22

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Екзекутиране чрез задушаване с азот / райски газ / аргон / ксенон / въглероден моноксид си е направо приказка (за лека нощ :))) ) пред същото, но с циановодород (класическата газова камера) или венозната екзекуция / точец. Трябваше да е по някой от вторите начини :) [не знам кой некадърник е о...рал включването на венозен катетер и що не са опитали с централен при предната (провалена) екзекуция].

21

Анонимен

преди 3 месеца

Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Въздушно клане е вместо резане на гърлото като турците или обесване като при Левско, САЩ спират кислорода и се задушава

19

аушвиц

преди 3 месеца

нещо с такива Мибридни статии отваряме вратите на газовите камери ли????...ТУКИДИТ е казал...историята се повтаря...а 2рас(макиавели) е допълнил само хората са различни...за незнаещите над концлагерите е имало вдъхновяващо послание...РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН!!!...наименованието роб идва от старото название раб..РАБ-ота...а най големите РОБИ са тарикат назначените бизнесменчета защото са потънали в дългове и кредити и търсят наивници да им бачкат че да си плащат кредитите ама били играчу?!?

18

Бай Ристов

преди 3 месеца

По НатГео даваха филм за руските затвори - един затворник беше изял няколко човека и пак не го осъдиха на смърт. Руския мир е хуманен. Даже няма да се очудя ако тоя кани6ал вече е герой от есвеото. Поне няма да е гладен, в окопите ще има какво да яде. Хи-хи-хи

17

Негър от щат Алабама

преди 3 месеца

Не е трябвало да го бастисват, понеже прилича на на Любо Нейков. И сигурно ако са знаели я нямало да превъзнесат.

16

Иван

преди 3 месеца

То щото при нас не е така, айде моля ти се. В България може би дори всеки втори е психясал...

15

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро и Зелята ! САЩ обожават да екзекутират "приятелите" си !

14

Анонимен

преди 3 месеца

В САЩ всеки трети е психясъл.

13

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

На снимката много прилича на един български актъор комик. Тия американци са си фашаги отвсякъде. Изпитват някакво задоволство когато убиват. Като животни. Много примитивни. И все пак да не слагаме всички под един знаменател. Доколкото знам само два или три са щатите, които все още живеят в Средновековието. Останалите 95 процента от щатите отдвавна са забранили тия дивашшки изпълнения.

12

Браво

преди 3 месеца

Много от тези, които пишат тук, са живи само благодарение на това, че у нас няма съдебна система и смъртно наказание,

11

Иван

преди 3 месеца

Защо човечеството??? Говорим за САЩ ? А те винаги са били або-ри-гени! Във всички отношения!

10

преди 3 месеца

Доста народ си отива и то на територията на СрАЩ.....не бих отишъл там дето са загивали и да се чувствам ,,свободен,,.....

9

Анонимен

преди 3 месеца

Сталинистките разстрели били ужасяващи, но 25 минути мъка с конвулсии било хуманно разбираш ли...Краварската логика винаги впечатлява

8

О

преди 3 месеца

До Кармазъ Сикиш...По голям кравар от тебе няма

7

Пфф

преди 3 месеца

Някакви нежни русофилчета се възмутиха. Ах как плаче жендърското им сърчице.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ако в България имаше лустрация 1989 година много партизани щяха да са като този от снимката. Сега в България управляват унуците на партизаните пребоядисани на капиталисти. Тиквата също е с партиина книжка-мафиот.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Държава терорист номер 1

4

Кармазъ Сикиш

преди 3 месеца

Едно хубаво нещо да направят краварите. Трябва навсякъде убийци-изнасилвачи и т.н. не с азот, а набиване на кол, и да се дава по телевизията след 23 часа. Само така потенциалните "тарикати" ще се замислят.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Дано да спрат този ужас!! По- добре да не ни махат визите, но да спрат тази варварщина!