74

Анонимен

преди 4 месеца

Кво стана с протестите в Сърбия? Отмениха ли изборите? Или "Всяко чудо за 3 дни"?

73

@86

преди 4 месеца

Абе малко извън темата , ама ще можеш ли да ме светнеш защо точно Русия освободи България поради имперските си ибтереси ? Англия , Германия , Франция нямаха ли имперски интереси ?

72

Стоян

преди 4 месеца

Когато преди няколко години казах, че Македония ще бъде разделена между Гърция, Сърбия и Албания много хора ме плюеха и обиждаха. Сега албанският премиер като си сложи министър на финансите грък, военния сърбин и вътрешния албанец пак ли ще започнем да продаваме паспорти?

71

Анонимен

преди 4 месеца

Я ни връщайте западните покрайнини,че добро няма да видите,крадльовци.

70

сусо

преди 4 месеца

Да де, да си седят до вас, но вън от ЕС, е убоу, щом тъй си рекъл...

69

анонимен

преди 4 месеца

Той и путчин се изцепи,че македонците са измислили азбуката.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Желая само добро за братята македонци.Тъжно ми е, че историята и политиката озверяват хората така.

67

За Гърция

преди 4 месеца

РСМ е Район Северно от Македония!

66

Бау

преди 4 месеца

Не искат да са българи хората, бе! Вие да не би много да искате!? Повечето и младите се изнесоха и станаха американци, момите ви пристанаха в Анадола, а евро депутатките от Герб до една са с европейски фамилии! Габриел, Майдел, Ханс - Велика България! Опазилата честта си Калиакра! Айде, хвърляйте патурите и влазяйте при хората! Стига с тази злоба към брата сърбин!

65

до 95

преди 4 месеца

Не бъркай царска Русия , довела до освобождението на България ( заради собствени геополитически интереси естествено) със СССР , която окупира България за 45г и днешна Русия наследник на СССР. Макар и една територия си нямат нищо общо. Русия изчезва 1918г , когато комунистите взимат властта. А сърбия си е проводник и до днес на СССР

64

Ало „Експерта“!

преди 4 месеца

До Бау........Че кой ги кара да са Българи? Искането е само едно - Да не крадат и преиначават историята и да се кичат с чужди лаври. Да кажат ясно и категорично Ние сме Македонци от 1944, когато ни изфабрикуваха и азбука в манастира Прохор Пчински.Иначе морала и гробовете на дедите им с изчегъркани надписи на Български език оставяме на съвестта им, ако имат такава след дългогодишната Сръбска дресировка!

63

...

преди 4 месеца

А какво повече да искат сърбетата от РСМакедония, подмениха им азбуката, езика, промиха им мозъците, а сега само берат плодовете с такива лъжливи провокации

62

Анонимен

преди 4 месеца

да, вече достатъчно сте им промили мозъците

61

Обичайната доза

преди 4 месеца

Велико Сръбски шовинизъм! Има си хас този плъх да иска промени в конституцияат на Северна Македноия! Че нали така Българите в Северна Македония ще се признаят за Държавнотворен народ и ще се сложи край на дългогодишното преследване и унижаване на Българите там точно по заръка и внушение на Сърбия! И нека не се залъгваме - нещата са така още от 1913, когато Александър Караджорджевич удря шамар на 6 годишната Васка Зойчева отговорила на въпроса му Па ща си ти? с БЪЛГАРКА!

60

Анонимен

преди 4 месеца

,,Който е срещу Русия, той не може да се нарече българин" - генерал Луков!

59

ЬЬЬ

преди 4 месеца

Желанието на сърбия и рсм(русия,сърбия,македония)да станат членове на ЕС са само кухи приказки.Те продължават да се нахъсват в един глас срещу България и правата на българите в тази мини държавица.Това е недопустимо и идеята за приобщаване на западните балкани към ЕС е силно редуцирана с оглед на случващото се.

58

До 89

преди 4 месеца

Всъщност българите генетично са най-близки до съседните славяни , гърци и италиянци. Татари и турци има само в главите на психичноболните *** и измислени нации , като нацията мАке , на има нема 50 години с крадена гръцка и българска култура и история , даже е толко смешна че използва стария флаг на Япония , абсолютен дисниленд. Македонците са всъщност българи.

57

И дограмата

преди 4 месеца

Сръбският Барба Ганьос лицемерничи. Когато югославската армия се пръждоса от Македония бяха отмъкнали и дограмата от казармите.

56

X5 на нож

преди 4 месеца

Ние пък чувстваме най-близки косоварите и босненските албанци и бихме искали държавите им да са сигурни и неприкосновени , също харесваме българското на селение останало в източна Сърбия и бихме искали и те да имат собствена конституция.

55

Бау

преди 4 месеца

Не искат да са българи хората, бе! Вие как все още не исате да сте турци, ***, татари, въпреки, че имате почти 89,7% припокриване с тях!? Зорлем гьозелик олмаз! Кой ви наби в главите, че там всички са българи! Стари летописи на западни експерти, западни, а не съветски, посочват, че източната част са предимно българи, западната албанци, северната - сърби /Северна Македония - да/, южната по размита, но преди всичко гърчолеещи се! Факт! Само с Дрънчи Марица и Напреж на нож не може! Требе и акъл!