има контрол и гласност! И все пак 40 млн. са нищожни части от процента от средствата предназначени за трепане! А как е в русия?

52

82-ОМБР

преди 4 месеца

До 66 Отивай на лекар! Може направо на фронта при твойте руски из_чадия да "мачкате" заедно! Айде въс!

51

а бе

преди 4 месеца

А бе. А защо в Европарламента предлагат да депортират украинците от ЕС да се бият с агресора Путин който без никаква причина нападна мирна и демократична Украйна която процто си седеше мирни и нищо не правеше, а? Аз не съм чул други бежанци в ЕС да ги депортират да се бият в страните си където се води война, напротив - хранят ги. Що така бе, що така с украинците, да не би да са нещо втора категория хора украинците?

50

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

класически татарски русофил, винаги всичко под общ знаменател. НИЕ, живееме в панелки, НИЕ, караме на руски бендзин, НАШИТЕ компутери, НАШИТЕ заводи. единствения принос на НАШИЯ класик, е че като издиша отделя въглероден диоксид да се храни на жена му мушкатото

49

стига бе

преди 4 месеца

Не е нов, а пореден. Това там е ежедневие, начин на живот.

48

Укро-навоз

преди 4 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

47

а бе

преди 4 месеца

Крим върнаха ли бе?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Евродепутат поиска колегите му да съберат 800 хиляди украински мъже, които "незаконно са напуснали" Украйна и да ги дадат на Зеленски. "Зеленски каза, че има нужда от хора, но в Европа има около 800 хиляди души, които са нарушили закона на Украйна и са избягали от страната като страхливци. Tрябва да помогнем на Украйна да си върне хората.

45

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия за 1 година газифицираха над 500 населени места. В БГ за 1 година 50 населени места изчезнаха, 500 хил не се отопляват, защото нямат пари, 500 хил се отопляват изгаряйки пластмаса в печките си, а 5 млн се отопляват икономично и стоят с якетата в жилищата си.

44

Слава Урине

преди 4 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

43

IQ 3.14

преди 4 месеца

До 82-ОМБР в азов има повече етнически българи отколко центъра на северозападен град петък вечер

42

82-ОМБР

преди 4 месеца

А "специалната" по план ли е? Мечката как е със здравето?

41

Анонимен

преди 4 месеца

99% от контингента на гроб-пп-дб-дпс са деца и внуци на комунистически активисти. Русофоби вие сте бояджии, вие сте фурнаджииски лопати.

40

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

39

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

До НРБ Слава само че в правец инжинерите опиняха за 240 лева, а в германия помощник кухня се подписва на 2400 не-лева. сешлисе?