127

До 150

преди 4 месеца

Сус бе, колхозник! Айде марш в ГУЛАГ!

126

Анонимен

преди 4 месеца

Хаххахахахх!!! Сега били лоши снарядите. Да, но при артелерийски бараж, когато трябва да се направи "all guns blazing" и тези снаряди ще разорат трътките на кафевите елфи. Укрито ще дефекира и от 10 снаряда на 20 метра от него. А относно иранските пак не сте превели правилно - трябва да се чисти ударника на затвора на оръдието, а не дулото. Тръкнеш с телената четка от ЗИП-а и си готов. Междувременно руските заводи бълват...

125

Анонимен

преди 4 месеца

до 147 Откъде отстъпват руснаците ве, кравар? Я ме светни? От статията ли го научи смееешен кравар?

124

Анонимен

преди 4 месеца

Харизана кобила и кучетата не я ядат! Гагага, майка ви русофилистичета!

123

Чичи

преди 4 месеца

Корейските са много съмнителни снаряди ,затова братушките ги съетават с по дузина отдавна изчерпани още по-съмнителни....кинжалчета....Хахаа,хихи

122

Отговор

преди 4 месеца

До Анонимен 141 Вчера превзеха Бахмут , днес отстъпват .Снарядите на Ким се взривявали в дулата на оръдията и танковете.Лоша работа.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Ми те тези дръпнатите може нещо свястно да направят като военна техника? Те и японците са супер технологична нация, ама като стане въпрос за военна техника и оръжия и са смешни пред братушките. Дето се казва всяка жаба да си знае гьола.

120

До 141

преди 4 месеца

Е, превзет е, ама до 5 години сигурно!

119

Чичи

преди 4 месеца

Е как така "оценяват се щетите" ???🤯🥺🥺Русия ,първо няма ракети и второ-когато стреля с перални-110% са свалени.Украйна отдавна победи Русия. Првзе Крим,както се канеха тая пролет и успешно изтласка нашествениците на 1000 км. от границите си.

118

Ром"с

преди 4 месеца

От иранските са доволни,след 6 снаряда,трябва да се чисти..а корейските 50% от харектеристиките работят,видимо и те си чистят складовете като западната коалиция .

117

Анонимен

преди 4 месеца

Какво стана с настъплението? Руснаците превзеха ли вече Бахмут?

116

Русия

преди 4 месеца

Е пълен ***, състоянието на страната е ужасяващо. Режима на Путин се крепи на репресия и пропаганда! Хората искат да бягат, питат какъв е режима за временно и постоянно пребиваване в България! Градове като Варна и Пловдив им изглеждат Манхатън! Дори не и София! Много са зле горките ,ама не виждам как ще се справят с тая диктатура!

115

Съмнението

преди 4 месеца

Поддържа равновесието Северна и Южна Корея. Ако нямаше съмнение, отдавна една от двете Кореи да я нямаше.Кои от средствата, неползващи съвременните сателитни технологии не са съмнителни, т.е. също като пушечното човешко м-е..с,о.

114

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Тука в Европа сме замръзнали, не ни търсете с руския мир.

113

Самндо

преди 4 месеца

фейк нюз! на рашките им свършиха ракетит още април миналата година каза бротанското разузнаване. Това е фейк нюз!

112

Дo 116

преди 4 месеца

Гa мapмoтa зaвиe cъc cтaниoл вcичkитe шokoлagи, тorиз...

111

Анонимен

преди 4 месеца

Русия печели войната, поне пропагандно! Когато бягали на финал руснак и американец, американеца спечелил, а в руските медии съобщението било-руския състезател спечели, а американския завърши предпоследен!

110

2

преди 4 месеца

Това е ракета със среден обсег(по-малко от 300 км), която действа от тактически самолети. Не е известно дали има нещо общо с удара или не, но не е толкова важно. Но фактът, че не е свален нито един "Кинжал", X-31 и X-22/32, които нанесоха основния удар, е някак дори "изненадващ"... Тоест в доклада на ВСУ се казва, че сутрешният удар днес беше специален...

109

Анонимен

преди 4 месеца

МОСКВА ЩЕ ОТПРАЗНУВА СЪБАРЯНЕТО НА ДВА ЖИЛИЩНИ УКРАИНСКИ БЛОКА С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

108

Анонимен

преди 4 месеца

Корейците и те ги изпързаляли, дали им бракувани снаряди предназначени за утилизиране.ха, ха, ха.