51

Анонимен

преди 4 месеца

Това си е тероризъм. Като хванат такива дронаджии не се третират като военнопленници а като терористи.Никой няма и да ги разбере в кои зандан гният

50

Анонимен

преди 4 месеца

Русия в бъдеще я виждам как ще гръмне финансово ако продължи инвазията в Украйна икономиката им е пригодена за военна в момента верно правят най-добрите бомби в момента защото машината работи като военна но от това нещо се изтощава икономиката много сериозно историята го е доказала много пъти отделно и народа му писва икономическия палач сащ ще ги попеди и този път,китай са пас вече защото знаят как може да падне банковата пирамида бързо.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големият будистки храм в Европа се намира в република Калмикия.

48

Анонимен

преди 4 месеца

България изнася руски петрол за сащ вноса е разхвърлен между няколко десетки дребни държави които никога не са продавали суров петрол

47

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големият будистки манастир в Русия "Тубтен Шедруб Линг" беше тържествено открит в Кизил, Република Тува. Манастирът се състои от 12 етажа и има височина 56 м с колони, както и подиум за статуя на Буда с височина 10 м. Външните стени на храма са издигнати под наклон, а дебелината на стените е 170 см. Общата площ на храмовия комплекс заема 9,3 хектара.

46

До 43

преди 4 месеца

И докъде стигнахме като си светехме с това фенерче? Фенерче през нощта ли се ползваше или денем?

45

посират се от страх

преди 4 месеца

Politico: Европа се тресе от перспективата да остане с Путин един на един

44

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е най-големият производител на продоволствия и ще става още по-голям. Русия е най-големият производител на енергии, и зелени и каквито и да са, и ще става още по-голям. Кризата за енергии и продоволствия ще се задълбочава в целия свят. А Европа няма нищо, бедна като мишка. Все повече губи технологичното си превъзхоство. И възбникават въпроси - с какво да нахраним децата си, с какво да се топлят зимата. С какво да въоръжим армиите си. С кого да се съюзим така че да не ни нападнат. А пред Русия тези проблеми не стоят.

43

ъ

преди 4 месеца

Те тези атаки май не са точно на украинските ВСУ и тайни служби, ама нейсе. Ще им дойде редът и на техните автори. Едно по едно.

42

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ е най-големия производител на петрол в света, какъв петрол от Русия ще купува? От Русия може да купиш само студ и комунизъм!

41

фенерчета

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chair of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

40

при Тодор Живков

преди 4 месеца

При Тодор Живков България сама си произвеждаше и батерии, и фенерчета, имаше всякакви български батерии и различни фенерчета българско производство, а днес България и пирон не може да приозведе, батерии и фенерчета от Китай, ха ха ха хааааа - нито фенерчета, нито батерии, на тъмно ще седите ха ха ха хааааа

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен==ДА! Един от големите и редовни купувачи на петрол и други суровини от Русия са САЩ!

38

а бе, ганьовци тъпи!

преди 4 месеца

А бе, нали се зъбехте на Македония бе, ама сега внасяте ток от Македония, ако македонците ви спрат тока ще ви мръзнат зимата мpъcните raньовcки гьзове, а ха ха хааа

37

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли да се изкаже някой тюменски курдюк? Айде че скука!

36

До 37

преди 4 месеца

Нали не са нация, а руснаци! Е защо се бият със сънародниците си? Вместо с хляб и сол да ги посрещат? Я кажи защо само в САЩ има 3 милиона руснаци, без никой да ги е нападал? А в емиграция има още една Русия по население! ***,***!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Най големия цирк е че България никога не е изнасяла суров петрол изобшо до края на 2022 и в 2023 ставаме износители за сащ това са офицялни данни от тяхната така наречена енергийна администрация кой изнася и какъв е

34

а бе

преди 4 месеца

А бе, какво стана с половината население на Украйна бе? Къде се изчезнаха 22 милиона украинци бе, къде отидоха, къде се дянаха - това са 5 българии бе, 22 милиона!

33

Анонимен

преди 4 месеца

А бе не знам какъв нов фронт, ама днеска почти цял ден цялата територия на Украйна светеше в червено.

32

Анонимен

преди 4 месеца

А иначе визите за САЩ отмениха ли ги?