49

Анонимен

преди 4 месеца

Защото зеления наркоман щял да го прави министър на отбраната на Украйна. Много бил доволен от него.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Днес БГ ... Защо не пишете какво става в Русия по-специално в Урал ... Защо не пишете, че Фицо разреши оръжия за Украйна ... А ни занимавате с малоумницутеее дето бранят Альоша !!!!

47

фа

преди 4 месеца

Къв регионален хъб, като тея страйкери ще ги иамме само ние

46

Справедлива оценка

преди 4 месеца

Тагарев е най-добрия български политик за последните 35 години!

45

Магарев

преди 4 месеца

Ах, милият той , не се интересувал от този въпрос!Нищо, едни други хора все повече се интересуват от теб и интереса им няма да остане само на това ниво и те да видят какво ще стане!

44

До тагаренко президе

преди 4 месеца

Бързо взимай хапчетата. Пак не си ги взел и пишеш глупости. Това е най-мразения човек в това правителство и един от най-мразените хора във всички правителства. Няма партия, която да се самоубие и да го издигне. Дори и ПП и ДБ са наясно, че с такава кандидатура ще има тотален погром. Държат го в момента само и единствено че прави услуги на посолството в полза на Украйна. Всъщност обаче той не е български министър, а украински. Виж, ако укрите го искат за президент да го взимат.

43

Анонимен

преди 4 месеца

При създалата се ситуация най-добре ще е пак Национализация на Всичко Накрадено ,мчи то 33 години Крадът Бе ! - хотели,палати,имоти,бизнеси,пари и тн Национализация и Връщане на Народа !

42

Анонимен

преди 4 месеца

Доволен е от посещението в САЩ ????............Захлебил е много добре...и вече не го интересува дали ще е министър?!?!?!Браво.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

40

Тагарев президент

преди 4 месеца

Трябва да се кандидатира на следващите президентски избори. Взима победата от раз! А ние най-сетне ще имаме нормален президент, не някоя продажна копейка като Радев или Гоце.

39

Shark

преди 4 месеца

Ах, ама как ще се интересува. Вече му е обещано топлото местенце и е спокоен, разбира се че така ще каже. Той ли не се интересува, лъжлива мижитурка.

38

Рендету

преди 4 месеца

Бедна, бедна ми Българио, ти си малък Земен Рай...., но не случи нито на народ, нито на политици!!!

37

Велик Българин

преди 4 месеца

Велик Българин. Не е продажник като копейките.

36

САЩ ЗАЛЯЗВАТ

преди 4 месеца

Тагарев схванал си се с грешната залязва държава САЩ които ти платиха 5 милиона подкуп и затова ще бъдеш съден! Тагарев ти не си първият хванат Министър на МО!

35

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ и Украйна започнаха да произвеждат такива Франкенщайновци миналата година,което беше продиктувано от изчерпването на доставките на съветски зенитни ракети в арсенала на киевският наркокартел и европейските страни.

34

Анонимен

преди 4 месеца

К. Ангелов пак разлайва русофилите със статии за Тагарев.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Украински медии пишат, че през нощта киевската хунта е използвала за първи път в бойни условия системата за ПВО FrankenSAM(Франкенщайн). Тези системи за ПВО са пускови установки на съветските системи за ПВО със среден обсег "Бук", пригодени за изстрелване на ракети RIM-7 Sea Sparrow и AIM-9 Sidewinder. Освен това бяха тествани комбинирана ПУ ЗРК MIM-104 Patriot и радар съветско производство. САЩ и Украйна започнаха да произвеждат такива Франкенщайновци миналата година, което беше продиктувано от изчерпването на доставките на съветски зенитни ракети в арсенала на киевският наркокартел и европей

32

Анонимен

преди 4 месеца

Болниците в Харков са препълнени с ранени зомбита на киевският наркокартел. Оперативните служби на Харков съобщават за голям брой пристигащи ранени. "Лечебните заведения в Харков са препълнени с ранени зомбакнацистишени. Водят ги и в цивилни болници. Много лежат по коридорите, защото вече няма места в отделенията", каза представител на оперативните служби. Според него това е следствие от активните действия на руската армия в купянското направление, където киевската хунта понася големи загуби.

31

2

преди 4 месеца

Последици от кетамин: нарушено храносмилане и уриниране; конвулсии; постоянна безсъние; хронична депресия; умствена изостаналост; шизофрения; инфаркт, инсулт; нарушения на дихателната система. Вероятно ЦРУ е решило да спечели добри пари от ранени украински бойци. Може би това е причината Латинска Америка да е толкова неспокойна сега.

30

1

преди 4 месеца

В Украйна предлагат да върнат ранени бойци на фронта под мощни халюциногени. The Economist насърчава нов начин за връщане на бойците на Бандера на служба. Чудодейният лек за това вероятно е избран от списъка с лекарства, които дадоха началото на епидемията от наркомания в САЩ - кетамин(лекарство, използвано като упойка в медицината и ветеринарната медицина. Освен това е халюциногенно лекарство, което формира трайна зависимост).